+1 yılGörsellik için seviyorsa gitsin zaten bunun iyi günü kötü günü var. İlişki de biri kanser oldu. Allah korusun terk edicek mi? 🙄 böyle insanları hayatınızda tutmayın size gerçekten değer veren insanları hayatınızda tutun✂️
120 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bu tamamen sana bağlı. Eğer şu anki gibi şüpheyle kalacaksan ve kendinden emin olamayacaksan bence hiç yapma çünki utana sıkıla taşıdığın bir saç sana yakışmaz ve seni mutsuz eder. Eğer bir saç modelini yapacaksan herkesten önce sen kendine yakıştıracaksın sen mutlu olacaksın ki o enerjin etrafa yansısın. Yani bir şeyi gerçekten severek yapmazsan onu taşıyamazsın ve taşıyamadığın şeyin altında ezilirsin. Kalbinin sesini dinle tatlım
12 Yorumla
Soran+1 yılAslında zayıf olsaydım utanmazdım. Ama zayıflayamıyorum da lipödem olduğum için... Vazgeçeyim bari.. :)
+1 yılBoşuna saçlarından olma gürleşmiyor gürleşmesi için içten takviye alman lazım kan testi yaptır Demir eksikliği kansızlık vitaminsizlik saçı döker ilaçlarını doktor versin düzenli kullan yeni saçlar çıkar.. bir de e vitamıni istersin şampuanına katarsın
12 Yorumla
Soran+1 yılBir ara biotin ve b12 içtim deperlerim aşırı yükseldi ama fayda etmedi. Şimdi de d vitamini ve demir kullanıyorum.
Soran+1 yılBir ara çok kan kaybetmiştim sonra troid rahatsızlığı da oldu sirkeyle kepeklerden kurtulucam derken sirke saçıma ve köklere zarar verdi. Bir de yolma hastalığı var saçlarım atkılına döndü. Yarısından çoğu döküldü.
+1 yılSoğumaz sorun etme, soğursa da demek ki sıkıntılı kazıt, ben geçen yaz 2 kere kazıttım.
16 Yorumla- +1 yıl
Sana tavsiyem pahalı demezsen Priorin kapsül hapnı kullan, pahalı gelirse Hiotin kullan. Hipotroide karlı ACE Plus Selenyum kullan,. Zinco kapsül kullan kız olduğun için demir de kullansan fena olmaz bir de d vitamini de iyi olur.
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim.
- +1 yıl
Bir de kükürt ağırlıklı beslen kas ve saça çok faydalı. Turp, soğan, sarımsak, yer fıstığı, fındık, lahana vs bir de ailisyum saçın yapısında var o da at kuyruğu otu.
Soran+1 yılSilisyum değil mi?
- +1 yıl
Yanlış yazmışım cep telefonu çok küçük ya bir de Samsungın tahmin kısmı çok kötü artık mecburen kapatıyorum.
- +1 yıl
Silisyum ve kükürt maden sularının bazılarında var beypazarı, kızılcahamam, sarıkız vs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
128Cevap
soğuyucaksa şimdiden defolup gitsn mk seni dış görünüşün için mi seviyo bu yüzden mi yanında nasıl mutlu olucaksan öyle yap sikerm başkalarının görüşlerini. şu an saçlarm 3 numaradan biraz daha uzun diyebilrm kökü sizde istediğinz şekile sokun hem farklılık olur hem de insan kendini farklı gördükçe daha iyi oluyo bence
31 Yorumla
Soran+1 yıl:) çok hakkısın aslında
Burda dikkat edilmesi gereken unsur
Saçını 3 numara yapınca Sevgilinden önce senin kendini nasıl hissediceğindir.. sonra da biran önce uzatmaya calişip. sacini kestirdiğine pişman olabilirsin.. Ayrıca saçında gürleşmeş.. sevgilininde pek hoşuna gitmez21 Yorumla
Soran+1 yılNeden gürleşmesin ya :( eskiden gürdü yani saçım gür aslında ama yolma hastalığı var yola yola çıkanlar inceldi bir de sirke maskesi yapıcam diye yakmıştım. Saçlarımın uçları çok kırık kestirmeme rağmen. Ustra belki çoğaltır diye düşündüm.
