Ayrım yaptığımdan dolayı demiyorum ama eminim çoğu kız bu sorunun cevaplarını merak edecektir.Sizce kapalı kızlar mı daha çekici açık kızlar mı ?
Açık kızlar
Kapalı kızlar
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sade şu cevap vardır. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Sen burada çoğunluğun dediğini göz önünde tutarsın ama birisine tutulursun o , senin buradan aldığın sonucun tersini düşünüyorsa yaptıkların boşa çıkar :) Bu yüzdende BENCE kendine göre en iyisi hangisiyse o şekilde ilerle ve seni olduğun gibi beğenen birisini bul.
Dip Not: Erkekler seni beğenmese bile senin herşeyini beğendiğini söyleyebilir.Bunun içinden gerçek veya yanlış olduğunu senin ayırt etmen lazım.
nası bi fantezi bu
Abazana göre her ikisi de çekicidir ,
Abazan dışındakilere göre de benimsediği kişi çekicidir.
sorunun cevabını merak etmiyorum ama sen burdan cıkan sonuca göre hareket edeceksin gibi
Cevap
26Cevap
başörtüyü imaj olarak kullananlar daha çekici iç gıcıklayıcı hatta hem dini vecibeleri yerine getireyim hem tarz olayım diye bi dünya yok işte buna basmıyor kafaları ya aç ya kapan
Kapalı kız dikkat çekiyorsa kapalılığında bir problem var demektir. Kapanmak Yabancı bakışları üzerinden atmak demektir. Dikkat çekmek ve Kapalılık. Zıt bir kavram.
Kapalı açık nedir ? Kendimi lokantada ayran istemiş gibi hissediyorum.
+ Bir ayran alabilir miyim ?
- Kapalı mı olsun, açık mı ? :)
Burada cevaplar kapalı çıksa gidip kapanacak mısın ? Ya da açık çıksa açılacak mısın ? Bu ne saçma soru ?
çoğu zaman açık kızları beğeniyorum ama bazen çok tatlı kapalı kızlarda görüyorum. hiç fark etmez güzellik yüzdedir ve insanın içindedir
zevkler ve renkler tartisilmazdir, kardes, kime kapali kizlar çekici gelir kiminede açik kizlar yani:)) unutmaki herkezin farkli çekicilikleri vardir, ister kapali olsun ister açik ne fark ederki:)
Ayrım yaptığımdan dolayı demiyorum.Bu cümle kafi..Anladım.
Her iki tarzda kız da çekicidir bence.Bide çekicilik insanı tanıyınca gelişince bir olay olduğundan farklılık gösterir
kapalı veya açıklıkla alakası yok bi insan çekici ve alımlıysa her şekilde açık veya kapalı farketmez
Merak etmek mi kimin çekici olduğu değil kimin kaliteli olduğu ilgimi çeker benim.
burdaki istatistiklere göre kapalı ya da açık olmayı mı tercih edeceksin . Öyle ya aklınız hep destek ünitesiyle yolunu bulur.
Hİhihihihi =*
Sen mi yaptınn :D
Hehehehe :D
açık kız nefse güzel gelir kapalı kızların evlilik oranı daha yüksek
"açtırma kutuyu,söyletme kötüyü" sözünü çağrıştırdı bu soru.
yorum yok...
Kapalı bir kadın açılınca güzelse, çekici olabilir ama kapalı hali ile bana asla çekici gelmez.
Açık kızlar daha çekicidir . Dişilik özelliklerini daha çok gösterirler.
bu sorunun sonucuna göre kızlar neden açılıyor bunu da öğrenmek isterdim
Ben namuslu peçeli ve çarşaflı bir kızla evlenmek istiyorum daha önce saçını başını vücudunu hiç bir erkeğin görmediği bir kızla evlenmek istiyorum
dünyanın en güzel kadını kapalıysa eğer asla dönüp bakmam
tüm mıknatıs yutan kızlar çok çekici.
Kapalıları çekici bulamam. Günah :(
Dünyanın en saçma sorusu
anket sonucunu bize de yazar mısın ,sağol şimdiden
16 açık, 6 kapalı sonuç bu
Yuzu guzelse her turlu cekıcı olur
Kara çarşaflı ninjalar beni benden alıyor.
yüzü güzel kızlar daha çekici
beynini kullanabilenler..
Duruma göre imkana göre değişir bu :))
güzelse her türlü çekici olur.
Kapalı takılan açıklar.
Açık kızlar
capan kızlar
beyni açık kızlar
Çıplak kızlar.
açık olanlar
kapalı pide 4ever
Kapalı tercih etmem