Aynı böyle görseldeki gibi, anketlerin saç modelinin yanlarına çizik attırmasını çekici buluyor musunuz? Bana oldukça itici geliyor, söylemeden geçemeyeçğim.
Herkese yakışmıyor, ağır abi suratli olanlarda keko gibi bebek suratli olanlarda ise poncik gibi duruyor. Nasıl kizlarda kahkul bazılarına yakışıp bazılarına yakışmıyorsa buda onun gibi birşey.
evet ama serseri gibi duranları hoşuma gitmiyor karizma duranlara düşüyorumm
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Saç üç numara :) sakal. Saçın üst kısmına ince çizgi çizik... :) Bazı arkadaşlar kro keko demiş aynen öyleyim ama yanıma kadar gelip tanışan kadınlarda kro keko seviyor öyleyse.:)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Herkese yakışmıyor, ağır abi suratli olanlarda keko gibi bebek suratli olanlarda ise poncik gibi duruyor.
Nasıl kizlarda kahkul bazılarına yakışıp bazılarına yakışmıyorsa buda onun gibi birşey.
Farklı bir tarz , hava katıyor bence gayet iyi ve kendi hayatı istediğini yapabilir..
Bunlar ben ilkokula giderken de modaydı. Halâ mı böyle?
Tabii ki, hala yapan var.
O zaman da sevmezdim. Djdkskjdsdhk
Hayır... Doğal ise o başka da yüzde başta bu tip sonradan oluşan çizgileri sevmiyorm
Hoş değil ama çekici buluyorum.
Kendinden olursa daha da iyi🤣
Ya kişiye göre değişiyor desem saçma mı olur acaba kimi serseriye benziyor kiminle havalı duruyor
Herkeste aynı değil bazen güzel bazen kötü oluyor yani
evet ama serseri gibi duranları hoşuma gitmiyor karizma duranlara düşüyorumm
Saç üç numara :) sakal. Saçın üst kısmına ince çizgi çizik... :) Bazı arkadaşlar kro keko demiş aynen öyleyim ama yanıma kadar gelip tanışan kadınlarda kro keko seviyor öyleyse.:)
Beğenmiyorum aşırı kro duruyor. Bir de zincir takıyorlar tam keko.
Hayır. Çok itici geliyor. Keko gibi sujsjsjskkzks
Bu saç modelindeki erkekler çok itici
Yakışan var yakışmayan var
Delikanlıyı bozar o ne öyle çizik falan.
Evet, çift çizik hoş duruyor.
Cizik değilde kısa sac trasını seviyorum
hayir cok kekoca bence
Keko gibi
Çok saçma ve tuhaf geliyor bana
Haaaayyyyıııırrr
seksi hareket
Keko duruyor.
Beğenmiyorum
Ergen işleri
Iğğ kekoca
Çizik kaldı mı abi ya