AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
Evet bence normal ve yakışanlara ben bitiyorum, bayılıyorum
Bi ara uzattim yakisiyodu da ama sevgilim kiskandi diye kestirdim bilin bakalim sonra noldu😂
Fotoğraflardaki kadar uzun olması saçma ya o ne kız gibi ortalama iyidir
- Evet, karşılıyorum.
- Doğduğumdan beri bunu hiç yadırgamadım.
Uzun saçlı erkek hep itici gelmiştir. Biz bazen zorlanırken bu sevdalarını anlamıoum
Ortadaki bildiğin merdiven altı shakira loş ışıkta kazara iki puan alabilir insan😄
Diğerleri normal hatları belli ediyor
3-4 senedir uzatılıyorum hala da uzatmaya devam ediyorum.
Sağ taraftaki adamın saçı hoş ama diğerleri baya itici
Kişinin kendi tercihi ama ben uzatmıyorum. Uzatmam da.
Arkadan kadın sanıyorum bazen bence uzatması lar 😂
Nadiren yakışan olabiliyor ama ben de alışamadım açıkçası, kendim hayatta uzatmam.
Bazı erkeklere cidden çok yakışıyor. Tarzlarıyla bütünlük sağlıyor o saç.
Bir zamanlar ben de uzun saçlıyım, herkes ömrümde bir kere deniyor işte.
Görseldekilere çok güldüm.
Kesinlikle böyle bırakmam, daha doğrusu saçlarımı uzatmayı sevmiyorum.
kesinlikle kısa saçlı erkekler. ikimizin birden saçını süpüremem :D
Herhalde normal.5 yıldır uzun saçlıyım bi anormallik görmedim ben
Ben kendimde kısa severim lakin yakışandada hoş olur
Asiri uzun olmamak kaydiyla bazi erkeklere cok yakisiyor uzun sac
Herkes kendine yakışanı yapmalı erkekte uzun saç nedir ya
Asla sevmem..
Kısa saç çok daha güzel ve bakımı kolay 😉
Bence erkeğe uzun saç yakışır sadece sakalı kesip saçı çok fazla uzatınca kadınsı bir görüntü oluyor sexapalitesi düşer kadınlar tarafından beğenilmez pek eğer saçini uzatiyorsa bir erkek sakalı da salmalı ve biraz bakım yapmalı
Erkekleri bilmem de adam dediğin jilet gibi olur. O ne öyle kafada toka kulakta küpe. Hiç sevmiyorum öyle zibidi tipleri.
Yazık kafana, şu sözlerinden çomar olduğun çok belli. Adamlık kavramına tüküreyim sonra bu sözleri diyip ataerkillik diye ağlarsınız.
@isimsizbiri67 ağlanacak tek şey haliniz. O da işimize gelmez. Atalarınızı bir araştırın da örnek alın. Faşizmin birer parçası oldunuz.
Hahahaha cahillik diz boyu, lütfen konuşma ya, şu yazdığın cümleleri bi oku ve kendin çözümle.
@gs2017 "Adam" diye sifatlandirdigin erkeğin saç sekliyle, orası burasiyla değerlendirme yapan sen cahil..
Anca boyle bir cevabı alirsin benden.. Parmaklarima yazık yani, ne halin varsa gor.
@isimsizbiri67 ben sana fazla gelirim. en iyisi sen kendi seviyende biri ile dalaş kafam çocuk kaldırmaz hiç.
22 yaşındasın ya jdjdmmdndk neyse kendi kendine takıl, vaktime yazık daha yorum yazmıcam.
@PsikopatMüzisyenn saç şekli değil canım konu uzunluğu sen başka alemlerdesin biraz daha anlayarak lütfen.. birazdaha beyin.. birazdaha
@gs2017 OK.
@gs2017 jshshsjs yazık... Adam olmakla uzun sacli olmanin baglantisini açıklar San? 😁
@Yahell abi yazma suna, bos bosuna bildirim geliyo
@Yahell biraz düşünürsen bulursun
@PsikopatMüzisyenn amma boş yaptin be velet
@gs2017 seni kcanla beraber sikrm lan, gerçekte yüzüme soylesene yiosa, bacım dölü
O "jilet gibi" dediğin erkekler seni gebertince boğazını kesince cesedini yakınca görürsün sen "jilet gibi" erkeği... Cidden ölmeyi hakediyosunuz..
@morpathy ellerine sağlık ablam..
@morpathy lan zibidiler sesinizi kesin
@Yahell bokumu yersin
@morpathy ağzına sağlık
burada kalkıp erkek adam saç uzatmaz falan demicem sadece pek yakıştıramıyorum zevkime uygun değil. tamamen göreceli bir mesele ama tabii ki insan kendini nasıl iyi hissederse öyle olmalı saygım sonsuzz
İnsanlar istedikleri gibi yaşamalı bence.
Saç uzun kısa
Kulak küpeli veya değil
Elinde yüzük var veya yok
Açık giyinmiş ya da kapalı
Vsvs...
