Saç Bakım "Arkadaşlarımla kahve içmeye de düğüne de bu saç modeliyle giderim" dediğin saç modeli hangisi? (Sayfa 9) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2041 "Arkadaşlarımla kahve içmeye de düğüne de bu saç modeliyle giderim" dediğin saç modeli hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 61 kişi beğendi
Cruzeiros Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 41% +1 yıl suanki saç modelim. çocukluğumdan beri aynı 0 0 Yorumla
PrensesinAnnesi Takip Et Xper 2 Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Tabii ki açık ve maşalı olarak 0 1 Yorumla CannSamett +1 yıl Sana yakışır Yorumla
Dertli_kerkenez Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 57% +1 yıl Topuz yapmak her zaman kurtarıyor 0 0 Yorumla
Kimmişbueren Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bencede Dyson en iyi marka ve firma 0 1 Yorumla Dyson Sponsorlu +1 yıl Yorumun bizim için çok değerli! Çok teşekkür ederiz. :) Yorumla
Ladypapesku Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Ben topuzda çivili kaldım 0 1 Yorumla sanirimbendeliyim +1 yıl Sen tehlikelisin o halde Yorumla
Shiroorsds Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 35% +1 yıl Ben düz saç severim, her zaman düzdür saçlarım. 0 0 Yorumla
nozblog Takip Et Xper 2 Yaş: 28 , eic 53% +1 yıl Hafif dalgalı bir saç modeli ile giderdim. 0 0 Yorumla
spritum1 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 73% +1 yıl Iyiki sacim kivircik, sen duzlestiriden Haber ver 0 0 Yorumla
OndesFırat Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 61% +1 yıl Kızlara en çok kısa saçı yakıştırıyorum 0 0 Yorumla
cimdeoturanhipopotam Takip Et Xper 2 Yaş: 26 , eic 65% +1 yıl Topuz saç bir de su dalgalı saç 0 0 Yorumla
mefrel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 34% +1 yıl hiç bir stile bağlı değilimdir hepsini denerim 0 0 Yorumla
Depaysement__ Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Saçıma düz bir fön çekiyorum tembelim galiba 0 0 Yorumla
2bilinmeyenlidenklem Takip Et Xper 3 Yaş: 27 , eic 48% +1 yıl Düz saç bence her yere gidilir. 0 0 Yorumla
dmlblbn Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Ya düz saç candır. Her şekilde kullan miss 0 0 Yorumla
sanirimbendeliyim Takip Et Xper 4 Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl asker modeli saç tipini sormuşumdur. 0 0 Yorumla
Papatyapapatyaa Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 52% +1 yıl Dalgalı saçlar olurdu ya da mısır beliği 0 0 Yorumla
YsnDgn00 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 , eic 39% +1 yıl Kızda saç modeli kısa olacak asalet kokar 😊 0 0 Yorumla
Neskuzusu Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 38% +1 yıl Sanırım dağınık topuzla heryere giderim.. 0 0 Yorumla
skopolamin Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 68% +1 yıl Salaş balık sırtı örgü. Her türlü kullanabilirim. 0 0 Yorumla
hazallk Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Düz ya da kırık fön her yerde her zaman tercihim 0 0 Yorumla
gülse0987 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 44% +1 yıl Açık düz saç bazen de aralarda dalgalar olabilir 0 0 Yorumla
Chloé_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 52% +1 yıl Düz fön tercih ediyorum davetlerde de günlük de. 0 0 Yorumla
berg1717 Takip Et Xper 7 Yaş: 49 , eic 57% +1 yıl Kısa saç şekli, tüm saçların kısa oldugu 0 0 Yorumla
DoktorAdayierkeginiz Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 53% +1 yıl Keşke erkekler de kadınlar kadar bakımlı olsa 0 0 Yorumla
birbardakcay1 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl Düz saç sevdiğim için, düz diyorum☺️☺️ 0 0 Yorumla
ZumbaManiac Takip Et Xper 3 Yaş: 31 , eic 43% +1 yıl Salaş topuz çok severim ve sık kullanırım <3 0 0 Yorumla
misspimpirikli Takip Et Xper 3 Yaş: 31 , eic 33% +1 yıl Her zaman düz kısa saçları seviyorum 0 0 Yorumla
MATbotap Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 60% +1 yıl Sanırım tas traşı olurdu diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
691Cevap
suanki saç modelim. çocukluğumdan beri aynı
Tabii ki açık ve maşalı olarak
Sana yakışır
Topuz yapmak her zaman kurtarıyor
Bencede Dyson en iyi marka ve firma
Yorumun bizim için çok değerli! Çok teşekkür ederiz. :)
Ben topuzda çivili kaldım
Sen tehlikelisin o halde
Bukleli ve dalagalis acalrrr
Saclarimi açık koyarım. Ya da örgü.
Kırık fön favorimdir 👌🏻
Ben düz saç severim, her zaman düzdür saçlarım.
Bence kesinlikle düz saç olmalı
Kaynana topuzu
dermişim :)
Hafif dalgalı bir saç modeli ile giderdim.
Iyiki sacim kivircik, sen duzlestiriden Haber ver
Düz yaa her yerde gidiyor
Kel ol bu dertlerden kurtul :)
Düz saç ve at kuyruğu iyidir...
Kızlara en çok kısa saçı yakıştırıyorum
her türlü saçla giderim çatır çutur
Topuz saç bir de su dalgalı saç
Açık ve dalgalı saçlarım 😊
hiç bir stile bağlı değilimdir hepsini denerim
Saçıma düz bir fön çekiyorum tembelim galiba
Düz saç bence her yere gidilir.
Tepeden at kuyruğu ama bukleli
Hafif dalgalı föne bayılıyorum
Ya düz saç candır. Her şekilde kullan miss
asker modeli saç tipini sormuşumdur.
düz ve sıkı bir at kuyruğu👌
Dalgalı saçlar olurdu ya da mısır beliği
Düz saç arada dalgalı yapabilirsin
Hafif dalggalı saç her yere gider
Güzel görüksünde çok bir önemi yok
Düz ve kıvırcik saç tabikiii
Saçımı dalgalandırırıp hacimlendiririm
Kızda saç modeli kısa olacak asalet kokar 😊
Dalgalı açık saç en sevdiğim :))
Sanırım dağınık topuzla heryere giderim..
Kıvırcık saçlar favorim 😊
Salaş balık sırtı örgü. Her türlü kullanabilirim.
Kel kafaya şimşir tarak lazım ban.
Düz ya da kırık fön her yerde her zaman tercihim
Açık düz saç bazen de aralarda dalgalar olabilir
Doğal dalga tabi ki de 💇♀️
Düz saçlar at kuyruğu modeli +1
Düz fön tercih ediyorum davetlerde de günlük de.
Kısa saç şekli, tüm saçların kısa oldugu
Düz veya maşalı giderim y ada topuzz
Ev topuzu ya da salaş örgü
Keşke erkekler de kadınlar kadar bakımlı olsa
Ben hafif dalgalı severim...
Düz saç favorim her yere uyum sağlıyor
Undercut saç kesimi ve kirli sakal.
Saçlarım dalgalı seviyorum
Düz saç sevdiğim için, düz diyorum☺️☺️
niyeyse düz saç beni benden alıyor
Salaş topuz çok severim ve sık kullanırım <3
Her zaman düz kısa saçları seviyorum