Merhabalar arkadaşlar kocam uzun zamandir saclarimin uzunlugundan sikayet ediyordu saclarim az birazda dokulmeye baslayinca kocam ben artik saclarini kisa gormek istiyorum ve de her yere dokuluyor saclarin dedi bende kestirmem dedim oda kesecem dedi kavga ettik ama kesecek ne yapmaliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Yahu senin şahsi işlerine karısamaz ama bu ufak bir inatlaşma oyunu ve evliligi gerilim sevgi ikiliminde canlı tutma maceranızsa tadını cıkarın. Bence bırak istedigi gibi yapsın eglensin evdesiniz zaten kötü olursa sende ona daha fena şeyler düşünürsün 🙃
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSeni Seven insan senin istemediğin bir şeyi zorla yapmaz. Ben Sevdiğim kadının saç telini bile kesmem o istemesse. ayrıca kesecek ne? o senin sahibin mi veya sen eşya mısın? git şikayet et.
00 Yorumla
Kestir bence bende annemi sıfıra vurdum kafan hava alsın uzatma belki şimdi dayanır ama 30 sene sonra kel olduğunu görürsen morelin bozulur 0 a vur ya da usturaya ve kısa tut hep
10 Yorumla
+1 yılKocanın hassasiyeti var demek ki bende saç görünce tiksinirim anneminki sürekli yerlere dökülüyo ve toplamıyo da her gün süpürge açmaktan gına geldi. Saç dökülmesinin kestirmekle alakasıda pek yoktur sadece dökülen saçlarını toplasan iyi olur bence
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
93
Cevap
87Cevap
+1 yılBir kaç tane yorum gördüm kocan beğenmiyosa kestir "kestirmek zorundasın" gibi yorumlar, çook pardon ama saç hanımefendinin saçı ister uzatır ister kısacık kestirir buna kocası karar veremez. Kocan beğenmiyosa kestireceksin ne demek ya? Veya kocanızın kestirmeyeceksen ben kesicem saçlarını demesi ne demek, bunu söyleyen bir kişi size saygı duymuyordur açık ve net. Siz ne yapmak istiyorsanız onu yapın. İstemiyor musunuz kestirmeyi? O zaman kestirmeyin kimsenin görüşüne ve burada böyle bir konu açmaya ihtiyacınız yok. Siz kendi vereceğiniz kararlarınızla güzelsiniz.
20 Yorumla
+1 yılMakasları sakla. Aransın dursun gotelek.
Sana karışma hakkı yok. Eğer ciddiyetle söylemiyorsa, ne kadar rahatsızlık duyduğunu dile getirmek için saçını en sonunda keseceğini söylemiş de olabilir; çünkü huylanıyor ve senden soğumak istemiyor olabilir. Ben de arkadaşlarıma derim yani bazen "O sakal ne öyle? Beygir hırsızına dönmüşsün. Keseceğim o sakalını bir gün" Bu demek değildir ki, gerçekten yapacağım.
Eğer ciddiyse, o makası onun makata siboplayabilirsin tabi, orası ayrı66 Yorumla- +1 yıl
Gotelek 😂
- +1 yıl
Harbiden çok garip değil mi kesecek demesi nasıl kesebilir bu nasil normal olabilir? Herkes çok normal karşılamış.
