Saçlarım için uzun zamandır bir değişiklik istiyordum. Saçlarım için önü uzun arkası kısa modelini tercih ettim. Önü uzun arkası kısa saç nasıl şekillendirilir? Genelde dalgalı modeller tercih ediyorum.Önü Uzun Arkası Kısa Nasıl Şekillendirilir?
Bir zamanlar ben de bu modeli kullanıyordum. Açıkçası bu modele şekil vermek çok yakışıyor. Kendini gösteren bir model.
Önü uzun arkası kısa saç şekillendirme teknikleri!
Arkaya örgü modeli
önü uzun arkası kısa saç
Saçlarının öndeki uzun kısımları örüp arkaya doğru kıvırabilirsin. Ya da uzun kısımları arkaya getirip arkadan birleştirebilirsin. Bunun yanında toka ve bandanalar ile saçlarını süsleyebilirsin.
Önü uzuna arkası kısa saça en yakışan model: fön!
Önü uzun arkası kısa saç için düz ya da kırık fön tercih edebilirsin. Bu tarz bob model saçlara hafif dalga çok yakışıyor zaten. Hafif bir fön ile doğal görünüm verirken, göz alıcı saç modeline sahip olursun.
Saçlarını taradıktan sonra fön makinesi ile iyice düzleştir ve ardından saç spreyi uygula. Bu şekilde saçlarının uzun süre kalıcı olmasını sağlamış olursun. Hafif dalgalı fön için saçlarını fönledikten sonra, tarak yardımıyla saçlarını kıvır. Ardından tarak ile hafifçe tara. Bir diğer yöntem ise, saçlarına maşa yaptıktan sonra fön makinesi ve tarak ile dalgalarını aç. Böylece doğal dalgalı modelin olur.
Saç şekillendirici ile saçlarına güzel bir fön çekebilirsin. Benim tavsiyem DysonSupersonic Fön makinesi. Saçlarımıza istediğimiz şekli vermemizi sağlıyor. Ayrıca fazla ısıyı engellediği için saçlarımızı asla yıpratmıyor. Güçlü motoru sayesinde saç tipin ne olursa olsun saçlarını şekillendirebilirsin. Değiştirilebilen başlıkları ile çeşit çeşit saç modelleri yapmak mümkün.
Dyson Ne Diyor