Saçlarımı kestirmeye karar verdim, bob kesim saç modelleri hangi yüze gider? Bana yakışmazsa kestirdiğime çok pişman olurum :) Bir de bob kesimler önerebilir misiniz? Model konusunda biraz kararsızım :)Bob kesim saç modelleri
Sana bu kadar kısa kesim yakışmaz bence. Onun yerine arka küt, yanların öne doğru uzadığı modeli tercih et. Adını da bilmiyorum modelin ama neyse sen anladın 😄
Bob kesim saç modelleri son yıllarda oldukça fazla tercih ediliyor. Ben yüz tipi olarak değil ama en çok gür saçlılara yakıştırıyorum :) Çünkü model tam anlamıyla ortaya çıkıyor, tabii seyrek saçların da daha gür görünmesini sağlıyor bob kesim saç modelleri.
Bob kesim saç modelleri hangi yüze gider?
1. Yuvarlak yüzlüler için bob kesim saç
Yuvarlak yuzluler icin bob kesim sac
Yuvarlak yüzlüler bob kesim saç modelleri tercih edeceklerse mutlaka katlı modellere yönelmeliler. Böylece yüzlerindeki orantı tam olarak ortaya çıkacaktır.
2. Oval yüz için bob kesim saç modeli
Oval yüz için bob kesim saç modeli
Oval yüze sahip olanlar daha yumuşak bob kesim modeli tercih etmelidir. Böylelikle yüz ve saç orantısı sağlanır. Oval yüz genel olarak her saç modelini güzel taşıyor :) Yüzlerini dengelemek için bob saç kesimine kakül de ekleyebilirler.
3. Üçgen yüz şekli için bob kesim
Üçgen yüz şekli için bob kesim
Çene kısmı daha dar olan, üçgen yüze sahip olanlar bob kesim saç modellerini dalgalı, kabarık biçimde kullanabilir. Uçları dalgalı bob kesim, çene inceliğini orantılayacaktır.
Uzun bob kesim nasıl olur?
Uzun bob kesim
Çok kısa saç modelleri kullanamayanlar için omuz hizasında Lob kesim tercih edilebilir. Benim en çok hoşuma giden model bu kesinlikle. Kullanımı da oldukça kolay. Şekillendirme konusunda da bir sorun yaşamazsın :) Bob ve Lob kesim saçlar doğru yapıldığında her yüz şekline yakışabilen modellerdir. :)
Bob kesim en sevdiğim diyebilirim. Şayet ilk kez bob kestirceksen bence bu kadar kısa olmasın ve kahkülsüz olsun. Geri dönüşü kolay olmalı. İstersen yardımcı olurum