Soğur sakın kestirme Sana soğuk davranınca, ya da ayrılınca neden böyle yaptı saçımı kestirdim diye mi diye sormak istemiyorsan o saçları kestirme. Çünkü kimse senin saçının gürleşmesine sağlığına önem vermez Dış görünüşüne bakar saç var mı yok mu güzel mi çirkin mi diye bakar. Rapnzel kızlara aşık olur erkekler, kısa saçlı kızlara aşık olmazlar, ya da şöyle diyim uzun saçlı kızlar aşkta daha şanslıdır, daha çekici kadınsı görünürler. Ben saçlarımı kulak hizasında kestirdim kimse beğenmemişti sevgilim hiç beğenmedi kafanı eşarpla sakla uzayana kadar dedi. Sakın kel yapma kendini sevgilin yanında marjinal kız dolaştırmak istemez erkek gibi gelirsin ona. Beğenmez sonra neden sevgilim başka kızlara bakıyor soğuk davranıyor deme. Çirkin hissedersin kendini herkes ne bu hal der sana.
40 Yorumla
+1 yılBaskalarinin dusunceleri çok önemli sanırım senin için. Ama eger istiyorsan böyle zamanlarda yapman daha az insanin gormesinesebep olur. Hem zayifta güzel kiloluda cirkin dursaydi erkeklerin cogu kisa sac yani. Bosversene herkes kendi kafasina orasina burasina baksin
20 YorumlaÖncelikle sana şunu soyluyim ustura vurmak saçı gurlestirmiyo hatta yapısını bozuyo ben yıllarca annem olucak kadın yüzünden çocukluğum 3 numara saçla geçti sonra saçlarım bir çıktı saçma sapan desgisik bişey bir heves kestirmedim ama okadar berbattı ki ergenlik döneminde uzun saç hevesimi biyere bırakıp saçlarımı kısa kesmeye başladım ve yıllar sonra saçlarım düzeldi ama gurlestimi hayır kesinlikle gurlesmedi
21 Yorumla
+1 yılBen kadınlara pek yakıştırmıyorum açıkcası. Usturaya vurmasan bile çene hizanda kestirebilirsin. Kuzenim gaza geldi kestirdi. Ona çok yakıştı ama açıkcası güldük ve cok pisman oldu. Şapkayla dolanıyo sürekli
22 Yorumla
Soran+1 yılZaten çenemde :)
- +1 yıl
@DerMetzgermeister sen çok fenasın
+1 yılBu yaştan sonra gürleşmez. Ama başka bir durum olduğundan keseceksen seni seven her halinle sever. Ve bu durumu sorun yapacağını düşünmüyorum. Yakışır mı dersen minik yüzlere çok çok yakışıyor. Hele bir de top küpeyle minnoş oluyor 😂🤗
11 Yorumla
Soran+1 yılYa lış anlaşılfı galiba saçım zaten aşıro derecede gürdü hiç bir zaman ince telli az saçlaa sahip olmadım son yıllarda sirk maskesi yapıcam diye hasar aldı saç yolma hastalığım ce troid ve kansızlık yüzünden yarısından çoğu aniden gitti. Geri gelenler ise at kılı gibi saman gibi tırtıklı ve sert ve çok cansıx kırık ölü saç gibi... Hemen kopuyor zaten güçsüz yani belki kıl kökleri güçlenir ve jiket çoğalmaya sebep olur diye.
