Kıvırcık dalgalı saçlar çok tercih edilmiyor artık sanki. Neden? 💞

Kıvırcık dalgalı saçlar çok tercih edilmiyor artık sanki. Neden? 💞

Aslında yakışana yakışıyor. İkisi de tercih edilebilir. Düz saçın kullanımı daha rahat bana kalırsa. Ve doğru bir kombinle beraber düz saçların, kişiyi olduğundan daha uzun boylu gösterdiğini düşünüyorum. Kıvırcık saçlar bence biraz boyu kesiyor. Tabii saçın kesimine göre de değişebilir.
Çünkü istediğin gibi şekil verip , orgu yapabiliyorsun 😌Benimkiler öyle mesela fon , duzlestirici kullanmama gerek yok bu konuda şanslıyım, ama insan kendinde olmayanı ister mis ya saçlarımın kivircik olmasını isterdim ne yalan soylıyım 😊
Cevap
6Cevap
Selam gadası 🙃
Çünkü daha dikkat çekici ve bakımı kolay olduğu için tercih ediliyor. Ama kıvırcık saçların albenisi daha güzeldir.
Şahsen benim saçlarım kıvırcıktır ama bakımı v. s. zor olduğu için genelde düz kullanıyorum. Düz saçlar sıradanlaşmış gibi, alımlı ve hoş bir görüntü yayıyor. Ben kıvırcık ve düzlük arasında kaldım ama bence düz saç daha az kusur gibi geliyor bana.
@Ardafit67 Teşekkürler güzel insan.)
@Ardafit67 Olabilir, teşekkür ederim yeniden.
Yo ben asla düz saç tercih etmedim şimdiye kadar. Dalgalı saçlar her zaman daha hoş. Kumral dalgalı saçlarım var seviyorum
🤎
Aksine ben hafif dalgalı seviyorum. Dalga vermeden çıkmıyorum evden😅
kendin için söylüyorsan kıvırcık saçla gerçekten uğraşmak çok zor. insanların hoşlantısı açısından düşünüyorsan bence değişen bişey yok herkesin zevki farklıdır sonuçta
Düz saç çok basit kaliyor artık bnce kıvırcık dalgalı çok iyi
Çekilmesi daha kolay ondan
Öylemiymiş sanmıyorum
Dış görünüş vs ile ilgim yok alakam yok.
Dalgalı saçlar》diğer saçlar
kıvırcık saç daha güzel
daha basit
Bilmiyorum
Daha şık duruyor
Aslında tam tersi
Kivircik olan ben
kim dedi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?