Beğenebilir tabi hatta söyleyebilmesi, o açık sözlülüğü hoşuma gider. Ben de insanların beğendiğim şeylerini söylemeyi severim. Benim yaptığım şeyi o da yapıyor diye kızacak halim yok 🙂
Tabi benim ilişkimde bir güven var, herkesin partneri benimki gibi güvenilir olacak diye bir kaide yok. Kimisi de elindeki malzemeyi tanıyordur ve o övgünün altında yatanı görür. Belli olmaz 🤷🏼♀️
Merhaba, eğer sevgilim eş cinsinin saçlarına iltifat ederse tabii ki herkes gibi yani herkes değil ama çoğu kişi gibi bunu sorun etmem sonuçta kendi cinsine yürümeyecek ya sevgilim biseksüel değil. Kıskanmam sevgilimi böyle bir durumda. Ancak karşı cinsi saçlarına iltifat ederse sıkıntı vardır. Karşı cinsin saçlarına iltifat ederse saçlarını överek ona yürüdüğünü düşünürüm bu da maalesef ki kıskançlık krizi geçirmeme sebep olur. Sürekli aynı kişinin bir şeyini övüyorsa ayrılığa kadar gider.
Bence bu saçlara iltifat değildir gadası. Amaç daha farklı olduğu için başına gelecekleri bilmelidir. En azından bir ay sürünmesi aklını başına getirir.
Üslup önem arz eder. Yiyecekmiş gibi bir iltifat ya da ah keşke seninde böyle olsaydı tarzında sözler kırıcı olur ve hoş değil. Lakin saçı da güzelmiş sence de öyle değil mi hayatım ne düşünüyorsun gibi bir cümle sıkıntı çıkarmaz.
Kiyaslamis hayran kalmış gibi oluyo bi nevi düşünen seven insan bu şekilde konuşmaz... Sana bu renk veya bu sekil daha çok yakışır demesine darilmam ama başka birine kıskançlık uyandırmaya çalışması içimde şüphe biraktirir soğurdum hmen... Bu arada sevglm yook belki bu yüzden yoook😅 İnce Fikirli saygılı olmak şart