Keşke foto koyman ımkanı olsa sonucta sende durur baskasında durmaz ya da tam tersı olabılır. Mısal bende kazıyorum 10 yıldır bana kafa yapım dolayısıyla cok ıyı duruyor ama baskasında hıc durmayabılır. Ama ben kendı sahsıma kadınlarda kısa sacı cok cesurca ve cok hoş buluyorum. Bence svgılıne ufaktan bır nabız yoklaması yapabılırsın sacımı kesıtmek ıstıyorum sence nasıl olur dıye ama bence sorun etmemesı lazım yanı köku sende ne olacak hem kısa sac cok tarzdır
10 Yorumla
+1 yılÇok riski bir saç modeli. Sana yakışacağından emin olmalısın. Sevgilinin göz zevkini bilmelisin. Bazı erkekler saça çok önem veriyor. Eğer sevgilin de öyle ise aranızda sorun olabilir. Bence bunu önce sevgiline sor. Ağzını bir yoksa tepkisine bak bakalım ne diyecek ona göre de karar verirsin
10 Yorumlayaa tatlım empati yap soğuması çok yüksek ihtimal yani yapma bence bunun yerine saç gürleştiren yağlar şampuanlar kürler vs denesen senin için daha iyi hatta bu 3 numara konusunu sevgilinle konuşma bile ayrıca 3 numaraya virmak değil saçı 1 den fazla kez jilete vurmak saçı gürleştirir ve bu genetikte olabilir eğer ki genetikse jilete de vursan çıkmıyor o saçlar canım 😘
20 Yorumla
+1 yılSaçın azlığı çokluğu genetik yapıya bağlıdır Ustura da vursan başka şeylerde denesen hiç biri saçını gurlestirmez.. İnce telli muhtemelen de ve yapabileceğin hiçbir şey yok..
23 Yorumla- +1 yıl
Vavvv
Soran+1 yılSorunda orada aslında saçlarım 17 yaşına kadar toka kıracak kadar gürdü. Ama sonra troidlerim bozukdu sirke maskesi yapıcam diye deriyi saçı yaktım. İntihar edicwm diye kan kaybettim demir eksikliği vitamin eksikliği başladı. Bir de stressten yolmaya başlayınca resmen yarısından çoğu gitti. Bir de böyle saman gibi uçları hemen kuruyor. Uçlarını aldırıyorum 1 ay sonra yine çatallaşıyor. Böyle nasıl desem genital organ kılı gibi tırtıktırtık oldu. Yolduklarım zayıf gelmeye başlafı ve çok kolay kopuyor. Çektiğimde acımadan kolayca kökten kopuyor. Saçım eskiden o kadar kuvvetliydiki bir tel saçımı ikiye ayırmaya çalışırkrn elim kesilecek gbi olurdu. şu an hiç öyle değil. Ustraya vurdurmak belki bir nebze işe yarar biraz da kolay bakım yaparım diye düşündüm. Dermaroller ve yağlar falan...
- +1 yıl
Dene bakalım. Detmoreller ile falan belki harekete geçer bilemiyorum ama kendin yapabilirsin onu da fikrim yikm tek başına Detmoreller ise yaramaz serumler yağlar vs kullanan lazım hücre yenilensin diye. Denemekte fayda var ama tabi uzun bir süre dacsiz dolaşmayı göze alıyorsan.
+1 yılŞu erkek odaklı salak yaşamlarınızdan bir çıkın artık yaaaa! Adam 3 güne ya aldatacak ya terkedecek kendin için yaşa!
24 Yorumla
Soran+1 yılHaha biliyorum o da aldatorsa kimse beni istemez erkeksiz kalırsam diye korkuyorum aslında yani erkekler tarafından beğenilmemekten korkuyorum.
Soran+1 yılEvliler ne laka anlamadım :) ne demek istediniz?
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden beni eşimden soğutsun? Eşimin güzel kokusu benim için yeterli olacaktır. Soğutur diyenler bence hiç evlenmesinler, hayatın ne getireceği belli olmaz. Çok sevdiğiniz eşiniz kemoterapi de görebilir, saçsız da kalabilir. Ona zor anında sırt mı döneceksiniz?
