Erkekler genelde saçlarını kısa kestirir. Ama bazı erkekler bunun tam tersini yaparak, uzun saçlar tercih ediyor. Erkeklerde uzun saç mı, kısa saç mı ilgi çekicidir? # gadasından sevgilerle 🤗
Erkeklerde uzun saç mı, kısa saç mı ilgi çekicidir?
Açıkçası bu durum ilgi çekmekten çok kişinin kendi zevkine kalmış , biz kadınlar nasıl saçımızı uzatıp bazende çok kısalta biliyorsak onlarda bunu yapabiliyorlar. Kısa saç çoğunlukla her daim tercih edilenler arasında ama uzun saç nadir oluyor yakışana yakışıyor ve daha çok insanın dikkatini çekiyor :)
Üniversitede saçlarım omuzlarımdan aşağıdaydı, her gün fön çekerdim. Sonraki dönem kısacık yaptım, kullanması daha kolaydı. Hayatımda sakal bıyık sevmezdim, 10 yıldır top sakal bıyık ile dolaşıyorum. Sakal sevmezdim, yaklaşık 2 aydır sakal uzattım. Yani dönemsel olarak insan değişiklik istiyor. Nasıl göründüğüm konusunda da yakınlarımın görüşlerine değer veririm.
Hahaha çevremdeki uzun saçlı olanlara tavsiye ettiğim model bu yaa 🌸 kişiden kişiye göre uzun saçı kendine yakıştırıp yakıştırmamak, sevip sevmemek değişir bana göre erkeklere kısa saç daha hoş gelir uzun saça göre ama uzun saç da yakışıyorsa güzeldir tabi ki ✨
Saçlarım birkaç sene önce omuzlarım üzerindeydi hiçbir şekilde bir farklılık hissetmedim kendimde çevremde de bir fark hissetmedim, yani bir fark yok kızların davranışların da.
İlgi çekmek için değil de zevk meselesi. Nasıl ki bazı kadınlar makyaj yapınca mutlu oluyorlar, biz de uzun saçımızla mutlu oluyoruz. Zira uzun saç her erkeğe nasip olmaz. Bakım gerek, dökülmemesi için dikkatli olmak gerek. Her saçını uzatan bunu başaramaz. Sabır işidir.