Ay sıkılmadım desem yalan olur ama yakılana da yakışıyor. Bir de maske olunca hiç hoş durmuyor bence. Sevemedim kara gözlüm 😒 Bir zamanlar bende de vardı orası ayrı
Sen bir yaysın. İlkleri biz yapıyoruz biliyorsun. Lanet olsun çabuk da sıkılıyoruz? Hatta muhabbet arasında bizzat en güzel örneğini yaşadık;)) Rüya ben hondayi aldım, hemen hemen kimsede yoktu. Şimdi herkeste görüyorum ve aşık olduğum arabayı kullanasim gelmiyor. Kakül ne ki bacım 😂🤦♀️🤦♀️🤦♀️
valla bu ablaya çok yakışmış ama ben öyle dediğin gibi hiçbir yerde görmedim 😂😂 bence koşullanmışsın sen.. gördükçe aaa bu da kahkük diyip durma moda demek ki iyi işte😀
2007-2008 yillarinda ne cok trend olmustu hatirlayan var mi 😅 hic bir zaman sevemedim ben. O perm gibi kivircik saclara da hic yakistirmiyorum zaten. Bence cok nadir kisilere yakisir onlar da zaten kahkulle daha iyi gorundukleri icin tercih ediyorlar.
Off bende daha yeni trend olmaya basladiginda tek tük kisilerde varken çok hoşuma kaçıyordu. Sonra bi baktim bakmasaydim herkes ayni surata bürünmüş. Yine basta hosuma giden seyden sessizce uzaklastim🙄Sevemiyorum herkeste ayni olan seyi farkli olmam gerek abi. One oyle fabrika uretmis gibi ayniii 😒
Babam mühendisti kızım sabah inşaatçılara anlattığım toplamayı sana nasıl öğretemiyorum dediğinde bırakmıştım dersleri ben :D Ama sonrasında çok büyük bir itici güç de olmuştu açıkçası.