Saç Bakım Saçlarınızı günde kaç kez tarıyorsunuz? Makyajsız_Güzel Takip Et Xper 6 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Saçlarınızı günde kaç kez tarıyorsunuz? Ben en az 2 kez tarıyorum. Saçlarınızı günde kaç kez tarıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
bayansinirli06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Eğer bakım yapmadığım gün ise ortalama 2 ya da 3 kere tarıyorum. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Genelde saçlarım dağınık 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 455 cevap paylaştı. Saçım uzun olsa tararım da saç çok uzun değil ki 😅 1 ay önce 4 numara Kestirdim şimdi Biraz uzadı tabi ama Şekil Verilecek kadar değil Ağustos da o hacime ulaşır 0 0 Yorumla
93BBB Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Kıvırcık olduğu için sadece ıslakken tarayabiliyorum yani günde bi kere bazen iki 😁 1 0 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Hiç taramıyorum iyi günümdeysem duştan sonra bir tararım 0 0 Yorumla
eftelya80 Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 80% +1 yıl Duştan çıkınca tarayıp tepeden topluyorum akşama kadar bozulmuyor. 0 0 Yorumla
Zarif-Papatya Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Her gün bir defa tararım zaten uzun taramayınca arap saçına dönüyor. 0 0 Yorumla
Mrtol1453 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Saymıyorum ama çeneme kadar gelince taramadan olmuyoy. d 0 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aklıma geldiğinde tararım o da nadir zaten dağınık saçım baya djdjdj 0 0 Yorumla
sosyalbela07 Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Benim saç uzun ama çok kıvırcık 2 günde bir diyelim 🤣 0 0 Yorumla
YavuzCakır Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Taramıyorum 3 numaraya vurdum 0 2 Yorumla Makyajsız_Güzel +1 yıl Rahattır :D Yorumla YavuzCakır +1 yıl evet aşırı rahat kurulamaya bile gerek yok Yorumla
Trilogy588 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 97% +1 yıl Saç dolastirmayan taraklar var tavsiye ederim alın 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 633 cevap paylaştı. 15 günde 1 berbere gidince tarak değiyor saçlarıma 0 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Olsaydı heralde kesinlikle her gün tarardim. 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl uyandığımda elimi yüzümü yıkarken. 0 0 Yorumla
fakekankaa Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl bende takinti bu ya saat basi tariyoru abartisiz🤪 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Eğer bakım yapmadığım gün ise ortalama 2 ya da 3 kere tarıyorum.
Genelde saçlarım dağınık
Saçım uzun olsa tararım da saç çok uzun değil ki 😅 1 ay önce 4 numara Kestirdim şimdi Biraz uzadı tabi ama Şekil Verilecek kadar değil Ağustos da o hacime ulaşır
Kıvırcık olduğu için sadece ıslakken tarayabiliyorum yani günde bi kere bazen iki 😁
Hiç taramıyorum iyi günümdeysem duştan sonra bir tararım
Duştan çıkınca tarayıp tepeden topluyorum akşama kadar bozulmuyor.
Her gün bir defa tararım zaten uzun taramayınca arap saçına dönüyor.
Saymıyorum ama çeneme kadar gelince taramadan olmuyoy. d
Aklıma geldiğinde tararım o da nadir zaten dağınık saçım baya djdjdj
Benim saç uzun ama çok kıvırcık 2 günde bir diyelim 🤣
Taramıyorum 3 numaraya vurdum
Rahattır :D
evet aşırı rahat kurulamaya bile gerek yok
Saç dolastirmayan taraklar var tavsiye ederim alın
15 günde 1 berbere gidince tarak değiyor saçlarıma
Olsaydı heralde kesinlikle her gün tarardim.
bazen hiç taramıyorum
3 kere falan tarıyorum
uyandığımda elimi yüzümü yıkarken.
iki kez
Bende en az 2
2 sefer
Sabah ve akşam.
bende takinti bu ya saat basi tariyoru abartisiz🤪
Sıfır kere
Hiç taramiyorum
İki kere
0 kere