Saçlarım uzun. Bir erkeğin uzun saçlı olması sizin için fiziki manada ne anlam ifade ediyor? Ve yorumlamak isterseniz nasılım kategorisinde gibi algılanabilir.
Herkes kendi istedigi gibi yapsin tarzini. Ama sifir sac ve uzun sac gibi saclar riskli herkese yakismaz. Bir de sacin yaninda sakallar bazen bogucu geliyor
Uzun saçlı erkekler genelde zeki ve hepsi üniversite mezunu olur, yakışıyor mu dersen de kötü durmuyor çirkin değilsin ama kısa saçlı düşünürsek daha yakışıklı görünüceğinden eminim... sen kendini böyle beğeniyorsan böyle olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Valla gadası uzun saçlı erkeklere imreniyorum. Çünkü harbi çok güzel yakışıyor.
Herkes kendi istedigi gibi yapsin tarzini. Ama sifir sac ve uzun sac gibi saclar riskli herkese yakismaz. Bir de sacin yaninda sakallar bazen bogucu geliyor
Uzun sac herkese yakismayabiliyor, kisa sac mi denesen acaba
Hiç hoşuma gitmiyo güzel durduğunu düşünmüyorum.
Severım bı dönem benımde uzundu kanks
Bizden diyorum ben erkek dedin sac tokası takmaz
Padişah gibisin.
Farklı bir yorum :D Olumlu bir şey gibi duruyor
Bence saçlarını kestirmelisin
ASlında bunu degil de nasıl düşünüldüğünü merak ediyorum.
Uzun saçlı erkekler genelde zeki ve hepsi üniversite mezunu olur, yakışıyor mu dersen de kötü durmuyor çirkin değilsin ama kısa saçlı düşünürsek daha yakışıklı görünüceğinden eminim... sen kendini böyle beğeniyorsan böyle olsun
valla cok zeki oldugumu düşünmüyorum uni mezunu yorumu dogru, bilgisayar mühendisiyim. Aslında herkes dedigin gibi kendini begendigi gibi olmalı
Kesinliklee