Beyler sizce bir erkek sen nasıl saç stili istiyorsan söyle berberci abiye ondan kessin dedi kestirdi?
Benim istediğim şekilde telefonda berber abiye anlattım yaptı yani sizce bu adam bana değer mi veriyor farklı bir şekilde acaba acayip mutlu oldum ahahah
Benim istediğim şekilde telefonda berber abiye anlattım yaptı yani sizce bu adam bana değer mi veriyor farklı bir şekilde acaba acayip mutlu oldum ahahah
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence işinin ehli olduğunu göstermiş sana gadası. Yoksa kuaför hemen herkese aynı değeri verir.
Hayır kendi saçını benim istediğim şekilde kestirdi berberci ye verdi telefonu ben istediğim saç stilini söyledim ona yakışacak yaptı zaten mükemmel oldu çok yakışıklı oldu yani kıskandım andnsndndnf
Anlattığım kişi berberci değil saçını yaptıracak kişi
Ya sac onun icin cok degerli degildir ya da sen degerlisin
Berberci abi, ah siz çocuk ergenler, çok komiksiniz 😅🤣
Çocuk ergen? Ne olmamızı bekliyordunuz bu yaşta aşkı yaşamayalım da yaşınız umarım 40 falandır gerçi aşkın sevginin böyle ufak şeylerin bile yaşı yok heyecanın sizin ruhunuz çok kararmış böyle şeyler her yaşta güzel şeylerdir
Babam 43 yaşında olmasına rağmen 2. Baharını yaşıyor gibi yaşamadıysanız bırakın başkaları yaşasın bence ve ayrıca yaş sadece bir sayıdır olgunluk insanın tercihi o ergen çocuk dediğiniz kişiler sizden büyük sorunlar yaşayıp hayatı erken yaşta öğreniyor ve tecrübe ediniyor
Senin gönlün olsun istemiş. Doğru bir davranış.
Çünkü ben ona hep diyordum böyle yaptır böyle yaptır diye
iyi geceler :)
Valla helal olsun 🙈