Açıkçası sevdikten sonra çok da fark etmez. Ama durduk yere kesmesini istemem. Doğrusu bu.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek arkadaşınla ilgili kısma karışmak istemem ama yorumlarda gördüm. Yolma hastalığı da varmış ve kırıkmış. Bence tam zamanı şu an, önce makineyle sıfıra vur, sonda jilete vur. Sakın hemen sarımsak filan sürme. En az bir gün geçsin. Yoksa saç derin yanar.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYapamaycaksın galiba sen. Sıkma kendini istersen yapcam diye
+1 yılSoğur ısınır millet güler bunlar nedir ya güveniniz yok mu kendinize biraz güçlü olun emin olun yazık gercekten soğursa çok ta umrum diyecen s
13 Yorumla- +1 yıl
Emin ol senden güçlü 💪 Kendine güveni olmayan insan 3 numaraya vurdurmaz.
- +1 yıl
Tamamda neden bu çelişki endişe ozaman
Soran+1 yılÇünlü zaten kilom var diye sevilmiyorum ve özgüvenim yok. Ve mode zaman işte bahsettiğiniz bağlılıklar yok ilişkiler derin değil. Ve beğenilmek insanlar için çok önemli... İnsanlar insanları hemen başkası ile değiştirebilir. Yani yerim kolayca doldurulur.
Tatlım beden ölçlerim senle aynı kilom senden fazla. Sen kendinle barışık ol. Sevgilin seni seviyorsa her halinle sever. Sevmiyorsa senin dış görünüşüne bakan biriyle işin olmaması lazım
20 Yorumla
+1 yılYüzün güzelse en kötü model bile yakışır ayrıca soğucak ne var bunda alt tarafı bir saç kesimi
810 Yorumla- +1 yıl
O zaman şöyle düşün erkek ardaşın saçını beline kadar uzatıyor alt tarafı bir saç modeli der misin😂
- +1 yıl
@NefesDicle neden uzun saç kadınlar, kısa saç erkekler için diye görünmez bir kural var? Seviyorsa ayağına kadar uzatabilir sorun yok
- +1 yıl
Knka yine linç yemissin😂😂
- +1 yıl
@_birhatuniştee_ aman takmıyorum artık knk 😄
- +1 yıl
😀en iyisi
- +1 yıl
@princess12 Yazılı olmayan kurallarr diye bir şey vardır😂😂30 kişilik bir erkek sınıfında en fazla 1 tane bulabilirsin uzun saçlı. Seviyosa ayağına kadar uzatsın vb demek de saçma seviyo diye kendini mi salsın 100 kilo da olur o zaman senin mantığınla. Kaldı ki belki güzeliğini sevmişti.
- +1 yıl
@NefesDicle yakışıyosa uzun kullansın ben karışmam veya soğumam ki ne var bunda
- +1 yıl
bir insani sevmek yanlizca yuz guzelliğiyle mi baglantıli oluyordu yani 😏
- +1 yıl
@NefesDicle ok boomer
Sevgili eğer seviyorrsa sevgilisinin b*kundan bile soğumaz, sevmiyorsa bir bahaneye bakar. Sen kestir, hem sevgisini de ölçmüş olursun. Saçından senden soğuyacak kadar sevmiyorsa bırak gitsin zaten. Hayır gelmez ondan.
