Kahkülü en çok yakıştırdığınız ünlü isimler var mı, varsa hangileri, sizler kahkül bırakmayı seviyor musunuz?Pınar AltuğPınar Altuğ'unun şu an ki yeni saç stilini kahkül ile taçlandırmış.Sezen AksuMüziğin dev ismine kahkül harkulade durmuş bence minik serçemize ayrı bir hava katmış.Gülben ErgenMüziğe yıllarını vermiş bir diğer değerli sanatçılarımızdan olan Gülben Ergen'e kahkül gitmiş bence.Ajda PekkanYıllara meydan okuyan müziğin duayen ismi Ajda Pekkan'na da kahkül çok güzel olmuş bence.Pelin KarahanKariyer merdivenlerini kavak yelleri dizisi ile çıkan oyuncumuz Pelin Karahan hayatımıza başarılı tv projeleri ile girmeye devam etmiştir. Kahkül ona da ayrı bir hava katıp hoş durmuş.Nurgül YeşilçayDizi ve sinema oyuncularından bir diğer değerli isim Nurgül Yeşilçay'a kahkülü farklı kombinleyerek kendine yakıştırmıştır.Serenay SarıkayaRenkli kişiliği sevecen tavırlarıyla hayatımıza giren başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya'ya kahkül ona da ayrı bir hava katmış.Coiffeurcan #saçbakım#saçşekillendirme#Kuaförünüz KS'de Soruyor Sevgilerimle 🤗 #Coiffeurcan
Kahkül deyince Asli Enver geliyor aklıma ona çok yakıştırıyorum geçen sene ondan heveslenip kestirmistim ama ben yoluk tavuk gibi oldum Leyla abla sayesinde