Saç Bakım Sevgilinizin doğal saç şekli nasıl olsun istersiniz? mekansahibişahmaran Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor klasik erkek kısa kesimsubay traşıNeredesin subay traşlım neredesin klasik erkek kısa kesimlim neredesin maskülen bebeğim :-D :-D :-D Sevgilinizin doğal saç şekli nasıl olsun istersiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
onurwizard Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 80% +1 yıl https://hizliresim.com/ZroJH6Bu olmazmı yani 0 3 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl iyi gene Yorumla onurwizard +1 yıl Thanks Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl rica ederim Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Sesi böyle olsun yeter 0 1 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl gerisi nefes alsın ahahah Yorumla
Gizli_ÜYee411 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Eskiden subay traşı yaptırırdım maziler gözümde canlandı 0 3 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl ben seviyorum o model Yorumla Gizli_ÜYee411 +1 yıl Tarif etmesi kolay subay traşı dediğimizde hemen anlıyorlar ama yakışana güzel yakışmayana değil Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl çene hattı belirgin erkeklere çok yakışıyor Yorumla
enervatedpersona Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl pırasa gibi düz olsun. bu ne arkadaş ya marul gibi kabaran saç. tarıyorum annem geliyo yine mi taramadın diyo. kafayı yedim. 0 1 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl ay haklısın valla bakımı zor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Uzun olsun uğur pektaşın arka sokaklardaji saç boyu gibi misal ama kumral olabından 0 0 Yorumla
ArthurALcazar Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Uzun düz veya dalgalı. Yakışana kıvırcıkta olur ama siyah. 0 5 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl renk önemli yani Yorumla ArthurALcazar +1 yıl Yani yakismayani kafasinda barindirmasina karsiyim Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl yorum için teşekkürler Yorumla ArthurALcazar +1 yıl Rica ederim sana yakışıyor. Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl teşekkürler Yorumla
Ufkbyrk77777 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Askersen çokta bir seçeneğin yok zaten subay traşı devam🙄 0 1 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl ahaha haklısın Yorumla
Öpsünseniamcan Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl Kıvırcık veya dalgalııı. 0 1 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl yorum için teşekkürler Yorumla
_anılben_ Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Farketmez ki o kendine yakıştırsın yeter 0 4 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl nefes alsın bir de ahahah Yorumla _anılben_ +1 yıl Yok artık 😂 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl yorum için teşekkürler Yorumla _anılben_ +1 yıl Rica ederim Yorumla
ddawla Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bilmiyorum herkese yakışan model başka 0 1 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl haklısın Yorumla
einDL Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Kıvırcık olsun stres atayım 0 1 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl kabartma sakın Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Saç şekli değil , bakımlı olması önemli. 0 4 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl bir de nefes alsın ahahaha Yorumla TheCeketli +1 yıl Kedim de nefes alıyor... Kriterlerim var elbette, ama saç şekli , daha doğrusu dış görünüşü önceliklerim arasında yer almıyor. Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl peki teşekkürler Yorumla TheCeketli +1 yıl Rica ederim Yorumla
lastcomert Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl O kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle olsun 0 4 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl düşünceli bir bey Yorumla lastcomert +1 yıl Teveccühünüz 🙃 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl yorum için teşekkürler Yorumla lastcomert +1 yıl Rica ederim :) Yorumla
BirEylülAkşamıx Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 85% +1 yıl Şimdi ki erkeklerde saç uzatıyor 😄 0 4 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl hiç sevmem o yüzden Yorumla BirEylülAkşamıx +1 yıl Aynen kısa saç güzeldir Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl teşekkürler Yorumla BirEylülAkşamıx +1 yıl Rica ederim Yorumla
YoğurtluÇikolata Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Kıvırcık olsun yeterli hahsjsk 0 3 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl masterchef wallison ahaha Yorumla YoğurtluÇikolata +1 yıl Eridik yine Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl çok tatlış Yorumla
opesella Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Uzun sac sevdalilari begene coksun jdndn 0 5 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl ahaha ben sevmem erkekte uzun saç Yorumla opesella +1 yıl Aglayip geldim neden oyle diyosun ki 😥 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl maskülen durmuyor Yorumla opesella +1 yıl Bdbdb renkler zevkler ya saka yapiyorum 😃 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl evet herkesin kendi zevki Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Tabi ki subay traşı 1 3 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl çak kız Yorumla Alaçatı_mavisi +1 yıl 👋😀 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl yorum için teşekkür ederim Yorumla
Cemrikooo Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Kivircik olsuuuuunnnnnn 0 1 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl masterchef wallison ahahah Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Kısa saç 0 5 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl şekil olarak peki Yorumla semxsem +1 yıl Resimdekinin aynığııı Yorumla semxsem +1 yıl Benim resimdeki😄😄 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl yorum için teşekkürler Yorumla semxsem +1 yıl Bişey diil zevkle👍 Yorumla