Herkesin yaşam tarzına saygı duyulmalı
Güzel ama adamın kafasının ortasında saç yoksa uzatmasın ya bir de jole sürüp topuz yapıyorlar çıldırıyorum
Kellik yoksa yakışır ve bazıları kepekli kepekli dolaşıyor
Bazı erkeklerin yüz şekline çok yakışıyor.
Bazılarında ise hoş durmuyor. Bu sadece kendi görüşüm onun dışında gayet normal karşılarım herkes kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle yapmalı.
Saçımı uzun kullanamıyorum daha doğrusu bana uzun saç yakışmıyor😄
Çok kötü duruyor bunlar ne kısa ne uzun ama çok hafif uzun olup toplayanlar aşırı karizma ya bayılıyorım
Yakışıyorsa uzatır arkadaş. Örnek: GOT John Snow. Kızlardan var mı "Ben Johm Snow'u beğenmiyorum" diyen. 🙂
Yakıştırdığım tek biri var, o da benim ki. Allah nazarlardan saklasın
Sacları ne kadar uzun ki?
Çenesinin biraz üstü
Tam olarak pek bende alışamadım ama saçları uzun olup yakışıklı kardeşlerimizde var ben uzatmalarına tabiki birşey dşyemem isteyen istediğini yapmalı ama bence uzun saç yakışan uzatmalı
Erkeklerin saç uzatmasını normal karşılıyorum. Çünkü bende uzatıyorum yakışıyor bana
Erkek kadın fark etmez insan insandır kimse kimseyi kendinden alçak görmemeli herkes eşit derecede insan Allah aşkına ya 🤦🏼♀️
Yakışan var yakışmayan var. Herkesin kişisel tercihi ama kısa saçlı yeni tıraş olmuş beylere düşmüyor değiliz.
Gayet normal bence sonuçta oda kendini böyle beğeniyodur
Adam olsunlar. Ki.. bazılarında saç ne biliyim: aynı panayır soytarısı gibi oluyorlar
Uzun saçlı erkek çok gördüm, gayet de normal karşılıyorum, hiç yadırgamam. Bazı erkeklere uzun saç çok yakışıyor.
3 e vuruyorsun 5 dk da duştan çıkma garantisi veriyorum net 1 ay şampuan bitmez. Tasarruf için 3 numara saç
3 üncü fotodaki erkek aynı abime benziyor hajdjf bence yakışana yakışıyor abimden alıştığım içindir belki de 😊
Omuza kadar belki normal, ama sonrası hayır, değil. bu kadar uzun ve çok kısa, kısa saçlı erkekleri genellikle sevmiyorum
Benim saçım yaklaşık 4 yıldır uzun gayet güzel bakım yapıyorum hatta çoğu kadından fazla. Birçok kadın beğeniyor ve yakıştırıyor. Ben de seviyorum.
Biz zamanlar benim saçlar da uzundu. Gayet normal bir durum. Ama şimdi 0 numara kelligin gözü kör olsun.
Çok uzununu beğenmiyorum ama ellerini atınca ellerine geçecek kadar olanı çok hoş en fazla olursa omuzlarına kadar olsun 😁
Herkesin tarzı farklıdır uzun saç, bakım ister ama taşa koysan yakışır, bazı kadınlara kısa saç acayip yakışıyo
Evet normal yani neden sorun olsun ki. O zaman kısa saçlı kızları da garipsemeliyiz. Bu ne saçma bir düşünce herkes istediğini yapmakta özgürdür.
Resimdekiler gibi tabikide kötü ama yakışan var yakışmayan var ben kısa saçtan yanayım daha çok yakışıyo bence
Hersey kararinca makbul cok uzun sacli erkek hos gözükmüyor bence. Yakisana ve cok uzun olmadikdan sonra okeyim ben.
40 tane gönlüm olsa brini vermem
Malesef yakıştıramıyorum. Uzun sac sadece kadinlara yakisiyor.
Herkesin istediği gibi yaşamasından yanayım ama şahsen uzun saçlı erkek sevmem.
Hiçbir erkeğe yakıştırmıyorum beğenmiyorum. İğrenç bence
Resimdeki kadar uzun yakışmıyor, neden yaprlar anlamıyorum
Uzak dursunnnnn
Hoşlanmıyorum tamam anlıyorum zevk meselesi ama benim de zevkime uymuyor ohalde
Bence normal bir durum bakabiliyorlarsa ne mutlu onlara
Fazla abartmadan omza kadar uzatmak normal bana göre
Hayır hiç hoş durmuyor
Çok uzun olmasın ama çok kısada olmasın. Orta yolu bulsun
Bence kısa hemde altları kısa üstlere doğru uzun olan😁Baya seksi oluyor😜😜
kenar mahallelere gidin serserilerin hepsi öyle:D
Bence kızlar gibi çok uzun değilde makul miktarda uzata bilir.
Kendini öyle beğeniyosa bize bişey düşmez kanka olurum ama zllxldöx