Saç Bakım Gür saçlar neden beğenilmiyor? MaxwellinDinozoru Takip Et FenomenGuru Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Gür saçlara karşı bir önyargı var sanki "ara makas attır" lafını çok duyar gür saçlara sahip olanlar. Gür saçlar neden beğenilmiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Fazlasıyla beğeniliyor kısa olmasından iyidir 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Ben beğenirim 0 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 22 +1 yıl Çok kaba duruyor ve kabarıyor da. Tokalar zor tutuyor mesela. 2 0 Yorumla
putthathere Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl gür sacları olanlar cok sikayet ediyor cunku sekil almıyor vs diye insanlar da cozum onerisiyle geliyor 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Hiç o ara makası attırmadım kıskanç yorumlar yüzündesaçlarım gür ve harika görünüyorlar 0 0 Yorumla
sıcaksimit Takip Et Xper 6 Yaş: 115 , eic 67% +1 yıl Çünkü kafa küçük görünüyor süs köpeği cinsi gibi. Orantısız işde sen anladın 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şey bir laf vardı: kel tavuk gibi. Gür saç daha iyi. Şekil vermesi ve bakımı zor ama gereken emeği verdiğinde kesinlikle gür saç daha iyi. 0 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Saç Bakım konusunda 916 cevap paylaştı. şekil vermesi zor oluyor çünkü 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Saç Bakım konusunda 5,9b cevap paylaştı. Beğenilir 0 0 Yorumla
ugurlubayankus Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Keşke benim de gür olsa yatarken yaprak kırılsa 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Bakımı zor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Fazlasıyla beğeniliyor kısa olmasından iyidir
Ben beğenirim
Çok kaba duruyor ve kabarıyor da. Tokalar zor tutuyor mesela.
gür sacları olanlar cok sikayet ediyor cunku sekil almıyor vs diye insanlar da cozum onerisiyle geliyor
Hiç o ara makası attırmadım kıskanç yorumlar yüzünde
saçlarım gür ve harika görünüyorlar
Çünkü kafa küçük görünüyor süs köpeği cinsi gibi. Orantısız işde sen anladın 😅
Şey bir laf vardı: kel tavuk gibi.
Gür saç daha iyi. Şekil vermesi ve bakımı zor ama gereken emeği verdiğinde kesinlikle gür saç daha iyi.
Uğraştırıcı kabarıyor diye olabilir
şekil vermesi zor oluyor çünkü
Asla ara makas attırmam
Kıskanç tavuklar beğenmez
Tam tersi gibi.
Beğenilir
Ben beğeniyorum
Beğeniliyor aslında
Keşke benim de gür olsa yatarken yaprak kırılsa
Bakımlıysa güzeldir
Beğeniliyo aslında
Bakımı zor