- +1 yıl
@Müzeyyengibi_ Kadınlar baskılanmak istiyor sanırım. Freud un da dediği gibi daddy issues olayları. Baba kız ilişkisi
- +1 yıl
Belki cinsel durumlarda olabilir baskılamak fakan da normal hayatta çekilmez bu şekilde nasıl yaşanır
- +1 yıl
@Müzeyyengibi_ Ben kimseyi kesmedim daha 😂 Elimde traş makinesiyle arkadaşımın kulağına kadar zıngırdattığım da oldu yani. Aradaki iletişimi bilmiyoruz. Eğer ciddi değilse, kısmının altını çizmiştim
- +1 yıl
@Müzeyyengibi_ Ortada baskı varsa son cümlem geçerli. Henüz oraya gelmediniz sanırım
İtalyan kadınların meşhur bir lafı var 😂 "bu bana göre değil." Der ve valizini toplar gider. Çünkü fikirler uymayınca bunu yapmak en doğrusudur. Kimse icin kendini değiştirme. Yahu niye izin veriyorsunuz erkek milletine bu kadar bilmiyorum. Senin saçın senin elbisen senin düşüncelerin. 2 kişilik düşünülür bir ilişkide ama bunun da bir boyutu var. Yapmayın
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende eskiden hiç kısa kullanmazdım ama o rahatı bir kere görünce hep kısa olsun istiyorsun omuzlarında kesmesine izin verebilirsin bence buna alışayım daha kısa kestiririm diyebilirsin belki yamuk olur omuzda kes düzelttirmek için daha da kısalttırırım dersin hem size de eğlence olur 😉
34 Yorumla
Soran+1 yılSaclarim belime yakkindi dediginiz gibi konustuk omuzda diye kesti ama küt kesti
Cevap sahibi+1 yılMühim olan beğendiniz mi saç bu zamanla uzar önemli olan ikinizin de mutluluğu
Soran+1 yılGuzel oldu bence
- +1 yıl
Kısa saç iyidir kızların çoğu inat eder ama sonra da hoşuna gidebiliyor beğenmenize sevindim.
Kimsenin kimseyi böyle zorlaması haddi değil, kocan bilse olsa. Kesmek istemiyorsan tabii ki kesmeyeceksin bunu kavga çevirmek ne demek? Ha ama ortak yaşadığınız alanda saçın dökülüyorsa bundan şikayet etmek hakkı tabii ki. Sen de bu konuda biraz daha titiz davranabilirsin.
10 YorumlaBukadar kucuk seyler ıcın nıye ınatlasırsınız anlalamk mumkun degıl. Kısa sac ayrıca kadına cok tarz bır hava katar eger cok kılon yoksa. Bnde yılalr once annemın sacını kestırdım ogun bugun kısa kestırıyor uzun sac kadını yaşlı gösterır. Kökü sende kestır hem dıblerı hava alır ham daha kendıne gelır bak benım profıl fotoma sıfır kazıyorum hergun nevar kökü bende yanı cok takılma 3 gunluk dünyada kıl tüy işlerınden kavga etmeye bıle degmez
10 Yorumla
+1 yılUlke ıcınde yapılan evlılıklerın cogu sorunlu.. Yanı bu ısın psıkolojık bır ehlıyetı olsa bırcok ınsan yetersızlıkten evlenemez bu kesın.. Yanı evlı bır adam esıne sacını kes dokuluyor dıye nasıl baskı yapar mumkun degıl akıl almaz.. Bu ulkenın ıcme suyuna son 10 sene agır kımyasal karıstırdılar beyınler felc.. Sacını toplarsın yemekte fılan kıl tuy olmasın yeterlı hayır nedır bu saca takıntısı garıp.. Kadın olan evde tabıkı sac olur arabadada olur vs
10 Yorumla
+1 yılYani insanin eşi bir sey isterse yapilmasi gerekir, mantik cercevesinde !
Peruk ile model deniyerek yakisip yakismadigini kontrol edebilirsiniz , ya da gosterebilirsiniz , ancak sagli saclar icin bazen kesim. sart, bence esiniz arastirmistir,
Düzgün kessinn ama :)00 Yorumla
+1 yılama kesecek mi :D kocan saçlarına bile karışıcak özgüveni nerden buluyo? nasıl 1 rahatlık sunuyosun bu adama? iyi al sen de onun saçını sıfıra vur bakalım tepkisi ne olcak, ne kadar canım adamlar var ya erkekler evlilikten soğuttu
32 Yorumla
Soran+1 yılZaten kesmeye kalkarsa ben de onun sacini kesecegim
- +1 yıl
zaten senden izinsiz bedenine dokunamaz buna hakkı bile yok
+1 yılkessin nolcak kisa sac harika bir sey dökülmüyor, ugrastirmiyor, sekil verince hemen bitiyorsun, ve seksi gösteriyor.. ben yillardir kullaniyorum ve uzatamaz oldum
31 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar kısa ki senin saclarin?
