Saç Bakım Saçlarınızı dolgun mu yoksa sönük mü daha çok seversiniz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 26 Yapay Zekaya Sor Saçlarınız dolgun mu, sönük mü?#Edamedasaçbakım 💇♀️ #Maruderm 🌻 Güncellemeler+1 yıl Süper S. Saçlarınızı dolgun mu yoksa sönük mü daha çok seversiniz? Cevapla Dolgu Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl sönük saç daha güzel ya dolgun saçı sevmiyorum ben 1 0 Yorumla
BağımsızBiri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Saçlarımı seviyorum olduğu gibi maşaallah 😅😅😅 1 0 Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Sönük olmasını istiyorum ama benim çok kabarıyor ne yazık ki 1 1 Yorumla BağımsızBiri +1 yıl Çok güzelsiniz ellemeyin hanımefendi 😅😅 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Saçlarım dolgun. Fön çekince sönüyor 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% +1 yıl Çok şükür yettiği kadar var diyelim 😂 1 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Dolgundur normalde, biraz sönük seviyorum. 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Elidorun da dediği gibi "dolgun saçlara" 😂😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
sönük saç daha güzel ya dolgun saçı sevmiyorum ben
Saçlarımı seviyorum olduğu gibi maşaallah 😅😅😅
Sönük olmasını istiyorum ama benim çok kabarıyor ne yazık ki
Çok güzelsiniz ellemeyin hanımefendi 😅😅
Dolgun seviyorum aşkom 💁🏻♀️
Saçlarım dolgun. Fön çekince sönüyor
Çok şükür yettiği kadar var diyelim 😂
Dolgun zaten saçım
Dolgundur normalde, biraz sönük seviyorum.
Hacimli olsun
Elidorun da dediği gibi "dolgun saçlara" 😂😂
Fotodaki saç mükemmel duruyo
Sıfıra vurulmuş daha güzel.
Dolgun saçlar herzaman güzeldir.
dolgun tabi iyi misin sen
Düz 😂
Dolgun
Dolgun
Dümdüz ya
Dolgun
Dolgun severim