Yoksa birinden gördü benimde onun gibi olmamı istiyor diye düşünüp değişmez misiniz? 

Değişmem büyük ihtimalle. Zaten çok sık saç rengimi değiştiriyorum. Kesmeye gelince asla kestirmem. Herhalde ben kendime nasıl yakıştırıyorsam o da o haliyle memnun olmalı, çünkü sırf o istedi diye değiştirdiğim saç rengi, beni mutlu etmeyebilir.
Birinden bir detay görüpte sevgilimize eşimize yapmasını istemişsem eğer, güzelliğine güzellik katmak İçin söylemişimdir.
Örneğin birinin evinde gördüğümüz güzel bir detayı kendi evimizde istemek gibi, evimizi güzelleştirmek amaç.
Başkasından hoşlanıyorsa zaten ona gönlü kaymıştır. O detayı eşinde, sevgilisinde veya başka bir kadında görmek istemez bence.
😇🙏
@kirazzz
Değiştirmem beğenirken öyle beğenmiş sonuçta
Saç benim saçım başkasına göre şekilden şekule sokmam kendimi sjhshs istersem değiştiririm ve bir erkek bir kadının saç stilini ya da rengini değiştirmesini istiyor ise demek ki o erkeğin hayalınde yatan bir kadın figürü vardır o kadın figürü olmamızı istiyordur.
Cevap
26Cevap
Kendim istiyorsam değiştiririm sadece..
Ben doğallktan yanayım. Doğallığı bozmadan eşimin istediğini uygularım.
Demokrasi de çareler tükenmez Rüya 😊
Aynen öyle 🌺
Ben izin vermem. Beyazları varsa olabilir belki ama öyle renkli bir şekle sokmasını istemem. He ben boyarim orası ayrı, biz kadınız kadın her şey olur 😂
Sarının herhangi bi tonuysa maybe ama benim sıfatü eşgalime uymayacak siyah bir şey isterse yallah kumrak karılara derim uğraşamam hahahahau😂😂
Ksksksks eyv
Eğer yakışacağını düşünüyosam yapabilirim ama yakışmayacağından emin olduğum bi şeyi kimse için yapmam sanırım
Beni değiştirmek isteyen birisiyle sevgili olmak istemiyorum artık bunun gibi basit bir şeyi bile isterse biterdi benim için bu saatten sonra.
Zevkler ve renkler tartışılmaz mesela benim şu an sevgilim flörtüm filan yok ama Kızıl ve karamel tonlardaki saçlar ilgimi çekiyor yani
Demem yani kendi isteği ile boyarsa boyar düşüncemi sorarsada söylerim
Değiştirmem. Kendimle ilgili kararları sadece ben veririm ne ailem ne sevgilim hatta ilerde kocamda dahil buna müdahil olamaz
Çok düşünüyosunuz birinden gördümü falan diyr. Ben olsam denerdim hem benim için de farklılık olurdu
Fikrini alabilirim ama kendim istemediğim sürece değiştirmem:)
Biliyorum
Eğer söylediği rengi kendime yakıştırıyorsam yapabilirim. Eğer kendime yakıştırmıyorsam yapmam
Maviye boyat falan dese yapmam yani😅 onun dışında bilmiyorum olabilir
Ben zaten sık sık renk degisen biriyim sorun olmaz.
değiştirmem ama ciddi anlamda güzel ve bana yakışacağını düşündüğüm bi fikirse değiştirebilirim
O benim zevklerime saygı duymuyorsa ben ona neden saygı duyayım
Saç stilimi kendim yaparım kimse için değiştirmem 😜
Çok ucuk kacik degilse oldurmez sonucta sans veririm belki yakisir belli mi olur
Hiçbir şekilde kendimi birisi için değiştirmem, kim olursa olsun...
Hoşuna giden şekil benim de hoşuma giderse neden olmasın
Beğenen böyle beğensin umurumda olmaz ama ki kendime bana hoş bulursam belki değişirim
Kadınlar için bu kadar çok fedakarlık yapmak değmez :D
Değiştiririm büyük ihtimal ile,
Ama bende ondan istersem oda değiştirse olur yani😹
Değiştirmemi ister diye düşünüyorum ama değiştir derse de değiştirmem çiao
Nedenini sorarım ama değişime gideceğimi pek zannetmem.
Saçma sapan bir şekle ve renge boyamadığı sürece sorun etmem..
Saçlarımla oynamayı seviyorum, gönlü olsun onun içinde değiştiririm nolcak
Ben saç rengi ve sitilinin değiştirilmesini istenilmesinden de dayanılmaz biçimde nefret ediyorum nefffreeeeett!
Birine benzetmeye çalışıyorsa gerçekten kökten bi sorun var demektir yakışacağını düşünüyorsa hoşuna gidecekse neden olmasın
Cevabı az çok biliyorsun zaten😂
Hayır diye kestirip atmak istemiyorum.
Belki daha çok yakışcak yeni model.
Acaba biraz da böyle mi kullansan nasıl olur acaba imasına rağmen henüz başarılı olamadı, olamaz sanırım. 😂
Küt kesmişliğim bile oldu :/
Yok saçı uzattım ayrıldı eisidlsşdş
Valla sırf o kısa seviyor diye hep kestiriyordum
Bilmem hiç, sormadım direkt tamam dedim ahahah
Evet
değiştirmem ben o rengi stili uygun görseydim zaten yapardım
Hayır mutlaka beğendiği bi kızın saç modelidir aşkom
Herkes bir şey ister ben ne istiyorum işte o önemli bence yeterli bi cevap olsa gerek 😊😎
İsteyemez çünkü ben kelim... :D
Ben beğeniyorsam o da beğensin değiştirmem
istemiyor zaten değiştirmem de bana ne ya
Bana yakışacağını düşünüyorsam değiştiririm
Evet yaparım
Kişisel alana girer ama bu olmaz
Gitsin kendi kafasını değiştirsin.
Aklıma yatarsa denerim.
Hayır canım. Ben nasılsam o şekilde seçti beni..
Yok ya o kadar da karışmasın bir zahmet
Çok seviyorsam evet yoksa zor
Kendim beğeniyorsam kimse için değiştirmem.
Daha iyisi olacaksa degistiririm😀😀
hayır değiştirmem çünkü onun elinde olan bir şey değil?
Saç şeklini değiştirebilirim ama renk olayı beni bozar
Değiştirebilirim, güzel bir eleştiriyse
Olur. Denerim yani. Dert değil.
Hayır her şey benim keyfime bağlı.
Evet, değişiklik iyidir, bana kalırsa...
Değiştirmem kendi sevdiğim stil öncelikli olur hep
Bana yakışacağını düşünüyorsam değiştiririm
Saç stilini değiştirmem..
beni seven böyle sevsin ben değiştirmezdim
Değiştirmem
Hayır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?