Merhaba. Pek hoşuma gidiyor desem yalan söylemiş olurum. Yana çizik atmak kişiye belalı bir tipmiş izlenimi veriyor bana göre. Ancak bazılarında hoş duruyor kabul etmek lazım. Oyuncular zaten belalı bir rol geldi mi direk bu tarz saç yapıyorlar.
Yandan çekilmiş bir fotoğrafını bulamadım ama Olgun Toker’e bu saç bayağı yakışmış. Arıza adlı dizideki rolü gereği bu tarza bürünmüş duyduğuma göre. Dizinin adından da belli arıza bir karakteri canlandırıyor. Bu yüzden bu saç şeklini kendisine uygun bulmuş. 🤷♀️
bana yakışmıyor karizma insanların işi o kimilerinde ameliyat izi gibi kötü duruyor mesela bana yakışmıyor yakışıklılık değil konu sadece giyim tarz güzel traş tipiniz kaldırmalı böyle şeyleri
İlk fotoğrafta ki çizgi sayılmaz çünkü ben kestirince de orası saç ayrımı olduğundan belli oluyor. Saçımı yukarı kaldırmak yerine geriye doğru atıyorum ve bende de bu çizik belli oluyor.
Hayır hiç hoş bulmuyorum. Ama bunu neden yapıyorlar diye de sorgulamıyorum. Hayatın tecrübelere dayalı olduğunu düşünüyorum. Bir başkasının hakkına girmeyeceğimiz noktaya kadar "Canım istedi yaptım" havasında olmalıyız hayat boyu.