Bir kadın/erkek güzelse, her türlü saç modeli o kişiye yakışır mı? Bence yakışır. Güzel/yakışıklı olan bir insanın yüzü her türlü saç modelini kaldırabilir.
Yüzü güzel olan kadın/erkeğe her saç modeli yakışır mı?
Kizlar ne kudurmuşsunuz yok bu kız güzel değil falan. d bu kız güzel ve evet güzellere her sac modeli yakışır boşuna kendinizi üzmeyin evet sizde güzelsiniz ama çekememezlik yapmayın 🤪
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
İlla ki yakışır gadası ten ve yüz güzelliği önemlidir.
Valla isterse dünya yakışıklısı olsun uzun saç hiçbir erkeğe yakışmıyor bence
Yakışır. Mesela benim saç modelim bile bu fotodaki kıza benden daha çok yakışır.
Yoo mesela Charlize Theron'u çok beğenirim ama kısa saçla hiç hoşlanmamıştım
Kizlar ne kudurmuşsunuz yok bu kız güzel değil falan. d bu kız güzel ve evet güzellere her sac modeli yakışır boşuna kendinizi üzmeyin evet sizde güzelsiniz ama çekememezlik yapmayın 🤪
Evet onlar istisna... normal sıradan insanlar değiller... bize kafada calisyorsa... saglikliysa... tamamdir be...
Her saç şekli yakışmasa da güzel/yakışıklı olunabilir.
yakışır ama dört dörtlük yakışan saç modeli vardır herkeste o dört dörtlük model kadar iyi durmaz
Yakışır, örnek olarak the walking dead dizisindeki shane karakterine bakabilirsiniz.(gerçek ismini unuttum)
Kesinlikle kle evet çok yakışıyor
Ona her şey yakışır @Anlıkçıkız
Yaaağğğ
My love
Hayir yakismaz. Ayrica bu kari guzel falan degil.
Bence yakışır
Yakışır..
Yakışır
Bana bakın cevabı bulun çok güzeliiimmmm
Önemli olan kafası
Sence ben çok mu çirkinim?
Üzmek istemem ama kizlarin birlikte olmak istddigi tip anlayışında degilskn tabi tercih edenler de vardir
@NapıcamPortuga estetik yaptırcam
Yakışır
Hayır
hayır
Hayır ne alaka Ki
Bence yakışır.
Kesinlikle hayır
yakışmaz