Selam, hem düz hem de dalgalı saçlar için sizi Dyson Airwrap™ ile tanıştıralım! :) Dyson Airwrap™ saç şekillendirici, saçlarınızı kurutur, düzleştirir ve dalgalı yapar hem de aşırı ısı kullanmadan. Saçları şekillendirmek için Coanda etkisini kullanır. Bu etki sayesinde saçları kendine doğru çeker ve başlık etrafında sarar. Saklama kutusu içerisinden çıkan farklı başlıkları ile saçınıza dilediğiniz şekli verebilirsiniz. Saç tipinize uygun sert veya yumuşak düzleştirme başlığı sayesinde saçlarınızı aşırı ısı kullanmadan içerisindeki Dyson dijital v9 motoru ile düzleştirir. Ürün hakkında detaylı bilgi için : https://www.dyson.com.tr/products/hair-care/dyson-airwrap/overview adresini ziyaret edebilirsiniz.
Keyfime göre şekillendirmeyi severim, bazen düz bazen de dalgalı. Ama saçım aşırı gür olduğundan dolayı sıklıkla düz kullanmak tercihim. İşte kadınlara en çok yakışan saç modelleri : KISA SAÇLAR İÇİN Pixie saç kesimler
Kisa saça en çok yakışan ve bu yılın trend saç modelidir. Ama bu saç modelini elmas şekilli yüzlerin kullanmasını tercih ederim. Şekil vermesi oldukça basit parmaklarınızla yüzünüze doğru bir hareket verdiğiniz ve ense kısmını yukarı doğru kabarttığınızda kolayca hazırlanabilir. İsteğe göre saç köpüğüde kullanbilirsiniz bu sizin daha kolay şekil vermenizi sağlayacaktır.
Uzunlu kısalı dalgalar :
Bu saç modeli kare yüz şekline sahip olan kadınlara daha etkileyici görünüm katıyor. Eşit olmayan uzunlu kısalı asimetrik dalgalarda size çok yakışacaktır
UZUN SAÇLAR İÇİN Su dalgalı saç
Herkes tarafından sıklıkla ve sevilerek kullanılan saç modelidir. Su dalgalı saçların daha iyi bir görünüme sahip olması için pürüzsüz ve hiç kırık olmaması lazım.
Yarı toplu dalgalı saç
Biraz spor bir hava katmak isteyenler için bu saç modeli tam size göre. Saçlarınıza şekil verdikten sonra ön kısımlarını arkaya doğru alarak bir toka yardımıyla kolayca yapabilirsiniz.
Dağınık dalgalar
Dağınık hafif dalgalı saç modeli hem cool hemde doğal bir görünüm sağlar. Uğraşsız yataktan yeni çıkmış gibi saç yapmak isteyenler için bu model doğru seçim olacaktır. Dyson Airwrap saç şekillendirici cihazı ile istediğiniz sonuca saçlarınız hiç zarar görmeden ulaşabilirsiniz.
Düz , dalgalı, kıvırcık bu saçların hepsi; biraz yüz şekliyle , Biraz giyim tarzıyla, Biraz makyajla alakalı. O gün yaptığımız makyaja, giydiğimiz ayakkabıya, kullandığımız elbiseye göre değişir aslında.
Örneğin düz ve uzun saclar
1 numara dümdüz uzun saclar
Bakimi çok zor olan bir sac stili. Her duştan sonra bir avuç sac dökülür. Sürekli yağlarla, saç kremleriyle , saç maskeleriyle bakım yapmamız gerekiyor. Ayrıca isi kullanarak düz şekil veriyorsak eğer saçlarımızı belli aralıklarla kestirmek de gerekiyor. Bu kadar zahmete değer mi diye düşünürken hiç kuşku etmeden güzel görünüyorsa eğer evet değer derim ben. Orta boy düz saç
2 numara orta boy kesilen düz saç
Genellikle benim gibi sac kırıklarından bıkan insanların en son uzun saçtan orta boy saca geçmesiyle olur. Cok örneğini gördüm bunun. :D Saçları uzun sayılabilecek bir süre ferah tutar. Ama isı kullanılırsa nafile, yeniden kırıklar oluşturur. Saç dökülmesi uzun saça oranla birazcık, minnacik daha azdir
Düz kısa saç
3 numara kısa kesilen düz saçlar
Eğer sac yapiniz duzse isi kullanmaya gerek duymuyorsunuzdur. Bu sac kesim stilinde kırıkların ve sac dökülmesinin en aza indiği modeldir. Bakimi biraz daha kolay ama sürekli kabaran sac yapısına sahip olanlar için uygun değil tabii ki.