10 Yorumla
+1 yılSaçının uzunluğu onu daha çok mutlu eder, kısa iken pek etmez. Kısa saç kızların etkileyici ve cazibeli yapısını yok eder. Bir erkek olarak bir kızın saçı ile etkileyiciliği arasında doğru orantı vardır
10 Yorumla
+1 yılGürleşmesi için usturaya gerek yok bir tarif verebilirim çok basit ve ucuz 💁
112 Yorumla- +1 yıl
Buradan vereceksen bende dinleyeyim bari😂
- +1 yıl
Tabi ki burdan vericem özelden verilicek bir durum yok 😂
- +1 yıl
Beklemedeyim🙋🏻♀️😂
- +1 yıl
Bildiğimiz kına gecelerinde gelinlerin eline yakılan has kınayı bir kasenin içine 3 yemek kaşığı kadar dolduruyoruz. 1 yumurtanın akını koyuyoruz. demlenmiş soğumuş çay ile kınayı yumuşatıyoruz buda yaklaşık bir çay bardağı kadar falan demek asla normal su koymuyoruz sonra bunu saçımıza sürüp 1 saat kadar bekletiriyoruz daha sonra ılık su ile yıkarken tarakla tarıyarak suyun altında arındırıyoruz saçımızı. Bu kadar 😇
- +1 yıl
Ama saçımın rengi değişir ve benim kınaya alerjim var 🤦🏻♀️ üzüldüm😔
- +1 yıl
Değişir biraz daha kızıla çalar alerjin varsa olmaz zaten ama sana göre de bir yöntem söyleyebilirim dalda ki cevizin dışında yeşil bir kabuk oluyor ya onlardan bulursan memlekete falan gidince biriktir hepsini kaynat onun suyuyla sık sık yıka saçını asla fön makinesi ile kurutma buda bir yöntem diğeri kadar etkili olmasa da
- +1 yıl
https://hizliresim.com/BvoSVA şu an böyle bir yerdeyim ama cevizler olmamış daha😂🤦🏻♀️
- +1 yıl
AA çok güzel olunca mutlaka deneyin tavsiye ederim 😇
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim 🤗
Soran+1 yılMaalesef kına daha da kuru yaptı gürleştirmedi.
- +1 yıl
Ama bu tarifle denedin mi ki nemlendirir kurutmaz 🤷
Onu bunu boşver. Sen ne istiyorsan öyle yap.
Ama ben güzel olacağını düşünüyorum kısa saç kadınlarda müthiş oluyor40 Yorumla
+1 yılSevgiline fikrini sor bence çünkü saç öyle kafadan ayda şu kadar uzar demekle uzamıyor
30 Yorumla
+1 yılYaa çok tatlı olur bence sevgilin eğer kafa biriyse eğlenceli bile olur senin için tatlı şakalar yapması
313 Yorumla- +1 yıl
Ya sana ben ölürüm sen saçlarını kestirsende biz seninle sevgili olsak bende sana tatlı şakalar yapsam ya kız çok canım çekti be hiş hadi be hacı 😀 😀
- +1 yıl
@Enteresans 😄😄
- +1 yıl
@huangtzin bak mutlu oldum şu an😊
- +1 yıl
❤❤❤
- +1 yıl
@tokumcınımbn bana gülüyor başkasına kalp atıyo ya uyuz oldum bak şimdi
- +1 yıl
Sevgili katili mi yapıcan kızım sen beni 😃
- +1 yıl
Hiçbir diyaloğumuz olmadı burası dışında
- +1 yıl
Özür dileme önemli değil
- +1 yıl
@huangtzin yakıştırman için teşekkür ederim @tokumcınımbn olsun buda bir başlangıç 😃
+1 yılBence soğutmaz şöyle bişey var erkeklerde kendimde geçtim bu olaylardan yani herkes açıkçası bence ne kadınlar güzeldir nede erkekler karakter ve şahsiyet meselesi kendi sağlığını doğallığını korumak için yapılsın her ciftinde geliodur başına yani açıklamasalar anlatmasalar bile burda bu soruyu sorman bile anlamsiz
10 Yorumla
+1 yılArkadaşlar neden soğuyabilir diyorsunuz? Bir saça neden bu kadar anlam yüklüyorsunuz? Kanser hastası ve kemodan saclarını kaybetmis biride okuyo olabilir bu yazdıklarınızı. Ne kadar vicdansızsınız..
