Güzellik & Bakım Gelecekte kadınlar kaşsız mı olacak? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Kaşsız moda akımının güzellikte etkisi nedir? Güncellemeler+1 yıl Güzellik Gelecekte kadınlar kaşsız mı olacak? Cevapla Nedir Soruları Kadın Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Güzel olana fark etmez bence 1 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Gittikçe uzaylılara benzeyecekler o zaman Aman Allah korusun 1 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et FenomenGuru Yaş: 22 +1 yıl Moda adı altında ne saçmalık yapacaklarını şaşırıyorlar. Ben bu saçmalık moda olsa da uymam. 0 0 Yorumla
benkendall Takip Et Master Yaş: 24 , eic 82% +1 yıl evet kesnlikle ilgimi cekmiyo kaslarımı kazıtmam gerek hemen simdi 0 4 Yorumla SasukeGaara +1 yıl gaaramı sen paylașamazsın because hes my love Yorumla benkendall +1 yıl gaaranın bundan haberi var mı ask Yorumla SasukeGaara +1 yıl Gaara yı seviyorum çünkü karakterin burcu oglagi temsil ediyor bende oglagim Yorumla benkendall +1 yıl ok. Yorumla
KimkibuHanım4444 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Kas bütün yüzün ifadesi ya zaten estetiklerden donuk donuk bakiyolar tepkisiz simdi de kas olmazsa kimse kimseyi anlayamayacak ajajja 0 0 Yorumla
Perikızı__ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Güzel olur. Hani bahanesi ile kaşlarıma jilet vurmuş olurum. Belki gür olur bu bahaneyle. Şimdi jilet vursam millet garip garip bakar. 0 1 Yorumla l_i_l_i_t_h +1 yıl Aynenn Yorumla
pars1453 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Allah için kadınlarUzun saçlı normal görünsünlerErkek gibi giyinip saçlararını kazıtan saçlarını rengarenk eden 0 0 Yorumla
saçmabirkişilik Takip Et Master Yaş: 29 , eic 81% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 536 cevap paylaştı. Abi bu ne ya, cidden kuscam artık. Kanser hastası mıyız, Allah ne güzel kaş vermiş. Korkunç duruyor. 0 0 Yorumla
l_i_l_i_t_h Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 93% +1 yıl Tercih meselesi isterse uzaylı olsun umurumda değil 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 608 cevap paylaştı. Aman aman. Sakın. Ruh sağlığım buna hazır değil. 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 818 cevap paylaştı. Evrimsel süreç içinde önce ter bezleri ardından da kaş gibi göz koruyucu kılların yok olacağı düşünülüyor zaten 0 0 Yorumla
johnyx Takip Et Master Yaş: 48 , eic 32% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sonra da , uzaylılar geldi diye milleti trolleyecekler. 0 0 Yorumla
_AnaisWatterson_ Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Daha çirkin gözükmesini sağlar başka bi özelliği yok 0 1 Yorumla _AnaisWatterson_ +1 yıl etkisi* Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bu ne ne hissettiği belli olmaz tam ifadesizler için moda 0 0 Yorumla
Sevecen110 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Z@ten moda diye bir merak salıyor olan canımsın koyun sürüsü insanlara oluyor en büyük moda aklını takio etmektir değil mi 0 0 Yorumla
gizembozkurt34 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Kadınlar orman olacak bende içinde 😅😅😅😅şaka yapıyorum bu gidişle kesin olur oda 😅😅😅 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bunlar cidden kaşlarını mı aldırmış? 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Makyaj bence Yorumla hot_chocolate +1 yıl Bence de Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 346 cevap paylaştı. Oh be bir gün kaşsızlarında yüzü gülecek demek 0 0 Yorumla
Fayzulin Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl bende diyorum bir terslik var kaş yokmuş 😀😂 0 0 Yorumla
Ejderhaeğticisi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Uzaylılara dönücez yeter ya etmeyin içine herşeyin 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı. Umarım kalmayız ya 0 0 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Umarım böyle bir şey asla gerçekleşmez. 0 0 Yorumla
ikizterazi Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kendilerini güzel mı sanıyorlar acaba.. 0 0 Yorumla
badengineer Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Lan midem kalktı sakın ha 0 4 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Neden Yorumla badengineer +1 yıl Uzaylı gibi bu ya Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Aynen Yorumla badengineer +1 yıl Bu arada kötü bısey demedim bizde uzaylıyız sadece bu farklı gezegenin uzaylısı😂 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. ıyyy iğrenç 1 0 Yorumla
SensizGeceler123 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Berbart 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Neden Yorumla SensizGeceler123 +1 yıl Hiç estetik değil, kadın dediğin çekici olur Bunlar itici olmuş Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 6,1b cevap paylaştı. Herhalde 😃 0 0 Yorumla
djxnjdndhhshsjxjxhs Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Millet delirmiş 🤮 0 3 Yorumla djxnjdndhhshsjxjxhs +1 yıl Ayrıca güzellik derken? Bu mu güzellik? Şaka mı? Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Yo gercek Yorumla djxnjdndhhshsjxjxhs +1 yıl Tek kelime ile iğrenç Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Güzel olana fark etmez bence
Gittikçe uzaylılara benzeyecekler o zaman
Aman Allah korusun
Moda adı altında ne saçmalık yapacaklarını şaşırıyorlar. Ben bu saçmalık moda olsa da uymam.