Tamamı değil de yarısı dalgalı olan sac modeli
4 numara üstü düz altı dalgalı olan saçlar
Sürekli bakım isteyen bir sac modeli daha. Alt taraflar için ısı kullanmayı gerektirebilir. Bence güzel.
Tamamı dalgalı saclar
5 numara hepsi dalgalı olan saclar
Bu sac modeli dünyanın ennn güzel sac modeli olabilir. Kullanmak için uzun , orta, kısa olabilir. Daha güzel görmesi için örgüyle veya birkaç tokayla hareketlilik kazandırabiliriz. Gündelik tarz için de özel günler için de harika.
Bonus
6 numara bonus sac modeli
Dünyanın en zor bakımını gerektiren sac modeli. Şekil vermek gerek, kremler, yağlar, işi gerektiren sac aletleri.. kabarikligi bitmek bilmez, taraması zordur... Ama güzel bir yüzünüz varsa sizi yine de güzel gösterir.🐞
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yaa ağlıcam keske benim de böyle gür, uzun, sağlikli, ışıl ışıl saclarim olsa :( :( Hem rengini actim, boyadim hem de kisa kestim. Cok özledim saclarimi, ustelik senin saclarin asiri güzel cok saglikli
Dalgalı ve düz saçların çok güzel olduğunu söyleyebilirim gadası. Ama düz saçların daha albenisinin yüksek olduğunu düşünüyorum. Benim saçlarım uzadığı zaman ön kısımları dalgalı oluyor
Selam aslında ben düz ve uzun saçlıyım ama bazen keşke kıvırcık veya dalgalı olsaydım dediğim oluyor çünkü benim saçımı dalga tutmuyor yarım saat sonra eski haline dönüyor özel günlerde ise saç sabitleyici kullanıyorum. Saçlarımı dalgalı yapmak istediğimde saçıma ısı vercek ve zarar görecek şeylerden uzak durmaya çalışıyorm daha çok saç şekillendiren kremler köpükler veya spreyler kullanıyorum. Çoğumuz zaten sahip olduğu şeylerden pek memnun değil kıvırcık olan düz saçlı olmak istiyor düz olan ise kıvırcık veya dalgalı. Ama kızlar biz bizken güzeliz💖
Saçlarımın düz olmasından pek memnun olduğum söylenemez kesinlikle dalgalı saç seviyorum. Düz saçın görüntüsü bir zaman sonra insanı bayıyor ve kendini adeta yaşlanmış hissediyorsun. Düz saçı korumak için sürekli işlem uygulamak gerekiyor ve bu yüzden saça ısı uyguladığımızdan saç çok kısa bir süre içerisinde yıpranıyor.
Merhaba 🔮 Kare ve yuvarlak arası bir yüz şekline sahip olduğum için malesef ki düz saçı pek yakıştıramıyorum kendime, çokta kötü olmuyor tabi ama ben düz saçı daha pofuduk ve oval yüzlere yakıştırıyorum. İlla düz saç kullanacak olursam eğer kısa saç modellerinde kullanıyorum çünkü en çok kısa saç modelindeki düz saç yakışıyor bana ama uzun düz saçı kendime yakıştıramıyorum. Artı olarak düz saç çok çok sade olduğu için zaten kullanmamayı tercih ediyorum. Dalgalı saçı tercih ediyorum.
Saçlarım düz olunca kendimi yaşlanmış hissediyorum. Bir de kendiliğinden düz olmadığı için düzleştirmek ya da fön çekmek gerekiyor. Hem ısı uygulamak saçı yıpratıyor bu yüzden uygulamayı pek tercih etmiyorum zaten yakıştırmıyorum da. Bir de düzleştirmekten keyif almıyorum.
Saçlarımın doğal hali dalgalı, uzun ve ince telli olduğu için evde sürekli örerim. Bu sayede birbirine dolaşmasını da engelliyor. Hem örgüyü açınca da çok doğal görünüyor.
Ya tuhaf bir şekilde benim saç şeklim saç kesimime bağlı önceki saç kesimimde saçlarım düz fönlü gibi duruyordu şimdi kendim katlı kesti. Dalgalı duruyor sanırım dalgalı olması daha gür gözüktüğünden daha sağlıklı hissediyorum ve daha çok beğeniyorum
Saçlarımı düzleştirmeyi ne kadar çok sevsem de dalgalı bir görünüm saçlarımda her zaman daha favori bir model oluyor. Hem daha hareketli gözüküyor hem de tarzımı bir seviye daha üste taşıyor bence.
Doğal saç şeklim kıvırcık ama ben düz saçı daha çok sevdiğimden düz kullanmayı tercih ediyorum. Lakin bir süre sonra dalgalı oluyor zaten. 😂 Sinir bozucu.
Dyson Ne Diyor