10 YorumlaBen komple kazıdım 1 ay bile geçmedi 3 numarayı geçti saçlarım neredeyse ama sevgilimin yanına böyle gitmem asla peruk kullanacaksan olabilir zaten 1 yıla küt olur
10 YorumlaSürekli keseceksiniz işe yarar gürleşir yani. Ama tek seferlik işe yaramaz.
Ben asla cesaret edemem. Uçlarından kestirmeyi bile kuaförüm 10 kez söylüyor da zorla kestiriyorum oda yılda 1 🤦♀️10 YorumlaSunu soyliyim bir kadini en güzel. gosteren sey sacidir bana gore benim. sevgilim olsa. sogurum. ama senin sevdigin ne der bilmem. herkesin zevki gorusu farkli
10 YorumlaEn fazla ayrilirsiniz bu da cok dogru bir karar olur. Sevdigin kisi nasil gorunurse gorunsun onu o şekilde sevmelisin. Benim sevgilim sacini kazitsa ve cok cirkin olsa onu kelinden operim çirkinsin diye dalga gecerim ama sogumam yani cirkin oldugu icin
11 Yorumla
+1 yılÜç numara iyi ya bende üç numara yaptırdım usturaya vurdurma yine de kızlarla erkeklerin saçı aynı değil hemen uzamayabilir saçını pişman olursun bence
10 YorumlaSoğutur mu soğutmaz mı bilmiyorum ama yap eğer soğursa o seni gerçekten sevmiyodur seven insan her şekilde sever.
20 Yorumla
+1 yılSaçların için senden soğuyosa sevmiyordur zaten. Açıkçası benim sevgilim olsaydı her haliyle en güzel kadın olurdu benim için
20 Yorumla
+1 yılBir hastalık, zorunluluk varken kesilmesini normal karşılarım ama herhangi bir sıkıntı yokken kesilmesini doğru bulmam.
20 Yorumla
+1 yılBu biraz daha suratın ve kafa taşı şeklin ile alakalı bir çok kilolu kadın gördüm saçları 3 numara olup muhteşem görünen
20 Yorumla
+1 yılSaç bu. Kökü sende illaki uzar. Eğer bu sebep yüzünden soğuyacaksa ben onun sevgisinden şüphe ederim yani.
20 Yorumlaİstiyorsan yap gitsin. Genelde yüzü güzel olana daha çok yakışıyor. Bunu sevgilinle konuşup bir karar alabilirsiniz, tepkiden bu kadar çekiniyorsan.
20 Yorumla
+1 yılBence yapma çok pişman olabilirsin. Bide saç gurlesmesi diye bisey yok bildiğim kadarıyla, kestiginle kalırsın. Siz bide saç baş konusunda hassassınız depresif olma sonra
10 Yorumlasevgilin seni zaten sırf saçını kestin diye sevmeyecekse ve soğuyacaksa bırak öyle olsun. eğer gerçekten seni seviyorsa zaten istediğin şeyi yapman konusunda destekler. gerçekten istiyorsan ve yapmazsan içinde kalacaksa kestir gitsin.
50 Yorumla
+1 yılKadın olarak yakıştıramıyorum çünkü piskopat tip ortaya çıkıyor yapma
30 YorumlaBen de düşünüyorum yakın zamanda. Kimsenin ne düşündüğü de umurumda değil açıkçası.
31 YorumlaSoğuma ihtimali var, ama bunu ona anlatarak ihtiyaçtan ötürü yaptığını söylersen daha anlayışlı olacaktır.
10 Yorumla
+1 yılkararlarına saygı duymalı sevgilim dediğin kişi bndan soğuyorsa ilişkin etkileniyorsa zaten soğusun gitsin
10 Yorumla
+1 yılSizdeki 3 numara nereye kadar oluyor çünkü benim saç 3 aya normal hatta uzun sayılabilecek bir saç halini alabiliyor da.
10 Yorumla
+1 yılNe yazık ki öyle bir ihtimal var veya olabilir de 😕 her insanın kendi isteğine kalmış bir şey ama şu gerçek de var ki herkese her şey yakışmaz...
10 Yorumla
+1 yılNe büyük cesaret. Ben yapamazdım. Zayıf da olsan şişman da olsan bana göre hoş durmaz. Pixi saç modelleri kadar kısa olabilir anca.
10 YorumlaBazı kadınlara çok yakışıyor gerçekten ama burada önemli olan kilo değil yüz hatların aslında. Yakışıp yakışmayacağını o belirler.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu senin sağlığın ve bakımın için hatta bu yöntem ile test edebilirsin. Bunun için soğuyan da ne bilim. Demek kaza geçirsen sakat kalsan bu adam sana bu güveni vermemiş!
