Daha havalı geliyor gibi. Saclari hep düz olan birisi için daha değişik bir görünüm sağlıyor. Benim düz ara ara dalgalı kullandığimda kendimi daha hoş hissediyorum.
Herkes bu şekilde düşünüyor diye bir şey yok. Beğenende olabilir beğenmeyende. Ben beğenen taraftayım. Keşke saçlarım dalgalı olsaydı diyorum.. Çok sık olmasa da kullandığım favori modellerimden diyebilirim. Nedensizce kendimi çok daha iyi hissediyorum dalgalı saç kullanınca..
Ve şunu eklemek istiyorum, yapay dalgaları hiç beğenmiyorum. Doğal dalgalar çok daha şık ve tatlı duruyor o yüzden saçlarımı dalgalandırmak için şekillendirici ürünleri kullanmaktan ziyade örerek, zamanım varsa pipetle vs. yapıyorum bu işlemi.
Merhaba. Daha güzel ve şık duruyor çünkü. İnce ve zarif kadınlarda ise daha bi asil görünüm katıyor. Bana göre bence dalgalı saçlar kadınlarda farklı havalı bir imaj katabilir. Bende bazen kullanıyorum ve seviyorum. Saçlarımı dalgalı yaptığımda kendimi o gün daha bi iyi hiss ediyorum. Nedensizce bir özgüven geliyor. Saçlarıma güveniyorum.