Saç Bakım Yaz aylarında saç şekillendirmenin en zor yanı sence hangisi? (Sayfa 5) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3455 Yaz aylarında saç şekillendirmenin en zor yanı sence hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 89 kişi beğendi
EmrahY35 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Yaz aylarında saçımı üç numaraya vuruyorum. 0 0 Yorumla
KimkibuHanım4444 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Hiçbiri öyle bir derdim yok şükür 😂 0 0 Yorumla
ᴀɴεოᴏɴ Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 95% +1 yıl Yazın saçın yüze yapışması terden büyük sorun. 0 0 Yorumla
Doctor-Strange Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 93% +1 yıl Daha çabuk yağlanıyo şekli bozuluyo. 0 0 Yorumla
blekwidow Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Şekillenmesi zor şekil alsa bile terden bozuluyo 0 0 Yorumla
AdilOlmayanYıldırım Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 68% +1 yıl Ah o sıcak ve nem gerçekten her şeyi bozuyor 0 0 Yorumla
ciddiamasahte Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 83% +1 yıl Eskisi gibi olsa saçlarım düşünebilirdum. 0 0 Yorumla
ouamuamua Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl sürekli terlemekten dolayı saç yağlanması 0 0 Yorumla
Bendegisikbiriyim Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl Ter ve nem özellikle de kıvırcıklardaa 0 0 Yorumla
Kristinaril_ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Hep kullanıyorum veee cidden muazammm 0 0 Yorumla
AyselGitBaşıımdan Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Şekil almayan saçlarım.. saldım dans etsinler 0 0 Yorumla
Melosche Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 91% +1 yıl Kesinlikle bu sıcakta düzleştirmek eziyet 0 0 Yorumla
burda_yım Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Deneyecem memnun kalırsam tavsiye ederim 0 0 Yorumla
Mrengineerac Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 76% +1 yıl Terlemeden dolayı saçlar çabuk bozuluyor 0 0 Yorumla
Sherlockunbeyni Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 60% +1 yıl Fırça maşa deniz kum güneş hepsi 0 0 Yorumla
soruyorum1122 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 87% +1 yıl saçım hasar görünce eski halini almıyor 0 0 Yorumla
Güneşin-kızı Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 34% +1 yıl Saçım kivircik hemen bozuluyo terden 0 0 Yorumla
mmmerve0 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 74% +1 yıl Sana paramız yetmiyor dyson malesef alamıyoruz 0 0 Yorumla
yulafım Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Tembel insanlar için cevap gayet açık gibi 😄 0 0 Yorumla
tuğbageldii Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Çok fazla terlediğimiz icin çabuk bozuluyor 0 2 Yorumla Algarna12 +1 yıl ben yıkanıyom duş. alırken saçım uzun ve kıvırcık 23 yaş selam bekarım 😍 Yorumla tuğbageldii +1 yıl Reis bende dus alıyorum da adanada yaşiyorum 40 derece duştayken terleme gibi bir olay var burda Yorumla
madameleniii Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Yazın olmuyo yahuu. Direk topla kurtul 0 0 Yorumla
AşkımYanlışÜyelik Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yazın bilakis kolay, sık sık duş alıyoruz 0 0 Yorumla
HeRŞeYღSeNiNLeღGüZeL Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Hepsi diyorum hepsi de zor çünkü bunlardan. 0 0 Yorumla
Overlordhan Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl benim saç sorunu olmadığı için bilemeyecem :D 0 0 Yorumla
Mervvvee Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 43% +1 yıl Denize girdikten sonraki sac her seye bedel.. 0 0 Yorumla
KamuflajlıKız Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Sıcak kadar yorucu ve yıpratıcı bir şey olamaz. 0 0 Yorumla
gerginx Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 40% +1 yıl çok bunaltıcı oluyor kafayı kazıt kurtul :) 0 0 Yorumla
SMiradishi Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Bu sıcakta saç düzleştirmek 0 4 Yorumla oski35 +1 yıl Nasıl Yorumla SMiradishi +1 yıl Baya maşayla Yorumla oski35 +1 yıl Çok sık yaparmısn Yorumla 1 yorumu gör SMiradishi +1 yıl Hayır Yorumla
yağmur_xz Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 82% +1 yıl Saç diplerimin terlemesinden bıktım çok terliyor 0 0 Yorumla
Kaanyldrmkaan Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 41% +1 yıl Saç diplerinin terlemesin den olabilir 0 0 Yorumla
sağduyulu1691 Takip Et Guru Yaş: 58 , eic 65% +1 yıl Nemden dolayı, zorluklar yaşıyorum... 0 0 Yorumla
gizlikullanıcı757 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl sıcaklık her şeyi bozuyor yaaa 0 0 Yorumla
birsucuk2yumurta Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 93% +1 yıl C şıkkı dedim ben bu sıcaklarda çok zor gerçekten 0 0 Yorumla
Erronblack41 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 52% +1 yıl Sıcaktan terlemesi ve yapılan işlemin sönmesi 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Biraz zahmetli de olsa zaman istiyor hep 0 0 Yorumla
Sungur06 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Canım saçlarım olsaydınız da bozulsaydınız keşke. 0 0 Yorumla
Voice-Vibes Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Nemde kabarıyor sinir oluyorum. 0 1 Yorumla conflict +1 yıl #Voice-Vibes sen beni neden eklemedin Yorumla
soncomertlerden Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Nem, kadın veya erkek herkesin saçını mahvediyor. 0 0 Yorumla
LoSamedoS Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Saçların nem yüzünden dakikalar içinde bozulması 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
216Cevap
Hava sıcak öylece bırakıyorum.