30 Yorumla
+1 yılSevgilini saç olarak görürsen Sibirya soğukları gibi soğur eski Mo tarikatına katılırsın 😂😂
20 Yorumla
+1 yılKilo önemli değil. Yüz hatların çok önemli bu durumda.
21 Yorumla- +1 yıl
Bunu cildiye uzmanı veya çok güvendiğin bir koaförden yardım alarak halledebilirsin.
+1 yılo sevgilinin seni iç güzellik mi dış güzelliğin için mi seviyor onunla alakalı
20 Yorumla
+1 yılee yapma o zaman usturayla gürleşmez zaten kesilmeyle güçlenir bir de formül biliyorum bebek saçlar çıkarıyor istersen veririm
12 Yorumla- +1 yıl
Verir misin 😊
- +1 yıl
@iamsweetpsychopath bemix bepanthen evin hepsinin kurudan çıkan bürün ampülleir kırılıyor üstüne bir yemek kaşığı mı ne basem yağı ister eczane hazırlıyor ister sen normalde doktor yazıyo daha ucuza geliyor ama şu kaegqşada sen bilirsin napacan
cidden işe yarıyor ama onu diyebilirim dökülme azaltıp durdueue yeni saç çıkarır
Soğutuyorsa soğutsun ya bırak kardşm öyle insanları napıcan?
20 YorumlaSana önerim eğer saçın göğüslerine kadarsa omzuna kadar kestir zaten her ay uçlarından aldırırsan saçının yağlanmasına izin verirsen sağlıklı bir şekilde uzar ve gürleşir dahası da bakım yaparsan etkisini görürsün usturaya vurmak çok mantıklı değil ki bunu kısa saç hastası olarak söylüyorum özgüven eksikliği yaşayabilirsin az da olsa, yüzüne yakıştırmayabilirsin de vs. bir çok şey var Bayan kuaförüyüm
01 Yorumla
Soran+1 yılSaçlarımın başından çok şey geçti. Mesela sirkeyle kepekleri yokedicem diye hasar verdim öncesinde zaten toka kıracak kadar gürdü. Bir de yolma hastalığı var bende çok yoldum haliyle yolduğum kıllar geri gese bile ince ve zayıf olarak geri geldiler. Ve ben 1 ay boyunca yıkamasam bile pek bir etkisi olmuyor. Bemiksler e vitaminleri her şeui denedim. Saç telleri testis kılı bir sert tırtıklı kupkuru
Bunun hastalığı var sağlığı var 3 numara saçtan soguyacaksa bir zahmet sevmesin
40 Yorumla
+1 yılO ne be öyle kınalı yapıncak gibi asker arkadaşı niyetine sever o şekilde😄
11 Yorumla- +1 yıl
Saçı kazıtmak sıfıra vurdurmak saç köklerini güçlendirmiyor ne yazıkki tamamıyla yanlış bilgi gürleşse benim gürleşirdi saç köklerini güçlendirmek istiyorsan banyodan iki saat önce saç derine bir diş sarımsak ile masaj yap ve çinko ve keratin açısından zengin besinleri ve çayları tüket İbrahim gökçek, in ürünlerini tavsiye ederim
Kes birşey olmaz naber devrem der enseme bir tane vurup bu gün cuma enseyi kapa gibi şaka falan yaparsınız yani ilişkiniz seviye atlar 😂😂😂🤣
20 YorumlaBir sevgilim olursa ölmeden kesinlikle yapmasını isticeğim bir şey kesinlikle
10 Yorumlaİçinden geçeni yap seni her halinle seviyorsa zaten soğumaz❤️
10 YorumlaSeven her halinle sever çekip gidiyorsa zaten anlayışsız biridir ondan sana eş olmaz..
10 Yorumla
+1 yılErkekler bile 3 numara yaptırmıyor.
Soğur bence yine de ona söyle bunu.10 Yorumla- Devamını Gör (186)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar