Selam, saçlarınızı kolayca şekillendirebilmek için sizi Dyson Airwrap ile tanıştıralım! :) Dyson Airwrap saç şekillendirici, saçlarınızı kurutur, düzleştirir ve dalgalı yapar hem de aşırı ısı kullanmadan. Saçları şekillendirmek için Coanda etkisini kullanır. Bu etki sayesinde saçları kendine doğru çeker ve başlık etrafında sarar. Saklama kutusu içerisinden çıkan farklı başlıkları ile saçınıza dilediğiniz şekli verebilirsiniz. Saç tipinize uygun sert veya yumuşak düzleştirme başlığı sayesinde saçlarınızı aşırı ısı kullanmadan içerisindeki Dyson dijital v9 motoru ile düzleştirir. Ürün hakkında detaylı bilgi için : https://www.dyson.com.tr/products/hair-care/dyson-airwrap/overview adresini ziyaret edebilirsiniz.
Soran
+1 yıl
Dyson'un bir süpürgesi bir de bu Airwrap sahip olmam gereken güzellikler. Efsane bir şey ❤️
Saçlarına her gün fön çeken de var, ayda yılda bir kullanan da :) Bunun ayrımını öncelikle saçlarımızın sağlığını göz önünde bulundurarak yapmalıyız. Aşırı ısının saçlara zarar verdiği aşikar, bu sebeple fön makinesi seçimimizi de ona göre yapmalıyız. Ben daha çok şekillendiricilerle saçlarıma şekil veriyorum. Fön makinesini nadiren kullanıyorum, şekillendiriciler daha basit geliyor bana çünkü :D
Saça fön çekmenin sıklığı ne olmalı?
Saça fön çekmenin sıklığı ne olmalı?
Aşırı ısı saçlara zarar verir. Saçların kurumasına, daha çabuk yıpranmasına yol açar. Bu sebeple fön çekme sıklığımızı sorgulamamız gerekir. Ya da fön kullanmadan önce saçları ısıdan koruyan ürünler tercih etmemiz gerekir.
Saça fön çekmek zararlı mı?
Saça fön çekmek zararlı mı?
Saçları çok sık bir şekilde aşırı ısıya maruz bırakmak dökülmelere, kurumaya, yıpranmaya yol açabilir. Bu sebeple sık sık kullanmanın zararlı olduğunu, saçlarımızı aşırı ısıya maruz bırakmamamız gerektiğini söyleyebilirim.
Aşırı ısı olmadan saçlarınızı şekillendirmek, saç sağlığınızı korumak isteyenler için Dyson tarafından geliştirilen Airwrap'i tercih edin!
Aşırı ısı olmadan saçı şekillendirmek
Gelişen teknoloji sayesinde her şeyin bir kolayı var aslında :) Saç sağlığımızı korumak için de Dyson'ın müthiş bir teknolojisi var; Airwrap. Evet yanlış duymadınız, Dyson Airwrap saçları aşırı ısı olmadan kurutuyor ve şekillendiriyor. Farklı başlıkları sayesinde farklı saç stillerini kolay bir şekilde elde edebiliyorsunuz.
Dyson Airwrap'in 30-40 mm Airwrap başlığı, ön şekillendirme kurutucusu, sert ve yumuşak düzleştirme fırçası, yuvarlak hacimlendirici fırçası bulunuyor. Manyetik başlıklar kolayca değiştirilebiliyor.
Dyson Airwrap saçları hava akımıyla, coanda etkisini kullanarak şekillendiriyor. Saçları kendisine doğru çekiyor mükemmel saç modellerini pratik bir şekilde yaratmamamıza imkan sunuyor. Akıllı ısı kontrolü sayesinde ısı her saniye ölçülüyor ve 150 dereceyi aşmıyor, böylece saç sağlığımızı da koruyor :)
Saç kurutma makinesini yaz kış kullanmam saç tellerini yıpratıyor bu yüzden maşallah diyim saçlarımı herkes çok beğenir iki arada bir derede övdüm mü ne 😁😁
Dyson Ne Diyor