Tarak gibi olan düzleştiriciler işe yarıyor mu? Saçlar nasıl daha kolay ve pürüzsüz bir şekilde düzleştirilir?Saç düzleştirme kolaylığı nasıl sağlanır?
Düz saç modellerini çok beğeniyorum. Bu sebeple saç düzleştiricim en büyük yardımcım. :) Saçlarımızı düzleştirirken birkaç püf noktaya dikkat edersek pürüzsüz ve hayalimizdeki saçlara ulaşabiliriz.
Saç düzleştirmenin altın noktaları
Saç düzleştirici krem ve sprey kullanılmalı
saçlar nasıl düzleştirilir?
Saçlarını düzleştirmek için saç düzleştirici krem ve spreylerden faydalanabilirsin. Saçların dümdüz olmasını sağlayan saç kremlerini, ısı kullanmadan önce de kullanabilirsin. Ben saçlarımı yıkadıktan sonra saç düzleştirici krem uyguluyorum ve ardından saçlarıma şekil veriyorum.
Saç düzleştirmek için doğal yöntemler uygulanabilir
saç düzleştirme yöntemleri
Evde doğal yöntemler ile saç düzleştirmek için birçok üründen faydalanabilirsin. Evde doğal yöntemler ile saç düzleştirme yöntemleri nelerdir?
Süt maskesini düzenli olarak haftada 1-2 kere olacak şekilde uygulayabilirsin. Sütü şişeye doldurup saçlarına sıkıp yarım saat bekledikten sonra durulaman gerekiyor.
Süt ve bal maskesi saçların düzleşmesini sağlarken, yumuşamasını da sağlıyor.
Aloe verayı sıcak yağ ile karıştırıp saçlarına uygulaman gerekiyor. 40 dakika bekleyip iyice durularken saçların düzleşecektir. :)
Düzleştirici kullanırken püf noktalar uygulanmalı
en etkili saç düzleştirme yöntemi
En etkili saç düzleştirme yöntemi olarak birkaç püf nokta vereceğim.
Saçlarını düzleştirirken temiz olmasına özen göstermelisin
Isı kullanımı öncesi şekillendirici krem kullanmalısın, saçların hem dümdüz olacak hem de saçların uzun süre bozulmayacak.
Saçların için kullandığın tarağa da dikkat etmelisin. Kabaran ve yıpranan saçları düzleştirirken sorun yaşayabilirsin.
Saç düzleştirici seçimi çok önemli. Bu sebeple kaliteli saç düzleştirici almalısın.
Konu düz ve pürüzsüz saçlar ise tercih Dyson Corrale!
dyson corrale
Dümdüz saçlar için en iyi saç düzleştirici seçimi çok önemli. Benim tavsiyem Dyson Corrale! Dyson Corrale saç düzleştirici her saç tipi için kullanım olanağı sağlıyor. Saç tipin ne olursa olsun rahatlıkla kullanabilirsin. Her geçişte saçlarımıza eşit miktarda ısı sağlayarak saçlarımızın eşit şekilde hizalanmasını sağlıyor. Mikro kaplamalı plaka özelliği sayesinde ısıya olan bağımlılığımızı da azaltıyor. :)
dyson corrale saç düzleştirici
Dyson Corrale özellikleri ile herkesin olduğu gibi benim de beğenimi kazandı. Akıllı ısı özelliği ile plakalarındaki ısıyı saniyede 100 kere ölçüyor ve istediğimiz ısı seviyesini aşmıyor. Isıdan, saçlarının yıpranmasından korkuyorsan tam da sana göre bir özellik. :) Akıllı ısı kontrolü sayesinde saçlarımız için ideal ısıda profesyonel ve en etkili sonucu sağlıyor. Saçlarımız Dyson Corrale sayesinde dümdüz, pürüzsüz ve göz alıcı. <3
dyson corrale kablosuz düzleştirici
Dyson Corrale'nin bütün özellikleri bu kadar değil. Bütün profesyonel özelliklerinin yanı sıra bizler için kablolu ve kablosuz kullanım olanağı da sağlıyor. Artık düzleştirici kablolarına esir değiliz. Dyson Corrale kablosuz düzleştirici, kablosuz olarak 30 dakika kullanım hakkı sunuyor. İstediğimiz zaman istediğimiz yerde hayalimizdeki saç modelini yapabileceğiz.
Saçlarına zarar vermeden, pürüzsüz şekilde düzleştirmeni sağlayacak Dyson Corrale'yi denemeni tavsiye ederim. :) Dümdüz saçların sırrı Dyson'da saklı. <3
Kabarıp elektriklenen saçlardan resmen yıldım, düzleştirdiğimde daha pürüzsüz duruyor ancak tam değil. Elektriklenme yine sürüyor ne yapacağımı bilemiyorum artık bir süre boyamasam mı acaba
@ÇılgınKız saçların için boya markasına karar verirken kullanıcı yorumlarını dikkate almanı öneririm. Bunun yanında saç kremi kullanmayı alışkanlık haline getirmenin tavsiye ederim. Böylece saç kabarmasının önüne geçip, saçlarının kolayca şekil almasını sağlayabilirsin. Ben saç düzleştirmeden önce saç şekillendirici krem kullanıyorum faydasını çok görüyorum. Bunların yanında düzleştirici seçimi gerçekten çok önemli. Kullandığım düzleştirici saçlarımın kabarmasına yol açıyordu ve ısı ayarı olmadığı için zarar veriyordu. Bu sebeple sana Dyson Corrale'ye öneriyorum. Pürüzsüz şekilde saçlarını düzleştirebilirsin çok seveceğine eminim. 🌸
Isıyı ölçüyor olması çok güzelmiş aslında bir kez olsun denemek isterdim almadan çünkü fiyatı biraz yüksek ancak taksitle alabilirim alırsam deneten yerler var mı bir araştırayım videolarına da bakayım olmadı :D İstediğim tüm özellikler saçlarımda toplanamıyor maalesef hem kabarmasın hem pürüzsüz olsun hem saçlarım bozulmasın istiyorum :D
@ÇılgınKız bence önemli olan performansının fiyatına değiyor olması. Dyson alıp yıllarca bozulmadan istediğin gibi kullanabilirsin. Özellikleri yetersiz ve İstediğimiz sonucu ulaşamayacağımız saç düzleştirici almak parayı boş yere harcamak bence. Dyson deneme fırsatını kaçırmamanı tavsiye ederim ben de en kısa sürede deneyeceğim kesinlikle alacağım. 🙂 Videolara bakarsan daha iyi anlayacaksın saçları gerçekten pürüzsüz düz yapıyor. 💕💕💕
En İyi Cevaplar