Görüntüsünü değiştirmek isteyen kişi önce kendinde ufak tefek imaj değişiklikleri yaparak başlamalı buna. Mesela saçları koyu renkse aralara ışıltı atılabilir, uzun saçlar kısaltılabilir, kahkül kestirilebilir, makyaj stilinde değişikliğe gidilebilir.
Daha sonra giysi dolabına da el atmak gerekir. Kişi kendisini nasıl hissediyorsa öyle giyinmeli. Cıvıl cıvılsa cıvıl cıvıl ruh halini yansıtacak yine cıvıl cıvıl kıyafetler, ciddi ve ağır bir havası varsa klasik ve şık kıyafetlere yönelebilir yavaş yavaş.
Kahkül çoğu insanı daha paspal gösteriyor bana kalırsa. Yakışana da güzel oluyor. Değişime gitmek için kahkül kesilmez çünkü her insana yakışmaz. Saç rengi, saç kesim şekli, giyim tarzı ve sporla vücut geliştirme iyi bir değişim olabilir. Görüntü olarak tabii.
Once saclarindn baslar kesim ve sonra boya ondan sonra ciltte sıkıntılar varsa dermatologun onerdigi kremlerle gecirir, yuzunde estetige ihtiyac varsa yaptirir , spor yapar giyim tarzini degistirir fiziksel olarak boyle degisir genel kulturunu de gelistirirse iste degisim budur)))
Görüntüsü değiştirmek isteyen biri daha iyi görünmek istediği için görüntüsünü değiştirmek ister ya da en azından aynı estetikte başka bir görüntüye kavuşmak istediği için. Dolayısıyla olduğundan daha kötü gösterecek bir değişikliği önermenin anlamı yok ki.
Kahkül herkese yakışmaz ben kendimi bildim bileli kahkulluyum.. arkadaşım ozenip kestirdi şimdi onları yapıştırmak la ugrasiyo hergun.. . Netten yüz şekline göre saçlara bak iyice fikir al ya da kuaforunden.. bilgi edinmeden saç değiştirme
kilo insanı bambaşka hale getiriyor bu yüzden kilo verilirse kişinin değişimi hemen belli olur :) ayrıca giyim tarzı olduğundan daha farklı bir stil de giyinirsen fark edilirsin ve göze çarparsın :)
Ben kahkül kestirdiğimde sevgilim garipsemişti epey sanki başka birisin diyordu 😄 tabi sonra alıştı kahkül sana ayrı bir çekicilik katmış filan demeler 😄
En İyi Cevaplar