Saç Bakım Kaküllü kızlar kakülsüz kızlara nazaran daha mı ilgi çekici? Dolunay_1 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Mesela bir kahküllü kız görüncemi yoksa kahkülsüz kız görüncemi hemen ilginizi çeker? Kaküllü kızlar kakülsüz kızlara nazaran daha mı ilgi çekici? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
maruv94 Takip Et Xper 2 Yaş: 32 , eic 31% +1 yıl Ben kahkül çok sevmiyorum ya. Az sayıda kadına yakışıyor bence. Ama yakıştı mı da yakışıyor orası ayrı. 1 0 Yorumla
Milk-chocolate Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 63% +1 yıl Bilmiyorum benimde kakülüm var ama dikkat çekmez 0 0 Yorumla
xmoonscn Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl her zaman değil tabi ki 0 4 Yorumla Dolunay_1 +1 yıl Meselaa Yorumla xmoonscn +1 yıl sadece çekicilik arandığı zaman mesela Yorumla Dolunay_1 +1 yıl Hm.. Yorumla xmoonscn +1 yıl yani en azından bana göre öyle. Bir insanın önce kalbi çekici olmalı Yorumla
Taaip Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 52% +1 yıl Yo alakası yok 0 6 Yorumla Dolunay_1 +1 yıl Anlamadım Yorumla Taaip +1 yıl Kahkühlü kızlar kahkülsüz kızlara göre daha çekici değil yani bunu bu sitede sorma nefes alan her kızı beğendikleri için herkes güzel dicektir tabiki. Yorumla Dolunay_1 +1 yıl Evet ya Yorumla Taaip +1 yıl Onun için böyle sorular bu sitede sorulmaz kahkül bırakmayı düşünüyorsan çevrende ki kişilere arkadaşlarına sor. Yorumla Dolunay_1 +1 yıl Kahkülüm var zaten sadece sordum yani güzel geliyomu yoksa iticimi diye Yorumla Taaip +1 yıl Bazıların da tatlı duruyor çekiciliği yok sadece tatlılık katıyor. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben kahkül çok sevmiyorum ya. Az sayıda kadına yakışıyor bence. Ama yakıştı mı da yakışıyor orası ayrı.
Kız olması yeter 😋🙂
Bilmiyorum benimde kakülüm var ama dikkat çekmez
her zaman değil tabi ki
Meselaa
sadece çekicilik arandığı zaman mesela
Hm..
yani en azından bana göre öyle. Bir insanın önce kalbi çekici olmalı
Yo alakası yok
Anlamadım
Kahkühlü kızlar kahkülsüz kızlara göre daha çekici değil yani bunu bu sitede sorma nefes alan her kızı beğendikleri için herkes güzel dicektir tabiki.
Evet ya
Onun için böyle sorular bu sitede sorulmaz kahkül bırakmayı düşünüyorsan çevrende ki kişilere arkadaşlarına sor.
Kahkülüm var zaten sadece sordum yani güzel geliyomu yoksa iticimi diye
Bazıların da tatlı duruyor çekiciliği yok sadece tatlılık katıyor.