Saç Bakım Kısa kıvırcık saça nasıl şekil verilir? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Isı jöle biryantin sprey köpük kullanmadan nasıl şekil verilir?Saça zarar vermeden nasıl şekil verilir? Kısa kıvırcık saça nasıl şekil verilir? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Geceden ör uyu sabah aç ben öyle yapıyordum 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Maşa ile. 0 0 Yorumla
falancaninkiziii Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 101% +1 yıl Elidor belirgin bukleler işe yarıyor. Duştan sonra nemli saçına uygula. Hem sert olmuyor hemde bukleleri belirginlestiriyor. Ben beğeniyorum yani. Hemde saçını yıpranmadan yapmış oluyorsun 0 0 Yorumla
Mantikuttayr Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 72% +1 yıl Kıvırcık saç kremleri var ben bı ara kullanıyordum işe yarıyor 0 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl buzağıya yalatarak 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Olur daha doğal hem Yorumla johnrocco44 +1 yıl aynen naturel olur Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Saç bakım yağları iyi iş görüyor bence. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Geceden ör uyu sabah aç ben öyle yapıyordum
Maşa ile.
Elidor belirgin bukleler işe yarıyor. Duştan sonra nemli saçına uygula. Hem sert olmuyor hemde bukleleri belirginlestiriyor. Ben beğeniyorum yani. Hemde saçını yıpranmadan yapmış oluyorsun
Kıvırcık saç kremleri var ben bı ara kullanıyordum işe yarıyor
buzağıya yalatarak
Olur daha doğal hem
aynen naturel olur
Saç bakım yağları iyi iş görüyor bence.
Kremlerle olabilir
Saç maşası
kremlerle