Saç Bakım Dünyayı kıvırcık saçlı kadınlar mı yönetmeli? xKimMiyimx Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Kıvırcık saç çekiciliği diye bir şey var mı?Not: Kıvırcık değilim. Dünyayı kıvırcık saçlı kadınlar mı yönetmeli? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Dünyayı aklı başında kadınlar yönetmeli gadası. Çünkü erkekler pek iyi yönetemiyor. Kadın zekasına ihtiyacımız var. 1 0 Yorumla
matemist Takip Et FenomenGuru Yaş: 28 +1 yıl Kıvırcık saçlar dolgun göründüğü zaman çok güzeller. 0 0 Yorumla
StarryAqua Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Aynen saçları kıvrık çıkıyor diye hemen dünya hükmünü onlara devretmeliyiz. Ne saçma tarzda sorulmuş bir soru 0 5 Yorumla xKimMiyimx +1 yıl O bir deyimdir. "Dünyayı yönetmek" mecazi anlamda kullanılır. Bunu anlama kapasitesine sahip herkes anlayabilir. Beyin süzgecinden geçirmek kâfi. :) Yorumla StarryAqua +1 yıl Dünyayı yönetmeli mi demek yerine sizce de kıvırcık saçlı kadınların ayrı bir cazibesi yok mu diyebilirdin Yorumla StarryAqua +1 yıl Ayrıca mecazi anlamda kullandığın her kelime anlamı da deyim değildir , tıpkı bunun olmadığı gibi. Yorumla xKimMiyimx +1 yıl Buyrunuz efenim Yorumla StarryAqua +1 yıl Deyimin ne demek olduğunu biliyorum. Her mecaz DEYİM DEĞİL Yorumla
lolipopp123 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl Offf saçma soru sorup durmayın. En asından neden öyle düşündüğünü deseydin. Sen de bi sebeb göremiyorsun ki kıvırcık saçlıların dünyayı yönetmesinde 0 0 Yorumla
Doktorkedii Takip Et Master Yaş: 26 , eic 77% +1 yıl Ya ben kıvırcık saçlıyım ama o kadar da güzel bulmuyorum kıvırcık saçı. Süz saç her zaman daha havalı bence 0 0 Yorumla
Kptknn Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kıvırcık saç; şirin sempatik ve tatlı bir duruşu var, ama çekici olduğu konusu tartışılır bence çokta çekici değiller... 0 0 Yorumla
musicalower1 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Kıvırcığı bırak kadın yönetse yine iyi güzel, anne olan bir kadın hatta...Bende düz saçlıyım keşke kıvır kıvır olsaydım😑 0 0 Yorumla
emrah_k Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 83% +1 yıl Kıvırcık saçlılardan ziyade zaten kadınlar yönetiypr 😂😂 0 0 Yorumla
55Samsunlu_55 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Ben düz veya dalgalı seviyorum genelde tabiki yakışıyor ise küt veya kıvırcık ta olabilir 0 0 Yorumla
Jaqen_hghar Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Nathalie Emmanuel ve And Allo'nunda görsellerde olması gerekirdi... 0 0 Yorumla
Ekmek_Kırıntısı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 75% +1 yıl Dünyayı kel erkekler yönetmeli 1 1 Yorumla Nusmar +1 yıl Hshsja 😂 Ama en doğru dürüst olanlar da onlar yaa Yorumla
twilighty Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Kimse kimseyi yönetmesin herkes kendini yönetsin yerini ve haddini bilsin yeter bence. 0 0 Yorumla
Gizlisbbb Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Niye ya kıvırcık dünyayı yönetince ne değişiyor. Bence dünyayı o zaman kıvırcık marul yönetsin 0 0 Yorumla
damla___yuce Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Dünyayı zeki birisi yönetmeli saçla alakası yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben kıvırcık saçları güzel bulmuyorum bence en güzeli dalgalı saç 0 0 Yorumla
BendenizEmreniz Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl Evet bende biraz kıvırcığım biz yönetelim 0 0 Yorumla
Kazanovanuh Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl Resimdeki kadın tapumu üstüne alabilir 😍😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Dünyayı aklı başında kadınlar yönetmeli gadası. Çünkü erkekler pek iyi yönetemiyor. Kadın zekasına ihtiyacımız var.
Kıvırcık saçlar dolgun göründüğü zaman çok güzeller.
Aynen saçları kıvrık çıkıyor diye hemen dünya hükmünü onlara devretmeliyiz. Ne saçma tarzda sorulmuş bir soru
O bir deyimdir. "Dünyayı yönetmek" mecazi anlamda kullanılır. Bunu anlama kapasitesine sahip herkes anlayabilir. Beyin süzgecinden geçirmek kâfi. :)
Dünyayı yönetmeli mi demek yerine sizce de kıvırcık saçlı kadınların ayrı bir cazibesi yok mu diyebilirdin
Ayrıca mecazi anlamda kullandığın her kelime anlamı da deyim değildir , tıpkı bunun olmadığı gibi.
Buyrunuz efenim
Deyimin ne demek olduğunu biliyorum. Her mecaz DEYİM DEĞİL
Offf saçma soru sorup durmayın. En asından neden öyle düşündüğünü deseydin. Sen de bi sebeb göremiyorsun ki kıvırcık saçlıların dünyayı yönetmesinde
Ya ben kıvırcık saçlıyım ama o kadar da güzel bulmuyorum kıvırcık saçı. Süz saç her zaman daha havalı bence
Kıvırcık saç; şirin sempatik ve tatlı bir duruşu var, ama çekici olduğu konusu tartışılır bence çokta çekici değiller...
Kıvırcığı bırak kadın yönetse yine iyi güzel, anne olan bir kadın hatta...
Bende düz saçlıyım keşke kıvır kıvır olsaydım😑
Kıvırcık saçlılardan ziyade zaten kadınlar yönetiypr 😂😂
Ben düz veya dalgalı seviyorum genelde tabiki yakışıyor ise küt veya kıvırcık ta olabilir
Nathalie Emmanuel ve And Allo'nunda görsellerde olması gerekirdi...
Dalgalılar yönetsin bence
Dünyayı kel erkekler yönetmeli
Hshsja 😂 Ama en doğru dürüst olanlar da onlar yaa
Kimse kimseyi yönetmesin herkes kendini yönetsin yerini ve haddini bilsin yeter bence.
Niye ya kıvırcık dünyayı yönetince ne değişiyor. Bence dünyayı o zaman kıvırcık marul yönetsin
denemede fayda var :D :D
Dünyayı zeki birisi yönetmeli saçla alakası yok
Dünyayı kadınlara bırakmak mii
Yonetsinler sorun yok 😂
Ben kıvırcık saçları güzel bulmuyorum bence en güzeli dalgalı saç
Evet bende biraz kıvırcığım biz yönetelim
Resimdeki kadın tapumu üstüne alabilir 😍😂
Evet çok tatlı duruyorlar
Soru cidden saçmaymış
Dünyayı çocuklar yönetsin
Ne saçma bi soru ya.
yoo duz daha iyi