Şu uzun ve salık saca bir kadın olarak ben de illet oluyorum. Heryerde saç görünce insanda mide kalmıyor. Ya bağla onları orda burda adamın karşısına çıkmasınlar ya da kes hatta kökünden kes de ortalık rahatlasın.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKessin a-m-k benim annemin de saçı uzun ve sürekli dökülüyor. Her yemeğin içinden kıl çıkıyor buz dolabı yemek masası tezgah hep kış ocak da kıl içinde bulaşık süngeri de kıl içinde yerler falan saymıyorum bile. Saçın sağlıklı uzaması için arada kısaltılması lazım
10 Yorumla
+1 yılSenin istegin olmadan saclarini kesemez senin saçların sonuçta ama bence kirmayip kısa sac da deneyebilirsin hem saçların da güçlenir ama diyorsan ki ben katiyen istemem o zaman eşinle düzgün bir şekilde izah ederek bu durumu konusabilirsin
22 Yorumla- +1 yıl
Hayır
+1 yılDaha sağlıklı uzar, kes gitsin ve sarımsak yağı uygulayın✂️
00 Yorumla
+1 yılKocan senin kendi kişisel değerlerine ve isteklerine saygılı değilse bu olacak iş değil. İlişkide kendisini bir bok sanan saygısız bir insan ne yapman gerek... tabiki istemiyorum diceksin? Ve eğer devam ediyorsa sana olan bu saygısız davranışından dolayı kimle evlendiğini bir düşün. Çok komik bir durum ya...
30 YorumlaSenin vücudun hakkındaki kararları sadece sen verebilirsin kocanın bile sana karismaya hakkı yok çok istiyorsa kendi saçını kessin sana ve senin kararlarına saygı duymayı öğrenecek ilk önce.
20 Yorumla
+1 yılYa böyle de baskın olunmaz herkesin kendi özgürlüğü yok mu sen kesmek istemiyorsan kesme ne diye karışıyor sen ona şunu yap dediğinde sorgusuz sualsiz yapıyorsa aranızdaki muhabbete bağlı neden kendini mecburmuşsun gibi hissediyorsun ki ne saçma 😡
00 YorumlaKendin kesebilirsin bende 6 senedir uzatyordum ama kisaltirdim. Eşin hakli olabilir de saçini keselimi istersen diyebilir.. Ben bekarim ama erkekler sac konusunda biraz daha titiz
10 YorumlaÇok dökülüyor ve bakımsız gözüküyorsa rahatsız olmuş demekki. Karantina bittikten sonra kuaförde kısaltabilirsin. Ama zorla kimse kimseye birşey yaptıramaz
10 Yorumla
+1 yılŞaka yapmıştır bence kimse kimsenin vücuduna bu denli karışamaz karışmamalı
40 Yorumla
+1 yılKocan kendi saçıni değilde senin saçını mı kesecek? Sakamisin ne hakkı var buna müdahale etmeye hemde zorla , ya bir biz salagiz ya millette ne kocalar var... Bizde sevgilimize sorarız aşkım saclarimi kısa kestiricem veya uzaticam yakisirmi severmisin diye 🙄
00 YorumlaKısa saça çok mu uzaksın? Bırak kessin derim ben çünkü bende kısa saç seviyorum mesela. Kısa saç iyidir ya
04 Yorumla
Soran+1 yılKesti zaten
Soran+1 yılKüt kesti fena olmadi
Yahu şu korona günlerinde evden çıkamıyor insanlar bari ufak sorunları büyütmek yerine tadını çıkarın eşinle kessin ne olur yani düzgün olduktan sonra.
