Erkekler genelde tercih etse de kadınların da tercihi arasında yer alıyor.
Peki yakışıyor mu sizce?
Şahsen sadece erkeklere yakıştığını düşünüyorum.
Peki yakışıyor mu sizce?
Şahsen sadece erkeklere yakıştığını düşünüyorum.

Sevmiyorum. Oyle saclari olan bir kadinla birlikte olmam sahsen. Oksayacagim saci yok, erkek gibi..
Çok tarz duruyor..
Mersi kalpsiz-melek..
Sadece erkeklere yakışıyor kadinlarda itici duruyor
Bu saç kesimini hiçbir kadına yakıştırmıyorum.
Cevap
7Cevap
Kahküllerim yokken saçım böyleydi tarzıma uygun yüzüme de yakıştı. Kısanın her şeklini kullandım uzun saçım olmadı hiç. Kahküllerim uzasın yine döncem buna. Yakışana da yakışıyor
Bunlar moda olan saçlar, undercut pixie özellikle. Bir ara ben de kestirecektim de saç yapım müsait değil pixie saça. Bitiyorum aşırı modern ve saygın bir saç bence.
yakışan kadınlarda fena duruyor. her ne kadar önemli olan ne istediğiniz. kısa saç iyidir hoştur ama uzun saç mahkumları deneyemez bile
herkese yakışan bir model değil iddialı bir model geri dönüşü zor bir saç tipi pişman olsan dönüşü yok iyi düşünmek gerekir.
Açık söylemek gerekirse kısa saçı erkeklerin %80'i itici bulur. Kızların düşüncesini bilrmeyiz tabi. Herkes isrediği gibi kessin🙂
Bayanlarada çok yakışıyor değişik bir stil öyle bir bayan arkadaşım olmasını isterdim
Erkeklere yakışıyor tamam ama kadınlara daha bir güzel yakışıyor, o saç modelini gördüğümde dibim düşüyor resmen 😍
Herkese yakışmaz ama bazılarında çok iddialı duruyor.
Güzel yakışıyor ama uzun her zaman tercihim uzun daha iyi
Bazı kadınlarda çok hoş fakat bazılarında iğrenç duruyor..
hayır ben pek yakıştıramıyorum
Tipe göre değişir bu sorunun yanıtı 🤷♀️
Ben pek yakıştırmıyorum kadınlara.
Kadınlarda beğendiğim tarz değil.
Herkese yakışmıyor. Yüz tipi de önemli
Kadınlarada yakışıyor bence
Hiç yakışmıyor boşuna kesiyorlar saçlarını
Kadınlarda degil çok nadir kadında guzel
Bence yakışıyor
Yakışmıyor.
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?