10 senedir saçlarımı kestirmek istiyordum benim hayalimin bir taneside buydu gerçekten ve kestirdim 4 senedir onunla beraberim ilk uzun saçlı tanıdınız fotoları gibi benzer bir saçım vardı bir gün elime makası aldım kestim ki vaz gecmeyeyim diye daha sonra kuaföre gittim düzeltirdim ben kendimi beğendim ama aynı fikirde olmayabilir çünkü hiç tatlısın veya yakismisin demedi ara sıra çok tatlı olmuşsun. Derdi şimdi onuda demiyor. Geçen kulaklarımın altına geliyor birde yanlarını kestirip deneyeyim dediğimde uzasın dedi bende 4.5 gündür düşünüyorum beni her şekilde beğenmiyor mu diye çünkü bende onu tanıyorsun saçları boynuna kadar uzundu şimdi kısa ama kestirdiği anlarda tatlısın falan derdim. .
Sevgilime saçlarımın yanlarını biraz kestireyim kulağıma gelmesin dedim ve uzasın öyle kestir dedi acaba kisa saçlı beğenmedi mi?
Bence ona biraz bahsetsen bundan iyi olabilir. Ben güzel olsun diye değil istediğim için yaptım diyerek açıkla ama ondan beğenmesini beklemek haksızlık olur. Sen bile beğenmek için yapmamışsın. Bu arada ben beğendim, önemli mi bilmem ama benim de istediğim bir şey. Sanırım bu kadar kısaltsam 3 numara bile yapmak isterdim. Umarım senin için daha iyi olur onunla konuşmak
Olabilir ama sevdigi biriyim sonuç olarak öyle demesi üzdü ve sizin görüşünüz beni uzmeyebilir ama dikkatli konuşabilirsin o sevdigim insan çünkü bunu demek istedim
Olabilir ama sevdigi biriyim sonuç olarak öyle demesi üzdü ve sizin görüşünüz beni uzmeyebilir ama dikkatli konuşabilirdi o sevdigim insan çünkü bunu demek istedim
Ne alaka oğlum ergenlikle Sevgilime değer vermek düşündüğünü merak etmek beğenilmek istemek sevdiğime karşı ergenlikte ne alakası var istediğimi yaparım giyerim ama düşündüğünü merak edemez miyim?