00 Yorumla
+1 yılsaç kestirmek pişmanlıktır bence kesmesine engel ol dökülmesi içinde çözümler var ilaçlar falan kullan dökülmez kocanada şahsi fikrin olduğunu kişisel hayatına müdahale edemiyceğini söyle
00 Yorumla
+1 yılSalak salak konuşma herif de ona. Onane kendisi mi temizliyor evi. Seninde kılların heryere dökülüyor o zaman tüm vücut ağda yapalım sana da de. Millet kafayı yemiş iyice
00 YorumlaKocanla iliskiniz ne durumda bilmiyorum ama kocan acaba kısa saç seviyor da bunu sana bu şekilde ifade etmek istiyor olabilir mi :)
06 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle dusunuyorum ama istedigi sac cok kisa
Soran+1 yılKonustum beni oyle begendigini hosuna gittigini soyledi ben de ozaman omuz hizasina kada kes dedim küt ensede kesti
Soran+1 yılCok yakistigini harika oldugu soyledi ve sarildi bu kadar israrci oldugu icin ozur diledi
Ben sadece soruda başak burcu titiz takıntılı bir koca gördüm 😂
111 Yorumla
Soran+1 yılEvet titiz ve kisa sac düşkünü bir kocam var aksam kesti saclarimi
- +1 yıl
E nasıl oldu?
İstemiyorum ama kesecek ne demek. İstemediğin bir şeyi eşin bile olsa zorla yapmasına izin vermemelisin. Daha saçma çok az şey duydum..
11 Yorumla
+1 yılKestir hem yakışıp yakışmadığını görmüş olursun. Kısa saç rahatlıktır💕
20 Yorumla
+1 yılKessin madem dökülüyor, ama nasıl düzgün kesebilecek mi
20 Yorumla
+1 yılKısa sevmiyorsan kesme. Senin isteğin dışında senin vücudunda değişiklik yapma hakkı görüyorsa kendinde evliliğini bir gözden geçir derim. Ciddiyim.
05 Yorumla- +1 yıl
Çocuk değilsiniz, yetişkin insanlarsınız.
- +1 yıl
Dökülüyor diye saç mı kesilir kedi misin ya sen
- +1 yıl
@yerlixr sana ne kardeşim
Ne kadar çok seviyosa demekki dökülmesine içi el vermemiş bir çare kesersem iyi olur düşüncesiyle bunu söylemiştir bence
01 Yorumla
+1 yılSaç senin saçın kesmek istemiyorsan kesme ama dökülmesini de önle. Saç görmekten rahatsız olabilir bu da eşinin haklı yanı
00 YorumlaBence kestir saçların uzun saçlar sağlıksız oluyo hem dökülmemesi için hem aile huzurun için ama eşin kesmesin :)
00 Yorumla
+1 yılSizin düşüncelerinize saygı göstermesi lazım ama belki de kısa saç yakışabilir size yani ben yakışan çok bayan gördüm
00 YorumlaEve kuaförünü davet et, kocana da böyle söyle, sonuçta erkek adam berber değil kuaför değil ne anlar saç kesmekten.
00 Yorumla
+1 yılİstemediğin hiçbir şeyi yapamaz. Fakat dökülen saçlarını toplamakla sorumlusun.
02 Yorumla
Soran+1 yılKemekte cok israr ediyor topluycam diyorum ben seni kisa sacli gormek istoyorum diyor
- +1 yıl
Sen istemiyorsan kesemez kesmemeli senin bu fikre onay bermen lazım
+1 yılSende pasakli gibi her gere sacini dokme
Toplasana guzelce05 Yorumla
Soran+1 yılTopluyorum ama tararken dokuluyor
- +1 yıl
Banyoda tara.