evet kesnlikle ilgimi cekmiyo kaslarımı kazıtmam gerek hemen simdi
gaaramı sen paylașamazsın because hes my love
gaaranın bundan haberi var mı ask
Gaara yı seviyorum çünkü karakterin burcu oglagi temsil ediyor bende oglagim
ok.
Kas bütün yüzün ifadesi ya zaten estetiklerden donuk donuk bakiyolar tepkisiz simdi de kas olmazsa kimse kimseyi anlayamayacak ajajja
Güzel olur. Hani bahanesi ile kaşlarıma jilet vurmuş olurum. Belki gür olur bu bahaneyle. Şimdi jilet vursam millet garip garip bakar.
Aynenn
Allah için kadınlar
Uzun saçlı normal görünsünler
Erkek gibi giyinip saçlararını kazıtan saçlarını rengarenk eden
Abi bu ne ya, cidden kuscam artık. Kanser hastası mıyız, Allah ne güzel kaş vermiş. Korkunç duruyor.
Tercih meselesi isterse uzaylı olsun umurumda değil
Aman aman. Sakın. Ruh sağlığım buna hazır değil.
Evrimsel süreç içinde önce ter bezleri ardından da kaş gibi göz koruyucu kılların yok olacağı düşünülüyor zaten
Sonra da , uzaylılar geldi diye milleti trolleyecekler.
Daha çirkin gözükmesini sağlar başka bi özelliği yok
etkisi*
Bu ne ne hissettiği belli olmaz tam ifadesizler için moda
Z@ten moda diye bir merak salıyor olan canımsın koyun sürüsü insanlara oluyor en büyük moda aklını takio etmektir değil mi
Kadınlar orman olacak bende içinde 😅😅😅😅şaka yapıyorum bu gidişle kesin olur oda 😅😅😅
Bunlar cidden kaşlarını mı aldırmış?
Makyaj bence
Bence de
cahile akımı oluyor galiba
Oh be bir gün kaşsızlarında yüzü gülecek demek
Olursa hiç şaşırmam. Moda derler bunada.
Ben tövbe olmam valla
Ayy tiplere bak ya uzaylı gibi
Bir cisim yaklaşıyor...
bende diyorum bir terslik var kaş yokmuş 😀😂
Uzaylılara dönücez yeter ya etmeyin içine herşeyin
Umarım kalmayız ya
En berbat akımlardan biri olabilir
Umarım böyle bir şey asla gerçekleşmez.
Kendilerini güzel mı sanıyorlar acaba..
Aman Allah korusun bu ne ya
Ben bir kaç kişide gördüm marjinal duruyor
Lan midem kalktı sakın ha
Neden
Uzaylı gibi bu ya
Aynen
Bu arada kötü bısey demedim bizde uzaylıyız sadece bu farklı gezegenin uzaylısı😂
ıyyy iğrenç
Olmasın mümkünse
İğrenç olur
Igrenc gorunuyorlar
Tovbe estf
İşim olmaz bu tarzla
cok yakinda bizlerle
Berbart
Neden
Hiç estetik değil, kadın dediğin çekici olur Bunlar itici olmuş
Hiçbir etkisi olamaz
Herhalde 😃
Millet delirmiş 🤮
Ayrıca güzellik derken? Bu mu güzellik? Şaka mı?
Yo gercek
Tek kelime ile iğrenç
Nereye kusuyoruz
Ucubeye benziyor