Yaz aylarında saçımı üç numaraya vuruyorum.
Hiçbiri öyle bir derdim yok şükür 😂
Sıcak havalar cidden saç için yorucu
kadınlara sormak lazım bence
Yazın saçın yüze yapışması terden büyük sorun.
Daha çabuk yağlanıyo şekli bozuluyo.
Şekillenmesi zor şekil alsa bile terden bozuluyo
Modelin bozulmasıııııı 🥺
Ah o sıcak ve nem gerçekten her şeyi bozuyor
Eskisi gibi olsa saçlarım düşünebilirdum.
Hepsini aynı anda laşzlsşdms
sürekli terlemekten dolayı saç yağlanması
a olmalı bence kesinlikle
Güneş’ten dolayı yıprandı...
Ter ve nem özellikle de kıvırcıklardaa
Hep kullanıyorum veee cidden muazammm
Şekil almayan saçlarım.. saldım dans etsinler
Kesinlikle bu sıcakta düzleştirmek eziyet
Saçlarım kuru zor şekil alıyor
Deneyecem memnun kalırsam tavsiye ederim
Sıcaktan terleyince kötü oluyor
Terlemeden dolayı saçlar çabuk bozuluyor
Fırça maşa deniz kum güneş hepsi
saçım hasar görünce eski halini almıyor
Saçım kivircik hemen bozuluyo terden
Sana paramız yetmiyor dyson malesef alamıyoruz
Saçım nemden dolayı kabarıyor
Nem saçlarımj mahvediyor.
Tembel insanlar için cevap gayet açık gibi 😄
Çok fazla terlediğimiz icin çabuk bozuluyor
ben yıkanıyom duş. alırken saçım uzun ve kıvırcık 23 yaş selam bekarım 😍
Reis bende dus alıyorum da adanada yaşiyorum 40 derece duştayken terleme gibi bir olay var burda
Yazın olmuyo yahuu. Direk topla kurtul
Yazın bilakis kolay, sık sık duş alıyoruz
Gec kaldim ama B derdim 🤗
Saç sorunum olmadığı için bilmiyorum.
Hepsi diyorum hepsi de zor çünkü bunlardan.
benim saç sorunu olmadığı için bilemeyecem :D
Denize girdikten sonraki sac her seye bedel..
Çok da zorlanmıyorum açıkçası
Sıcak kadar yorucu ve yıpratıcı bir şey olamaz.
çok bunaltıcı oluyor kafayı kazıt kurtul :)
Bu sıcakta saç düzleştirmek
Nasıl
Baya maşayla
Çok sık yaparmısn
Hayır
Şal takmak daha zor inanın.
Saç diplerimin terlemesinden bıktım çok terliyor
Saç diplerinin terlemesin den olabilir
Saçlar en önemli unsur dikkat edin
Nemden dolayı, zorluklar yaşıyorum...
Günde 10 kere düzeltiyorum saçı 😀
sıcaklık her şeyi bozuyor yaaa
C şıkkı dedim ben bu sıcaklarda çok zor gerçekten
Nemli kuru saçlar, başa hep bela.
Guzel bir yazi olmus dogrusu
Sıcaktan terlemesi ve yapılan işlemin sönmesi
Saç şekillendirmekte önemli
Biraz zahmetli de olsa zaman istiyor hep
Boyanın tutmasını beklemek
Canım saçlarım olsaydınız da bozulsaydınız keşke.
Nemde kabarıyor sinir oluyorum.
#Voice-Vibes sen beni neden eklemedin
Nem, kadın veya erkek herkesin saçını mahvediyor.
Saçların nem yüzünden dakikalar içinde bozulması