Askere giderken kazıtmaya yakın bir dereceye getirmiştim saçlarımı, kafa yapım düzgün olduğundan ve yüz tipime uyduğundan kazıtabilirim. Fakat niye böyle bir şey istiyor onu da öğrenmem lazım. bir sabah uyanıpta hadi bugün saçlarını kazıt derse olmaz. :D
Saçmalığa bakarmsin hayatta bir başkası istedi diye kendimi değiştiremem malmiyim ben ya bunu yapan varsa da ne diyeyim ya gerçekten söz bulamıyorum. Çok saçma bir bir düşünce asla ama asla Oluru yok yani.
Bizimkisi uzuyor zaten olabilir sorun olmazdı ama ondan kesmesini asla istemezdim kıyamazdım ben onun saçlarına. Bu konu hakkında kızların görüşlerine bakarsak eğer sonuçta bu onların kendilerini güzel ve mutlu hissettiren bir şey. Bizim saçlarımız kadınların saçları kadar güzel ve kıymetli değil.
Hahaha aklıma çocukluğum geldi saçları biz üç arkadaş kazıtınca yeni saçların çıkacağına inanırdık dışarda herkes bize bakıyordu sanki çinden gelip milleti Budizm dinini yayacak Budist keşişler gibiydik
Saçlarımı seviyorsam sırf bu yüzden asla kazıtmam, kendimi beğenmem onun beni beğenmesinden daha önemli. Ama bir değişiklik yapasım varsa ve hoşuna gideceğini biliyorsam hoşuna gitmek hoşuma gider.
aman ıkı ayda eskı halıne doner kazıytırım nolacak.. ama tabıı neden ıstedıgıde cok onemlı.. allah korusunda kemoterapı goren bı sevgilin olsa sende kazıtırsın:)
Ben hiç bir insanın dediğine göre hareket etmem. Sevgilim de istedi diye böyle birşey asla yapmam. Gerekirse de ayrılırım onun isteğine mi bağlı? SAÇMALIK!
Sırf sevgilim istedi diye insanların göz zevkini bozamam şaka bir yana yapmam bir kere 3 numaraya verdim duşta başkasının kafasına dokunuyomuşum gibi hissediyodum hep
Hep merak etmişimdir kel halimi geçenler ‘de aynada yavaş yavaş kel olmaya başladığımı fark ettim. Üzüldüm uzun saç seviyorum. Belki kendim de merak ettiğim için kazıtmayı düşünürdüm.
Eğer sevgilim hastaysa ve saçları döküldüyse net olarak destek için o istemese bile kazıtırım ama onun dışında görüntü olarak kazıt diyen bir kıza ancak güle güle derim
bir film izlemisdim kocasi hasta oluyor kizda kazitiyor sormadan ama bukadar iyi anlasan cift gormedim kalp kirmiyorlar film de olsa o duyguyu anlatan oyunculuk azdir
En İyi Cevaplar