Selam, saçlarınızı şekillendirebilmek için sizi Dyson Airwrap™ ile tanıştıralım! :) Dyson Airwrap™ saç şekillendirici, saçlarınızı kurutur, düzleştirir ve dalgalı yapar hem de aşırı ısı kullanmadan. Saçları şekillendirmek için Coanda etkisini kullanır. Bu etki sayesinde saçları kendine doğru çeker ve başlık etrafında sarar. Saklama kutusu içerisinden çıkan farklı başlıkları ile saçınıza dilediğiniz şekli verebilirsiniz. Saç tipinize uygun sert veya yumuşak düzleştirme başlığı sayesinde saçlarınızı aşırı ısı kullanmadan içerisindeki Dyson dijital v9 motoru ile düzleştirir. Ürün hakkında detaylı bilgi için : https://www.dyson.com.tr/products/hair-care/dyson-airwrap/overview adresini ziyaret edebilirsiniz.
Selamm🌸 Beni en iyi kıvırcık saçları olanlar anlayacaktır, bilirsiniz ki o dalgalar asla söz dinlemez. Ne yaparsanız yapın, ne denerseniz deneyin güzel olup olmayacağını tamamen kendi ve keyfi bilir.😂
Ben de böyle durumlar da özellikle de bu yaz sıcaklarında sürekli yaptığım 2 modeli anlattım videomda. Umarım beğenirsin.💜
Saçlarım kıvırcık. Bazı günler topladıysam veya uzandıysam buklesi bozuluyor. Saçım temizse ve zamanım yoksa ıslatır durulanmayan bir krem sürerim ki tekrar bukleli olsun. Zaten pek değişik model yapamıyorum
Evet en önemli sorun 🙈 şekil vereyim toplayayım diyorum normal bir zamanda gayet başarılı olurken önemli bir günde asla şekil almayan saçlar.. ve tek çözüm 😅 bırak dağınık kalsın…Ben öyle yapıyorum
Hayatta tek şunu öğrendim dakikalarca uğraşıp yaptığın saç hiç ama hiç güzel olmuyor, mesela evde uyduruktan toplandığın saç çok güzel oluyor. Bunu not alın kızlar.
Dyson Ne Diyor