Ben çok sıkıldım yazın heves edip kakül kestirdim bende ama herkes de görünce herkes bir model bir tip jsjss tuhafıma gitmeye başladı sizin peki 🤔

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Ay sıkılmadım desem yalan olur ama yakılana da yakışıyor. Bir de maske olunca hiç hoş durmuyor bence. Sevemedim kara gözlüm 😒 Bir zamanlar bende de vardı orası ayrı
Sen bir yaysın. İlkleri biz yapıyoruz biliyorsun. Lanet olsun çabuk da sıkılıyoruz? Hatta muhabbet arasında bizzat en güzel örneğini yaşadık;))
Rüya ben hondayi aldım, hemen hemen kimsede yoktu. Şimdi herkeste görüyorum ve aşık olduğum arabayı kullanasim gelmiyor. Kakül ne ki bacım 😂🤦♀️🤦♀️🤦♀️
😂😂 ahah sıkılma huyumux ne olacak bilmiyorum ki bizim
Huyumuz kurumasın be 😂😂
valla bu ablaya çok yakışmış ama ben öyle dediğin gibi hiçbir yerde görmedim 😂😂 bence koşullanmışsın sen.. gördükçe aaa bu da kahkük diyip durma moda demek ki iyi işte😀
Bakalım trend olan kakülü herkes de görmekten sıkıldım mı?

Evet, sıkılmışım.
Cevap
32Cevap
Trendin dışında olmak iyidir. Farklı olmak lazım arada trende takılmayın bu kadar. Sıkıldık tabi :D
Bu sene moda mıydı bu hiç dikkat etmemişim her yüze kahkül yakışmaz bi kere
2007-2008 yillarinda ne cok trend olmustu hatirlayan var mi 😅 hic bir zaman sevemedim ben. O perm gibi kivircik saclara da hic yakistirmiyorum zaten. Bence cok nadir kisilere yakisir onlar da zaten kahkulle daha iyi gorundukleri icin tercih ediyorlar.
Bişey trend oldu diye yapılmaz bence.. hele bunu hiç yapmasınlar lütfen.. görüntü kirliliği oluyor sonra. herkes yakışanı yapsın.
Herkeste birden görmeye başladığım her şey sıkıyor. Kakül, crop üstler vs. ne varsa. Yakışan yakışmayan herkes yaptırınca bir özelliği kalmıyor.
Bende de var trend veya değil umrumda değil bana yakıştığını düşünüyorum
2018 den beri kakül kullanıyorum. Trendler de umrumda değil. Benim hoşuma gidiyor
Çok yakışmış bence milletin dediklerine kulak asma =)
Pek göremedim ben, kullanamıyorum kullananlara yakıştırıyorum
Bana en çekici gelen saç modellerinden birisi olmasına rağmen sıradanlaşmaya başladı.
Seviyorum ya herkese yakışıyor bence hayırlı kandiller
Off bende daha yeni trend olmaya basladiginda tek tük kisilerde varken çok hoşuma kaçıyordu. Sonra bi baktim bakmasaydim herkes ayni surata bürünmüş. Yine basta hosuma giden seyden sessizce uzaklastim🙄Sevemiyorum herkeste ayni olan seyi farkli olmam gerek abi. One oyle fabrika uretmis gibi ayniii 😒
Yakışıyorsa ve de seviyorsa 🤷🏻♀️ insanlar sıkıldı diye model mi değiştirsin bu kızcağızlar ne etsinler🤨
Bu model gerçekten çok havalı bir gün eşim olursa umarım saçı buna benzer. Topuz yerine yukarıdan at kuyruğu olsa birde
Trendlere uymuyorum krjfjf
Ben kakülü cok begeniyorum ama moda diye herkeste var
Saçımda kahkülü hiç sevmiyorum rahat edemiyorum kahkül sanki görüş açısını engelliyormuş gibi geliyor
Hoşlanmıyorum hiç ama kimsedede görmuyorum. Görsemde cok az
Bende istiyorum ama annem hiç sevmiyor kafamı karıştırdı ://
Ben trend olan kahkülden de ezelî ve ebedî nefret ediyorum nefffreeeeett nefffreeeeett ediyorummm!
Trend miydi bu :D kaçırmışım
Artık dedikodu programı izlemiyorum, burası daha heyecanlı :D göremedim o sebepten böylesi ünlü hahaha
😌 kimsenin hakkını yiyemeyiz, burdakiler daha bi yılanımsı sinsisi 😃
Gel bebeğim kahve içelim :D sen yeme onları ağzının tadı bozulmasın
Her kadına yakışmıyor, ama yakışanda hoşuma gidiyor.
Ben çocukluğumdan beri kahkül kestiriyorum. Bilakis uzun saç yakışmıyor bana. Yani yüz tarifimda
Yakışana eyvallah da yakışmayan neden yapar ki bunu kendine? Moda diye herkes herşeyi yapmamalı ya.
Ya bi dur ben daha yapmadim bende kestireyim oyle biksin millet 🥺 olma mi
sevmem ben .
besleme cocuklar gıbı gezıyor mıllet.
Bu tip saçı çok seviyorum kumrallara daha çok yakışıyor
Güzel kadınlara çok yakışıyor gerçekten ahenk katıyor güzelliğini taçlandırıyor
Bırak trendi bu fotodaki hatun ne boylee😂
Ben kestirdim diye başladı bu trend
Evet ya kime baksan bi kahkül gerçekten midem kalktı artık😂🤦♀️
Ay bende çocukluğumdan beri var bıktımmm
Ben çok kişide görmedim
alnı geniş olmayan kızlar yapmasın kurban olayım
Kakül hiç sevmoyorum.
Sıkıldık. Artık kadınlar tek tiplesiyor
Babam mühendisti kızım sabah inşaatçılara anlattığım toplamayı sana nasıl öğretemiyorum dediğinde bırakmıştım dersleri ben :D Ama sonrasında çok büyük bir itici güç de olmuştu açıkçası.
En nefret ettiğim saç tipi ve tarzı o nasıl bir tarz merinos koyunu gibi geziyorlar etrafta ya 😅😅
Ben bunaldim ilayda alisan yani kirmizi odadaki suveyda haric
Konu saç mı göğüsler mi
Memelerinde fotodaki gibiyse güzel olur
Trend olduğunu daha şimdi öğrendim 😂
Bende de var yakışıyor
Şimdi bu görselde kaküle mi bakacaklar...
Öf evet lan kesmeyin artık mk
Trende uyum sağlayanlardan değilim.😄
Yok niye sıkılayım ki?
Hayir. Pek ilgimi cekmedi.
Böyle görsek sıkılmayız ki 🙊
Küçükken saçım öyleydi ve hep nefret ederdim
Evet artık sıkmaya başladı gerçekten
Evet sıkıcı
hic takilmam
Trendlere pek uymam ama kakülüm hep var zaten
Herkese yakışmıyor.
Hiç dikkat etmiyorum inan 😂