SudenazKlas Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Yakışıklı olsun yeter kskfs 0 1 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl nefes alsın Yorumla
Fathervanga Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Kocaya kaçmış 0 2 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl çok komik Yorumla Fathervanga +1 yıl Gülmek bedava korkma para istemiyoruz Yorumla
idealist_23 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Olduğu gibisini seviyorum : ) 0 1 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl ne güzel Yorumla
Asipizzaolalım Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 86% +1 yıl Doğal uğraşılmamış 0 3 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl salık modeller yani Yorumla Asipizzaolalım +1 yıl Evet uykudan yeni uyanmış gibi 😅 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl yorum için teşekkürler Yorumla
nedenyahicmisevmedin Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Beni etkilemesi önemli ☺️ 0 5 Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Benimki nasıl güzel mi Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl @GGwrRespectGG abicim yavaş ahahah Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Yok be kızım merak ettim sordum Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl @GGwrRespectGG peki Yorumla GGwrRespectGG +1 yıl Nasıl olmuş Yorumla
Œphelia Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Tercihim yok 0 4 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl nefes alsın ahahah Yorumla Œphelia +1 yıl O kadar da değil 😅 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl yorum için teşekkürler Yorumla Œphelia +1 yıl Ricalar Yorumla
ibooo1 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Uzun düz saçlı 0 2 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl yorum için teşekkürler Yorumla ibooo1 +1 yıl Ben teşekkür ederim 🌸 Yorumla
AyYlakk Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Düz olabilir 0 2 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl yorum için teşekkürler Yorumla AyYlakk +1 yıl Rica ederim ne kadar naziksin 🌸 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kelleri üzdün 1 7 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl ektirin bir şey olmaz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ektirincese sık olmuyor ki :( Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl olsun gene de iyi duruyor benim de çevremde ektirenler var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ya benim saçım iyi kötü var aslında ekimlik değil dahada ama kel olanda vardir buralarda hoş 5 sene sonra banada öyle diyecekler :/ Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl sorun etme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Teşekkür ederimm :) Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl rica ederim Yorumla
ahyalandünyaaa Takip Et Xper 1 Yaş: 35 +1 yıl Hakikaten nerdeler 0 6 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl bende arıyorum ahaha Yorumla ahyalandünyaaa +1 yıl Çoğu şekil yapmak isterken eline yüzüne bulaştırıyor 😅 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl maymına dönüyorlar ahaha Yorumla ahyalandünyaaa +1 yıl Saç benim sakal benim size ne kızlar (erkeklerin iç sesi) 😅 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl ama bizi elestirmeye bayiliyorlar Yorumla ahyalandünyaaa +1 yıl Maalesef öylede bir küstahlık var Yorumla
BetterDayz Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Dalgalı ya da düz 0 3 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl kıvırcık olmaz mı Yorumla BetterDayz +1 yıl kıvırcık sevmiyorum Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl benimki de kıvırcık kötü mü duruyor Yorumla
Dudeboy Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Seninki guzel 0 6 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl teşekkür ederim Yorumla Dudeboy +1 yıl bir sey degil hatun :d Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl ahaha tenks Yorumla Dudeboy +1 yıl ;)) bir ara seninle konusmamiz lazim Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl uzak dur Yorumla Dudeboy +1 yıl Boyle dersen daha cok yakin dururum Yorumla
YatanBoğa Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Dalgalı 🌊🌊🌊🌊 0 4 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl kıvırcık olmaz mı Yorumla YatanBoğa +1 yıl Olur ama dalgalı favorim Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl yorum için teşekkürler Yorumla YatanBoğa +1 yıl Yine şanslısın hadi 👍🌹 Yorumla
ylnzlkbanamahsus Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Subay tıraş 😅 0 1 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl çak kız Yorumla
spreyboyalar Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Uzun olsun 0 4 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl feminen saç seviyorsun sanırım Yorumla spreyboyalar +1 yıl Aynen Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl yorum için teşekkürler Yorumla spreyboyalar +1 yıl Rica ettim bende😊 Yorumla
Sevemedimkaragözlüm7 Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Benim ki öyle 0 1 Yorumla mekansahibişahmaran +1 yıl hangisi 2 tane var Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
https://hizliresim.com/ZroJH6
Bu olmazmı yani
iyi gene
Thanks
rica ederim
Sesi böyle olsun yeter
gerisi nefes alsın ahahah
Eskiden subay traşı yaptırırdım maziler gözümde canlandı
ben seviyorum o model
Tarif etmesi kolay subay traşı dediğimizde hemen anlıyorlar ama yakışana güzel yakışmayana değil
çene hattı belirgin erkeklere çok yakışıyor
pırasa gibi düz olsun. bu ne arkadaş ya marul gibi kabaran saç. tarıyorum annem geliyo yine mi taramadın diyo. kafayı yedim.
