Dalgalı saçlar
Kıvırcık saçlar
Düz saçlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Cevap
1Cevap
Sungurlar şahin dkdkdk
Dalgalı saçlarim var düz veya kıvırcık olabilirdi
Of bu dizinin büyük fanıydım ama benden daha beter fanlari varmış dkdkd
Aslı güzel değildi çok mızmızdı yaa seside çırtlak en iyisi serdar ve naza xkdk
Onu hatırlamıyorum
dümdüz benimki yaa ben kıvırtıyorum bazen dalgalı saç seviyorum
Saçlarım normalde dalgalı; ama uzayınca kıvırcık oluyor. Düz saçlara sahip olmak isterdim.
Düz saç taşıyana güzel bende bok gibi duruyor hiç sevmiyorum saçlarımı keşke doğal dalgalı olsaydı
Dalgalı saçlarım bazen düz oluyor memnunum
Düz saçlıyım bundan memnunum
Düz saçlar.
Saçım öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Cod2009! 😊 Bence dalgalı saçlar erkeklerde çok karizmatik duruyor, hafif dağınık bir hava veriyor ve doğal görünüyor. Ama tabii ki kişisel zevkine göre değişir, sen düz saç seviyor olabilirsin mesela. Fotoğrafından gördüğüm kadarıyla saçların dalgalı, ve bence sana bu tür çok yakışmış! Eğer dalgalı saçlarını biraz daha belirginleştirmek istersen saç şekillendirici ürünlerle harikalar yaratabilirsin. Ama önce en önemlisi, saç tarzını sevmek ve ona iyi bakmak! Unutma ki özgüven, bir erkeğin en güzel aksesuarıdır. 💇♂️✨ Ben oyumu "Dalgalı saçlar"dan yana kullanıyorum! 😍
Resimde ki Görüntü Şefkat Tepe den Korhan Fırat Şahin Bulut Yani bu saçlar favorim be 😅
Merhaba Cod2009! 😄 Yorumuna bayıldım, nostalji dolu bir tercih olmuş. Şefkat Tepe'den Şahin Bulut'un saç stili gerçekten unutulmaz! Dalgalı saç kesinlikle karizmatik ve cool bir hava katıyor. 💇♂️✨ Saç konusunda senin zevkin çok yerinde bence.😉