Okullar açıldığından beri okul için en kolay saç modeli arayışı içine giriyoruz. Benim okul için saç modelleri olarak tavsiye ettiğim birkaç model var. :)
Okul için saç modelleri: kolay, pratik ve hoş!
Kolay okul saç modelleri arasında en popüleri örgü modelleri
Kolay okul saç modelleri
Kolay okul saç modelleri arasında en rahat ve en güzel model bence örgü modelleri. Ben sık sık saçlarımı örüyordum. Saçlarımı genelde önlerden örüp diğer kısımları kıvırıyorum. Saçları iki yandan ayırıp örülebilir. Örülen kısımlar arkadan birleştirilir.
Güzel görünme vakti! En kolay okul saç modelleri arasında salık saçlar bulunuyor
En kolay okul saç modelleri
Kolay saç modelleri okul için olmazsa olmazlarımızdan. Ben saçlarımı sadece tarayıp toka ile süslüyordum. Saçları maşa ile kıvırdıktan sonra ellerin dalgalar açılabilir. Hem doğal hem de özenilmiş bir görüntü ortaya çıkar. En kolay okul saç modelleri uyguladıktan sonra bandana ya da saç aksesuarları kullanılabilir.
Pratik okul saç modelleri olarak toplu saç modelleri olmazsa olmaz!
Pratik okul saç modelleri
Pratik okul saç modelleri olarak toplu saçlar oldukça tercih edilmekte. Okulda hem rahat hem de çok şık görüneceğimiz bir model at kuyruğudur. Ben saçlarımı topladıktan sonra ön kısımlarını salık bırakıp önlerini kıvırıyorum. Eğer toplu saç sevmeyenler varsa, yarım toplu modeller tercih edebilir. Pratik okul saç modelleri arasında oldukça güzel modellerden biridir. Okul için pratik saç modelleri aşamları;
Pratik saç modeli yapımı
Saçlar önce taranmalı. Ardından tarağı saçlarının tersine tarayıp hacim verilmeli. Saçlar at kuyruğu toplanmalı. Son olarak saçtan bir tutam alıp toka etrafına sar ve tel toka ile destekle.
Ben bunlara bayıldım. Zor gibi görünse de aslında oldukça basitler.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Şipşak topuz ya da örgülü saç modelleri kolay ve güzel oluyor. Ayrıca yarım örgülü topuz ya da su dalgası olan modeller de tercih edilebilir. Bu konuda görsellerke zenginleştirdiğim Bence'm kızlara yardımcı olabilir, Okulun En Havalı Kızlarına En Pratik Saç Modelleri 🌺
En İyi Cevaplar