ay haklısın valla bakımı zor
Uzun olsun uğur pektaşın arka sokaklardaji saç boyu gibi misal ama kumral olabından
Uzun düz veya dalgalı. Yakışana kıvırcıkta olur ama siyah.
renk önemli yani
Yani yakismayani kafasinda barindirmasina karsiyim
yorum için teşekkürler
Rica ederim sana yakışıyor.
teşekkürler
Askersen çokta bir seçeneğin yok zaten subay traşı devam🙄
ahaha haklısın
Kıvırcık veya dalgalııı.
yorum için teşekkürler
Farketmez ki o kendine yakıştırsın yeter
nefes alsın bir de ahahah
Yok artık 😂
yorum için teşekkürler
Rica ederim
Bilmiyorum herkese yakışan model başka
haklısın
Kıvırcık olsun stres atayım
kabartma sakın
Saç şekli değil , bakımlı olması önemli.
bir de nefes alsın ahahaha
Kedim de nefes alıyor...
Kriterlerim var elbette, ama saç şekli , daha doğrusu dış görünüşü önceliklerim arasında yer almıyor.
peki teşekkürler
Rica ederim
O kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle olsun
düşünceli bir bey
Teveccühünüz 🙃
yorum için teşekkürler
Rica ederim :)
Şimdi ki erkeklerde saç uzatıyor 😄
hiç sevmem o yüzden
Aynen kısa saç güzeldir
teşekkürler
Rica ederim
Kıvırcık olsun yeterli hahsjsk
masterchef wallison ahaha
Eridik yine
çok tatlış
Siz nasıl iaterseniz öyle olsun 😊✂️
Uzun sac sevdalilari begene coksun jdndn
ahaha ben sevmem erkekte uzun saç
Aglayip geldim neden oyle diyosun ki 😥
maskülen durmuyor
Bdbdb renkler zevkler ya saka yapiyorum 😃
evet herkesin kendi zevki
Tabi ki subay traşı
çak kız
👋😀
yorum için teşekkür ederim
Kivircik olsuuuuunnnnnn
masterchef wallison ahahah
Kısa saç
şekil olarak peki
Resimdekinin aynığııı
Benim resimdeki😄😄
yorum için teşekkürler
Bişey diil zevkle👍
Yakışıklı olsun yeter kskfs
nefes alsın
Kocaya kaçmış
çok komik
Gülmek bedava korkma para istemiyoruz
Olduğu gibisini seviyorum : )
ne güzel
Doğal uğraşılmamış
salık modeller yani
Evet uykudan yeni uyanmış gibi 😅
yorum için teşekkürler
Beni etkilemesi önemli ☺️
Benimki nasıl güzel mi
@GGwrRespectGG abicim yavaş ahahah
Yok be kızım merak ettim sordum
@GGwrRespectGG peki
Nasıl olmuş
Tercihim yok
nefes alsın ahahah
O kadar da değil 😅
yorum için teşekkürler
Ricalar
Uzun düz olsun
Uzun düz saçlı
yorum için teşekkürler
Ben teşekkür ederim 🌸
Düz olabilir
yorum için teşekkürler
Rica ederim ne kadar naziksin 🌸
Kelleri üzdün
ektirin bir şey olmaz
Ektirincese sık olmuyor ki :(
olsun gene de iyi duruyor benim de çevremde ektirenler var
Ya benim saçım iyi kötü var aslında ekimlik değil dahada ama kel olanda vardir buralarda hoş 5 sene sonra banada öyle diyecekler :/
sorun etme
Teşekkür ederimm :)
rica ederim
Kumral
Hakikaten nerdeler
bende arıyorum ahaha
Çoğu şekil yapmak isterken eline yüzüne bulaştırıyor 😅
maymına dönüyorlar ahaha
Saç benim sakal benim size ne kızlar (erkeklerin iç sesi) 😅
ama bizi elestirmeye bayiliyorlar
Maalesef öylede bir küstahlık var
Dalgalı ya da düz