Saç Bakım Arda Kural saç modeli nasıl yapılır? Reppahx35 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Eski saç stillerini seviyorum ve bu modeli yapmak istiyorum nasıl yapabilirim berbere ne demem lazim bunun icin? Arda Kural saç modeli nasıl yapılır? Cevapla Nasıl Yapılır Soruları Sevgi Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,1b cevap paylaştı. Bunu yapmak için öncelikle saçlarını bu şekilde kestirmen gerekiyor gadası. 0 2 Yorumla Reppahx35 +1 yıl Sıkıntıda orda zaten berbere ne demem lazim bu sekilde kestirmek için ;D Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Resmi göster yeterlidir Yorumla
Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl bu adam ne hale geldi bilion mu 0 1 Yorumla Reppahx35 +1 yıl 😂😂biliyorum ama Şu an beni sadece ozamanki saç şekli ilgilendiriyor :D Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl berbere ne dersen de dürrük gibi kesip atacaktır 0 1 Yorumla Reppahx35 +1 yıl Evet oda dogru kuaför demi yaptirsam acaba? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bunu yapmak için öncelikle saçlarını bu şekilde kestirmen gerekiyor gadası.
Sıkıntıda orda zaten berbere ne demem lazim bu sekilde kestirmek için ;D
Resmi göster yeterlidir
bu adam ne hale geldi bilion mu
😂😂biliyorum ama Şu an beni sadece ozamanki saç şekli ilgilendiriyor :D
berbere ne dersen de dürrük gibi kesip atacaktır
Evet oda dogru kuaför demi yaptirsam acaba?