Saç Bakım Gür saçlar neden beğenilmiyor? MaxwellinDinozoruFenomen Takip Et Yoda Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Gür saçlara karşı bir önyargı var sanki "ara makas attır" lafını çok duyar gür saçlara sahip olanlar. Gür saçlar neden beğenilmiyor? Görüş Yaz 19 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Coraline-0Fenomen Takip Et Guru Yaş: 19 4 ay Saç Bakım konusunda 778 görüş paylaştı. Çok kaba duruyor ve kabarıyor da. Tokalar zor tutuyor mesela. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
u Redamancy-4Fenomen Takip Et Master Yaş: 20 4 ay Saç Bakım konusunda 5,1b görüş paylaştı. Fazlasıyla beğeniliyor kısa olmasından iyidir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
putthathere Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eig 98% 4 ay gür sacları olanlar cok sikayet ediyor cunku sekil almıyor vs diye insanlar da cozum onerisiyle geliyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 42 , eig 100% 4 ay Saç Bakım konusunda 1,7b görüş paylaştı. Hiç o ara makası attırmadım kıskanç yorumlar yüzündesaçlarım gür ve harika görünüyorlar Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
sıcaksimit Takip Et Xper 6 Yaş: 112 , eig 62% 4 ay Çünkü kafa küçük görünüyor süs köpeği cinsi gibi. Orantısız işde sen anladın 😅 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) 4 ay Şey bir laf vardı: kel tavuk gibi. Gür saç daha iyi. Şekil vermesi ve bakımı zor ama gereken emeği verdiğinde kesinlikle gür saç daha iyi. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 4 ay Saç Bakım konusunda 9,6b görüş paylaştı. Ben beğenirim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Zümra526 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eig 100% 4 ay Uğraştırıcı kabarıyor diye olabilir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 36 , eig 55% 4 ay Saç Bakım konusunda 690 görüş paylaştı. şekil vermesi zor oluyor çünkü Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
queennn00 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eig 98% 4 ay Saç Bakım konusunda 419 görüş paylaştı. Asla ara makas attırmam Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
trinitynin_saçjölesi Takip Et Yoda Yaş: 24 , eig 92% 4 ay Kıskanç tavuklar beğenmez Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Master Yaş: 31 , eig 50% 4 ay Saç Bakım konusunda 5,3b görüş paylaştı. Beğenilir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Guru Yaş: 19 , eig 97% 4 ay Saç Bakım konusunda 570 görüş paylaştı. Ben beğeniyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
rumeysayemis Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eig 77% 4 ay Beğeniliyor aslında Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ugurlubayankus Takip Et Xper 5 Yaş: 35 4 ay Keşke benim de gür olsa yatarken yaprak kırılsa Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
bRokeHeaRth_____ Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eig 97% 4 ay Bakımlıysa güzeldir Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
mervelerdeeyizzz Takip Et Bilge Yaş: 20 , eig 96% 4 ay Beğeniliyo aslında Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 53 4 ay Saç Bakım konusunda 3b görüş paylaştı. Bakımı zor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
porifldekibendeğilim Takip Et Guru Yaş: 24 , eig 100% 4 ay Tam tersi gibi. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Çok kaba duruyor ve kabarıyor da. Tokalar zor tutuyor mesela.
Fazlasıyla beğeniliyor kısa olmasından iyidir
gür sacları olanlar cok sikayet ediyor cunku sekil almıyor vs diye insanlar da cozum onerisiyle geliyor
Hiç o ara makası attırmadım kıskanç yorumlar yüzünde
saçlarım gür ve harika görünüyorlar
Çünkü kafa küçük görünüyor süs köpeği cinsi gibi. Orantısız işde sen anladın 😅
Şey bir laf vardı: kel tavuk gibi.
Gür saç daha iyi. Şekil vermesi ve bakımı zor ama gereken emeği verdiğinde kesinlikle gür saç daha iyi.
Ben beğenirim
Uğraştırıcı kabarıyor diye olabilir
şekil vermesi zor oluyor çünkü
Asla ara makas attırmam
Kıskanç tavuklar beğenmez
Beğenilir
Ben beğeniyorum
Beğeniliyor aslında
Keşke benim de gür olsa yatarken yaprak kırılsa
Bakımlıysa güzeldir
Beğeniliyo aslında
Bakımı zor