Güzellik & Bakım Yaşadığınız saç problemlerine kolayca çözüm bulabiliyor musunuz? ÇıtırÇitos Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Yağlanma, kepek, kuruluk, yavaş uzama... En çok hangi konuda saçlarınız yüzünüzü güldürmüyor? Ben ne kadar nemlendirsem de yetersiz kalıyormuş gibi hissediyorum. Yaşadığınız saç problemlerine kolayca çözüm bulabiliyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Zor çözüm buluyorum 0 0 Yorumla
aleeyynaa_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Evet buluyorum kremlerle falan düzeltmeye çalışıyorum 0 0 Yorumla
djfjfjjf Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Dökülmeye bir çare bulamıyorum. Ne denediysem olmadı, param olsa mezoterapiye gidicem ve benimkiler de ne kadar nemlendirsem de dipleri kuru. 0 2 Yorumla Ayseb77 +1 yıl Dermalute şampuanı kullan Yorumla djfjfjjf +1 yıl Bakacağım teşekkür ederim Yorumla
mertaydn61 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Şampuan var bi tane onunla duş al tamam 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şükür iyi 😁 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Zor çözüm buluyorum
Evet buluyorum kremlerle falan düzeltmeye çalışıyorum
Dökülmeye bir çare bulamıyorum. Ne denediysem olmadı, param olsa mezoterapiye gidicem ve benimkiler de ne kadar nemlendirsem de dipleri kuru.
Dermalute şampuanı kullan
Bakacağım teşekkür ederim
Şampuan var bi tane onunla duş al tamam
Şükür iyi 😁