İyi geceler arkadaşlar ben minyon zayıf ufak tefek bir kızım. Heryerim küçük. Ufak demişken 1.61 boy 41 kiloyum 32-34bedenim. Tatlı ve güzel bir kızım yani çevremdekiler öyle diyor.
Bu özelliklerime nazaran iriyarı erkeklerden hoşlanıyorum. Kaslı demiyorum. 1.85 üstü zayıf olmayan ve yüz hatları olgun yaşından büyük duran erkeklerden hoşlanıyorum. Ne kadar yanıma garipseseler de daha yakışıklı ya da babyfaceleri yakıştırsalarda hoşuma gitmiyor. Ve genellikle o tiptekiler de beni tercih ediyor. Bundan olabilir galiba. Ama sorum şu bu düşüncem normal mi boyu boyuma yüzü yüzüme uygun mu olmalı illa?
İri yarı erkekler hep genç gözükücek eş istemezler mi yanlarına?
Bu özelliklerime nazaran iriyarı erkeklerden hoşlanıyorum. Kaslı demiyorum. 1.85 üstü zayıf olmayan ve yüz hatları olgun yaşından büyük duran erkeklerden hoşlanıyorum. Ne kadar yanıma garipseseler de daha yakışıklı ya da babyfaceleri yakıştırsalarda hoşuma gitmiyor. Ve genellikle o tiptekiler de beni tercih ediyor. Bundan olabilir galiba. Ama sorum şu bu düşüncem normal mi boyu boyuma yüzü yüzüme uygun mu olmalı illa?
İri yarı erkekler hep genç gözükücek eş istemezler mi yanlarına?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer