Saç Bakım Apaçi saçlı erkekler çok hoşuma gidiyor, normal mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ciddiyim dalga geçiyorum öyle zannetmeyin böyle saç şekileri benim hoşuma gidiyor ah keşke evlensem ya Apaçi saçlı erkekler çok hoşuma gidiyor, normal mi? Cevapla Evlilik Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Cercevesız_Fuat Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 56% +1 yıl Bu arkadaşlardan kaldımi ya? Bir ara turedi bunlar sonra toplu şekilde az biraz aydınlanma yaşadılar gözden kaybolup halka karıştılar.. Bak bakalım kıyıda köşede kalmıştır bir iki tane :))) 0 0 Yorumla
Azat69 Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 62% +1 yıl onların soyu tükendi belki mahalle aralarında rastlarsın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl anlamadım ufak tefek var mı sence 2020 yılında tükendi diyrolar Yorumla
fedaa Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl amazonlar da isminden de anlaşılır amazon kertenkelesi 0 0 Yorumla
Vísnєlíᴠσdkα Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Çinçin mahallesi, Bağcılar ve Zeytinköy taraflarina uğra 0 0 Yorumla
ebru_çitlenbik Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl Emo erkekler toplu intihar etmemiş miydi ya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Saçmalama Yorumla ebru_çitlenbik +1 yıl Bunların modası geçti göremiyorum Bn daha Yorumla
muraqd Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Bunlar 2014 2015 te son nesiller tükendı canım yaa 0 4 Yorumla Soran +1 yıl niye tükendi ya Yorumla muraqd +1 yıl Sevir değişte şimdi tas kafalar keydana cıktı Yorumla Soran +1 yıl Tas kafalılar berbat Yorumla muraqd +1 yıl Bakalım bir 5 6 sen ssonra neler cıkacak Yorumla
Dapering Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 48% +1 yıl Nesilleri tükendi onlarin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Belki vardır Yorumla
Sonedax Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 47% +1 yıl Apaçi mi var simdi sen 2010 da kalmissin daha 0 0 Yorumla
JW_Bey Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 49% +1 yıl Nesli tükenmekte olan taklamakan kertenkelesi bu 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Meslek liselerine git bulursun. d 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Meslek lisesinde hep kısa saçlı böyle tarz bırakan yok ki hem lise ne alaka Yorumla
cokkasiniyoruum Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Bağcılarda 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Orada tekmi yaşıyrolar Yorumla
iamasweetpsychopath Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Kanarya 0 13 Yorumla muraqd +1 yıl Kanaryamı bizim bura yanı😂😂 Yorumla muraqd +1 yıl Yanı küçük mardin eski adıyla Yorumla iamasweetpsychopath +1 yıl 🤣🤣🤣 sen de böyle misin Yorumla muraqd +1 yıl ALLAHA korusun Yorumla iamasweetpsychopath +1 yıl Eskiden full böyleydi orası şimdi yine gelişme vardır herhalde :) Yorumla muraqd +1 yıl Degıstı yaa en son nesıller 2015 te kurudu sen nerden biliyon kanaryayı 😂😂 Yorumla iamasweetpsychopath +1 yıl Bilirim ben 😂 Yorumla muraqd +1 yıl Takip ettım senı belliki sende bizim burakardansun😂😂 Yorumla muraqd +1 yıl Kanaryalı senıı😂😂 Yorumla iamasweetpsychopath +1 yıl Arkadaşlarım vardı bu yüzden gelmiştim Yorumla iamasweetpsychopath +1 yıl Orda otursaydım şuanda durum nasıl diye sormazdım 😂 Yorumla muraqd +1 yıl Anladım iyikide gelmıssın 😂😂 Yorumla muraqd +1 yıl Ne bilim belkide eskinden burda oturupda taşınıp gidenlerdensin dıye düşündüm bir an Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Bu arkadaşlardan kaldımi ya? Bir ara turedi bunlar sonra toplu şekilde az biraz aydınlanma yaşadılar gözden kaybolup halka karıştılar.. Bak bakalım kıyıda köşede kalmıştır bir iki tane :)))
onların soyu tükendi belki mahalle aralarında rastlarsın
Nasıl anlamadım ufak tefek var mı sence 2020 yılında tükendi diyrolar
amazonlar da isminden de anlaşılır amazon kertenkelesi
Çinçin mahallesi, Bağcılar ve Zeytinköy taraflarina uğra
Emo erkekler toplu intihar etmemiş miydi ya
Saçmalama
Bunların modası geçti göremiyorum Bn daha
Bunlar 2014 2015 te son nesiller tükendı canım yaa
niye tükendi ya
Sevir değişte şimdi tas kafalar keydana cıktı
Tas kafalılar berbat
Bakalım bir 5 6 sen ssonra neler cıkacak
Nesilleri tükendi onlarin
Belki vardır
Apaçi mi var simdi sen 2010 da kalmissin daha
Normal mi demişsin 😂 hiç değil...
Ne diyeceğimi bilemedim 😲
Nesli tükenmekte olan taklamakan kertenkelesi bu
Bağcılar Esenyurt gop
bağcılarda yaşıyor bu türler
Meslek liselerine git bulursun. d
Meslek lisesinde hep kısa saçlı böyle tarz bırakan yok ki hem lise ne alaka
suç mahali ile adliye arasındaki süreç te :)
Arizona eyaletinde :)))
Sende dişi apacisin o zaman 😂
Bende saçını böyle yapan kızlardan. asgfsg
sağlıklı düşüne bildiğine emin misin sen
Bağcılarda
Orada tekmi yaşıyrolar
Ben öyleyim 😂
Bağcılar knk
Kanarya
Kanaryamı bizim bura yanı😂😂
Yanı küçük mardin eski adıyla
🤣🤣🤣 sen de böyle misin
ALLAHA korusun
Eskiden full böyleydi orası şimdi yine gelişme vardır herhalde :)
Degıstı yaa en son nesıller 2015 te kurudu sen nerden biliyon kanaryayı 😂😂
Bilirim ben 😂
Takip ettım senı belliki sende bizim burakardansun😂😂
Kanaryalı senıı😂😂
Arkadaşlarım vardı bu yüzden gelmiştim
Orda otursaydım şuanda durum nasıl diye sormazdım 😂
Anladım iyikide gelmıssın 😂😂
Ne bilim belkide eskinden burda oturupda taşınıp gidenlerdensin dıye düşündüm bir an
Bağcılar
Bağcılara taşın 😄
Welcome bağcılar
Hahhaha bagcilar
Bağcılarda
Bagcilar ikitelli