Saçlarım inanılmaz gür ve kıvırcık hiç bir düzleştirici düzleştirmiyor aranız da bu işten anlayan varsa önerir mısınız ve düzleştirdikten sonra bozulmaması için ne yapmalıyım?Düzleştirdikten sonra saçların bozulmaması için
Saçlarım hemen bozuluyor, hangi düzleştiriciyi almalıyım?
Böyle saçlar maalesef düzleştirici ile yola gelmiyor. Kendimden biliyorum. Benim de kıvırcığa yakın dalgalı, kalın telli ve gür saçlarım var. Aklına gelebilecek her çeşit düzleştiriciyi denedim ama olmadı.
En iyi düzleştiriciyi bulmak bizi her zaman zorlamıştır. Haklı olarak sürekli kullandığımız saç düzleştiricilerinin fiyatına değmesini, istediğimiz özelliklere sahip olmasını ve beklediğimiz etkiyi görebilmeyi istiyoruz. Bunu da maalesef her marka sağlayamıyor. Ya saçlarımız zarar görüyor ya da düzleştirdikten sonra hemen bozuluyor.
Düzleştirdikten sonra bozulan saçlar için ne yapılmalı?
Düzleştirdikten sonra bozulan saçlar için
Saçlarınızın düzleştirdikten sonra çabucak bozulmaması için düzleştirmeden önce mutlaka şekillendirici krem kullanın derim. Bu sayede elde edilen düzlük uzun süre boyunca korunabiliyor. Onun dışında saçları ince tutamlara ayırmak da etkili oluyor. Çünkü bu şekilde aynı miktarda ısı verme şansını arttırıyoruz saç tutamlarına. Elde ettiğimiz düzlük de daha kalıcı hale gelmiş oluyor.
Saçları mükemmel bir şekilde düzleştiren en iyi saç düzleştirici: Dyson Corrale ™
Dyson Corrale ile tanıştınız mı bilmiyorum ancak özellikleri mü-kem-mell! Ben Dyson Corrale'yi tanıdıktan sonra diğer saç düzleştiricilerle boşa vakit kaybettiğimizi fark ettim :) Çünkü her özelliği bizim beklentilerimize göre yapılmış bir düzleştirici daha yok.
Esnek plakalar sayesinde saçları bir arada tutarak düzleştiriyor
Esnek plakalı saç düzleştirici
Dyson Corrale esnek plakalara sahip, bu sayede saçlar bir araya getiriyor ve her saç tutamına eşit miktarda ısıyı aktarmış oluyor. Bu da tek geçişte mükemmel düzlüğün kapısını aralamış oluyor :)
Kablosuz kullanımıyla her yerde mükemmel saçlara sahip olabilmemizi sağlıyor
Kablosuz saç düzleştirici
Evet doğru duydunuz :) Dyson Corrale kablosuz kullanım özelliğine sahip bir saç düzleştirici. Bu sayede saçlarınızı istediğiniz her yerde şekillendirebiliyor, prizlere bağlı kalmaktan kurtuluyorsunuz. Kablosuz olması farklı saç modellerini yapmanızı da daha kolay hale getiriyor.
10 dakika hareketsizlik sonrası kendini kapatıyor, uçak moduna alıp seyahat edebiliyorsunuz
Dyson Corrale
Bu kadar mükemmel özelliklere sahip bir düzleştirici daha yok :) Dyson Corrale 10 dakika hareketsiz kalırsa kendi kendini kapatıyor ve bizi düzleştiricim açık mı kaldı acaba takıntısından kurtarıyor. Daha birçok özelliğe sahip Dyson Corrale'yi daha yakından tanımanızı tavsiye ederim :)
Önceliğin seramikten yana olsum, piyasada çok fazla çeşit ve marka çıktı. Kimi çok kaliteli kimi daha berbat. Ama şunu belirtebilirim ki saç bakım ürünleri, elektrikli ürünler vs alınacağı zaman ya kuaförünüzden alın veya kuaför malzemesi satan yerlerden alabilirsiniz. Hem fiyat olarak iyi hemde ℅100 seramik.