Selam, seni Dyson Airwrap ile tanıştıralım! :) Dyson Airwrap saç şekillendirici, saçlarınızı kurutur, düzleştirir ve dalgalı yapar hem de aşırı ısı kullanmadan. Saçları şekillendirmek için Coanda etkisini kullanır. Bu etki sayesinde saçları kendine doğru çeker ve başlık etrafında sarar. Saklama kutusu içerisinden çıkan farklı başlıkları ile saçınıza dilediğiniz şekli verebilirsiniz. Saç tipinize uygun sert veya yumuşak düzleştirme başlığı sayesinde saçlarınızı aşırı ısı kullanmadan içerisindeki Dyson dijital v9 motoru ile düzleştirir. Ürün hakkında detaylı bilgi için : https://www.dyson.com.tr/products/hair-care/dyson-airwrap/overview adresini ziyaret edebilirsiniz.
Saçlarını düzleştirdikten sonra hemen ertesi gün ya da aynı gün içinde bir kere daha düzleştirici uygulamamalısın saç düzleştirme işlemi nedeniyle saçların ısıdan zarar gördüğü için arada 3,4 gün boşluk bırakıp saçlarının nefes almasına izin vermelisin.
Evet saçları birçok şekilde düzgün göstermek mümkün fakat sağlıklı da durmasını istiyorsak ek şeyler de kullanmalıyız. Mesela saçlarını şekillendirmeden önce fazla fön ısıtıcıyla uğraşmamanı tavsiye ederim. Çünkü saçlar kuruyor ve ölü gibi oluyor. Her ne kadar fön çeksen de hafif kabartı oluyor ve keçe gibi oluyor saçlar. Tavsiyem hafif havluyla kurulayıp iyice kurumasını beklemendir. Bu arada eğer fön makinesinde soğuk ayarı varsa tabi ki soğuk ayarı kullan ki saçların yıpranmasın.😊
Saçlarını düzleştireceğin birçok düzleştirici var ben sana en çok beğeni alan 3 tanesini sunacağım.
Saçlarımı neyle düzleştirebilirim?
1. Dyson Coralle Saç Düzleştirici
Dyson Coralle Düzleştirici
Dyson'un en son çıkarmış olduğu kablosuz bu düzleştirici kolay kullanım olanağı sağlar. Çok düşük ısıdan çok yükseğe ayarlandırmasını kendin yapabiliyorsun.
2. Fakir İllusion Tarak Düzleştirici
Fakir İllusion Tarak Düzleştirici
Kullanımı belki de en rahat olan düzleştirici modeli de tarak değil mi? Yakma ya da tene değme sıkıntısı yok. En kabarık saçlarda dahi kendini gösteren bu düzleştirici de Trendyol ya da Hepsiburada gibi sanal mağazalarda bulunabilir.
3. Philips Essential Care Saç Düzleştirici
Philips Essential Düzleştirici
Geniş ve seramik yüzeyi sayesinde saçlarını hızlıca düzleştirebiliesin. Bazı düzleştiriciler ince olduğu için zamanını daha çok harcar fakat bu işini kolayca görür.
Peki saçlar nasıl düz kalır?
Peki saçlar nasıl düz kalır?
Saçlarının uçları daha çok yıpranır ve kırılır. Biz bunların olmasını istemeyiz😊 bu yüzden düzleştirdikten sonra parmak uçlarına herhangi bir saç bakım yağı damlat ve uçlara nazikçe masaj yap.❤ Bu sayede saçlarının düzlüğü de daha kalıcı olacaktır. Dilersen düzleştirme öncesinde saç şekillendirici kremlerden de destek alabilirsin. Saçlara nem sağladıkları gibi saç modelinin de daha kalıcı olmasına destek oluyorlar.
Saçların hem parlak hem de canlı görünecek😍, bol şans💃
Evet düzleşir. Ancak tam düz olacağını düşünmüyorum. Genelde saçını düzleştirdiğin ortam da önemli. Saçların için sıcak bir makineden uzak kalmak istiyorsan sıcak bir ortamdan da uzak kalmalısın. Mesela banyoda düzleştirmek yerine kendi odanda veya başka odalarda da düzleştirmeyi dene. Çünkü sıcak ortamlarda bulunan nem yüzünden, düzleştirme esnasında hem saçın elektriklenir hem de istediğin düz saça kavuşman zor olur.
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
12
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İkinizinde kendinize ait ayrı zaman dilimleri olması gerekir ilişkide. Mesela senin hiç arkadaşın sosyal çevren yok sana saygısı da kalmaz belli bir zaman sonra. Der ki işi ne benden başka kimsesi de yok der. Aileni de kendin seçmedin sonuçta. Arkadaş sosyal çevreye çok önem veriliyor ilişkide. Çok ayrıntı anlatma ailenle tartışma vs.
cok sukur az oy almıs ya ampulü yeter alahım körü bu kadar sksen gözü açılırdı şükür bizm halk da yavas yavas uyamıyor tek önerim bos oy atmayın bos oy da akpye girmesinden farkı yok
Dyson Ne Diyor