Idare at adami biraz karantina felan cani sikkindir.
Sen dikat et islerini banyoda hallet icerdede sacini topla zaten unutur
Soran+1 yılUnutacak gibi degil kesmekte cok israrci tamam topluyacam diyorum artik dokulmeycek diyorum inanmiyor gerekirse uyurken kesecem sonrasinda ben senin gonlunu alirim diyor
- +1 yıl
Onun ben ya
- +1 yıl
Onun ben mk
Kendin kes neden onun kesmesine izin veriyorsun oyle kesilmez boyle kesilir de
04 Yorumla
Soran+1 yılAma ben kestirmek istemiyorum kocam cok israrci
Soran+1 yılZaten keserse ben de onun saclarini keserim
Sen istemezsen hiçbir şey yapamaz. Kesmeye kalkarsa kavga et. Ama tabi kesmek istiyorsan kes.
10 YorumlaSenin saçını o nasıl kesebilir... istemiyorsan izin verme sakın...
10 Yorumla
+1 yılEşiniz isteklerini düşüncelerini belirtebilir ama bunu illa ben böyle istiyorum diyerek yapamaz kişilik haklarınıza saldırı bu.
00 YorumlaA aa o ne karışır ya sen nasıl istiyorsan öyle. Eğer ki gece gizli keserse falan saçını kaşını kazı onun
20 Yorumla
+1 yılcanım sende daha dikkatli ol ev icinde sac kotu bir görünüm topla esinle bidaha konus üzülmeyin ikinizde
00 Yorumla
+1 yılNe alaka ya kestirme kudursun dökülürse dökülür senin saçın değil mi ablacım
10 Yorumla
+1 yılNe demek keseceğim? senin bedenine dokunamaz bu konularda
10 Yorumla
+1 yılKesicem işte banane 😄 bu ne yaa o benim saçım sana noluyor çok saçma 🙄
11 Yorumlamalmı bu adam 😂
nedemek kesecem lan külen değil emanetin kardeşim 😠10 YorumlaCok lafını ettıysen adamda bezi azcık kes sende saçların dinlensın
00 YorumlaKocana de ki ben hiç diyor muyum oranı buranı keseceğim diye 😂
00 Yorumla
+1 yılBiraz kısalt ne olacakki? Hem saçlarınada iyi gelir bir kaç santim.
00 Yorumla
+1 yılOnane lan bundan çok yobazca bir düşünceymiş cidden.
00 Yorumla
+1 yılTanimadigin insanlar icinde rahat olmayacan ayaz soguk olacan durusun bakisin asil keskin olacak
00 Yorumla
+1 yılKessin ya uzar yine hem adam için ayrı bir heyecan olur senin için de tabi.
02 Yorumla- +1 yıl
Kısa saç iyidir kızların çoğu inat eder ama sonra da hoşuna gidebiliyor beğenmenize sevindim. Kısa saç rahatlıktır, çoğu zaman da etkileyicidir, erkeklerden ve bayanlardan bakan çoğalır.
- +1 yıl
Gece yatakta uyurken ya da yatak sporu yaparken de iyi olur.
+1 yılÖyle daha güzel görüyordur seni 🙏 ama tabiki karar senin
00 Yorumla
+1 yılDökülüyorsa saç bakım yağı kullan düzelir o zaman vaz geçer belki
00 YorumlaHata olur bence çok ağlarsın söyleyeyim. Aynaya her baktığında saçlarını yıkarsın uzasın diye
00 YorumlaKim la bu denyo severim oyle insani insan bile demek hata ama giydiğine sacina makyajina karismak ne demek
01 Yorumla
+1 yılBen kocam isterse yapardım kocaya ınatlasmak yanlıs bence
20 Yorumla
+1 yılİstemediğin bir şeyi yaptırma senin saçın yani zorla mı yapıcak allah allah
00 Yorumla- Devamını Gör (120)
Devamını Gör(165)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem