Olmaz olur mu tabii ki var. Ben uzun saçı erkeklere çok yakıştırırım. Uzun saçın yakıştığı birkaç ünlü erkek sanatçımız mesela..
Baris Akarsu
1. Sırada Baris AkarsuHiç kuşkusuz uzun saçın en ama en çok yakıştığı insanların başında birinci sırada gelir. Uzun saçlı sanatçı dendiğinde de tabii ki hepimizin aklına ilk barış akarsu geliyor. Giyim tarzı, kullandığı aksesuarlar, sac şekli, sakal şekli her şeyi birbiriyle uyum içerisinde. Tabii ki beğenilir.
Cem Karaca
2. Sırada Cem karaca
Sadece ses tonu olarak değil de karakter olarak da sevdiğimiz bir sanatçı o. Sac boyu enseden kesilmiş olması çok da abartı değil ve bu boy çoğu erkeğe yakışır. Saçlarına verilen şekilde her zaman harika
Birkan Sokullu
3. Sıramız da Birkan Sokullu
Uzun zamandır alışık olmadığımız bir tarza sahip olması onu daha da ilgi çekici hale getiriyor. Sac, sakal uyumu çok güzel ve yüzüne tam olarak oturmuş durumda. Ayrıca adamın hakkını yememek gerek, fiziği de mükemmel. Kısa saçlı halini görünce o kıvırcık saçlarını iyi ki de uzatıyor diyeceksiniz
Tarkann
4. Sıradaki unlumuz Tarkan
O bir dünya starı, o dünyaya hitap eden en u lu en tanınan sanatçımız! Her şeyi tarkana çok yakıştırırım. Uzun saç derken ensede tercih edenlerden. Daha uzun olsaydı pek de güzel olmayabilirdi belki ama yinede ;) Erkeklerde ense boyundaki hafif dağınık saç ayrı güzel oluyor.
Bir de bunların yanında uzun saçı yakıştıramadım ünlüler de mevcut
Örneğin kinavc tatlitug
1. Sıradaki kıvanç tatlitug
Aslında biraz dikkatli inceleyicne Kıvanç Tatlılığ bu saçla bile çekici. Uzun saç bu boyda yakışmıyor olabilir ama ensede kullandığında ne kadar yakıştığını fark edeceksiniz. Ayrıca ben buradaki sac stilini n yanlış olduğunu düşündüğüm için pek yakıştıramadım. Gözlük bozmuş. Saca şekil verilmemiş. Giyim tarzı yanlış gibi
Nejat isler
2. Sıradaki sanatçımız nejat işler
Benim ve pek çok kızın kadının hayran olduğu bir ünlü nejat işler. Sesi, duruşu, konuşması... ama şöyle bir bakınca saçlar tüm karizmayı bozmuş. Hayır yani hiç mi yakışmaz anlamıyorum ki bu kadar harika bir adam bir sac tarzı ile nasıl böyle değişebilir ki...
Herkesin zevki ayrı tabiki, ama ben erkekte fazla uzun saç sevmiyorum ve yakıştırmıyorum.
Ama hani uzun saç seviyorlarsa fazla abartmadan normal bir uzunlukta olabilir. Mesela görseldeki model güzel olmuş. Ama tabi herkese yakışmıyor 😄 Yine de erkekler kısa saçtan şaşmayın. Çünkü çoğu kızlar kısa saçlı erkeklere bayılıyor.
Merhaba 🔮 Evet kesinlikle vardır ama ben çok çok uzun saçlı olanlardan bahsetmiyorum. Mesela örnek verecek olursam Boran kuzum bir ara uzun saçlıydı, onun gibi ve masumlar apartmanında oynayan adamın adı neydi unuttum, ona da çok yakışıyor. En fazla enseye kadar uzatmalı bence erkekler saçlarını, fazlası hoş değil bana göre. Hani bir de önlerden arkalara doğru saçlarına dalga veriyorlar ya , o modeli daha bir yakıştırıyorum.
Bence kişiden kişiye göre değişir ve uzun saç tüm erkeklere yakışmıyor bence bir kere uzun saçı tercih ediyorlarsa diğerlerine göre daha fazla bakım istiyor bence ben ne kısa ne uzun seviyorm orta kıvırcık ideal
Bence kısa daha iyi çünkü daha erkeksi uzun saç binlerce yıldır kadınla özdeşleştiği için kadın da kendinde olmayanı seveceği için bence kısa severler ama ben bir erkek olmama rağmen yine de kısa severim
Karizma ve aura kişiye özel olur. Sırf uzun ya da kısa saçlı diye bir erkeği tercih etmem. Fakat yakışıyorsa ikrar ederim. İnkar etmem. Takdir ederim.🙂
nasıl ki kellik insanda karizmaya neden oluyorsa uzun saçta aynı etkiyi gösterebilir tabi kellik her insana yakışmadığı gibi uzun saçta her erkeğe yakışmaz
Bende saçlarımı uzatıyorum. Saçlarını kısa kestirince bir garip hissediyorum kendimi ve çok zor uzatması, bakımından bile dhha zor. Yakıştırıyorum kendime..
Olmayan çekicilik gibi gösterilen ve gösteriş kaşıntı ego luda okurlar saçlarının verdiği ozguvenle birçoğu oyledri buna gösteriş denir Allah'tan yok bende 😂😂😭