Saç Bakım "Arkadaşlarımla kahve içmeye de düğüne de bu saç modeliyle giderim" dediğin saç modeli hangisi? (Sayfa 8) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2041 "Arkadaşlarımla kahve içmeye de düğüne de bu saç modeliyle giderim" dediğin saç modeli hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 61 kişi beğendi
Çikolatacınınaşkııı Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 55% +1 yıl Doğal dalgalar vazgeçilmezim 0 0 Yorumla
Beyzaakgul Takip Et Xper 3 Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Tabi ki maşa yapıp giderim çok seviyorum 0 0 Yorumla
Aytuğataa Takip Et Xper 2 Yaş: 32 , eic 69% +1 yıl Ben birçok kadın düz saç yakıştırıyorum. 😊 0 0 Yorumla
aslihanozgur38 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Parlak görünümlü düz şık bir saç. 0 0 Yorumla
Metamortan Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl İsmail Yk saç modeli favorim her yerde iş görür ♡ 0 0 Yorumla
Yagmuuurkoc Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 54% +1 yıl Hafif dalgalı biraz bol toplanmış saç 0 0 Yorumla
___ᴠᴏʟᴋᴀɴ___ᴀsʟᴀɴ___ Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 31% +1 yıl her türlü saçla gidebilirim 0 0 Yorumla
Sensenbenz Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Bukleli ya da düz sacla gidiyorum her yere 😋😋 0 0 Yorumla
doğrulukmucesaretmii Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Kısa küt kesilmiş saçlar ikisi içinde ideal😄 0 0 Yorumla
kurako11 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 64% +1 yıl Abi neler çıkıyor ya param yetmiyor valla 0 0 Yorumla
dağdagezenbalık Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 62% +1 yıl kardeşim kullanıyor. pahalı ama değer. 0 0 Yorumla
Yıldizdanaylar Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 50% +1 yıl B3n olsam salardim saclarimi en guzeli 0 0 Yorumla
Ayisigihatun Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 64% +1 yıl Sık olmayan dalga her zaman güzeldir 0 0 Yorumla
Damlatanfanus1 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 40% +1 yıl Kısa küt saçlar her yere uygun olabiliyor 0 0 Yorumla
BBGizzy Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 58% +1 yıl Düz saç en iyisi açık düz siyah ve uzun 👍🏻 0 0 Yorumla
mykiss Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl Bihter saçı-kırık fön tabii ki her yere uyuyor 😂 0 0 Yorumla
Zekiamacalismiyo Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 41% +1 yıl fırça saç besttir her türlü gideri var 0 0 Yorumla
yagmurrgunay Takip Et Xper 3 Yaş: 25 , eic 41% +1 yıl Düz saç her şeye gidiyor ki bence 👍👍 0 0 Yorumla
Rehberruya Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 62% +1 yıl At kuyruğı ♥️ benÇok mutluyuz kendisiyle 0 0 Yorumla
oylesinegezen Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 72% +1 yıl Böyle hafif bukleli dolgun saç ile ☺️ 0 0 Yorumla
durgunbiri Takip Et Xper 3 Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Saclarimin dogal dalgali halini kullanirim 0 0 Yorumla
RoundAndRound Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 60% +1 yıl Düz saç iyidir her zaman, veya sarı kıvırcık 0 0 Yorumla
korkmazCHT Takip Et Master Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl Herseyin bir zmani mekani var halledilir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
691Cevap
Doğal dalgalar vazgeçilmezim
Genelde standart şekil olur
Tesettürlüler ne yapsın aga..
Tabi ki maşa yapıp giderim çok seviyorum
1. saç modeliyle kesiliiklw giderim
Ben birçok kadın düz saç yakıştırıyorum. 😊
Maşalı saç heryere gidilir 👍
Bence açık saç her zaman iyi
harika paylasım olmus tebrıkler
Parlak görünümlü düz şık bir saç.
İsmail Yk saç modeli favorim her yerde iş görür ♡
Doğal dalgalar tercihim 😊
Hafif dalgalı biraz bol toplanmış saç
Düz saç modeli ile, normal uzunlukta
her türlü saçla gidebilirim
Doğal haliyle kullanmayı seviyorum
Doğal görünen bukleler🤷🏻♀️
Dağınık topuz daima favorim
kıvırcık saç modeli iyi b ence
Bukleli ya da düz sacla gidiyorum her yere 😋😋
Kısa küt kesilmiş saçlar ikisi içinde ideal😄
Abi neler çıkıyor ya param yetmiyor valla
Düz saç seviyorum bu aralar
Normal, saçımı toplayıp giderim
Klasik iyidir herzaman klasik
Kıvırcık saç veya düz de olabilir
Kafama sıkar gideriiimmmmmmm
bukleli saç modeli favorim
Bukleler bukleler bukleler...😍
Esarp takinca pek mumkun olmuyor 😅😅
kardeşim kullanıyor. pahalı ama değer.
Bilemiyorum dalgali daha hos sanki
Dalgalı saç modelinden vazgeçemem
B3n olsam salardim saclarimi en guzeli
Aklımda bir saç modeli olmaz benim
Aynen öyle bende seviyorum
Sık olmayan dalga her zaman güzeldir
Tipin iyiyse 3 numara saç
böyle şeylere takılmam rahat biriyim
Maşa yaparak her yere giderim
Kısa küt saçlar her yere uygun olabiliyor
Bukleli saç her yere giderim
her türlü saçla gidebilirim
Pek öyle bir modelim yok yıka ve çık
Galiba kafayı kazıtmak :P
Düz saç en iyisi açık düz siyah ve uzun 👍🏻
Bihter saçı-kırık fön tabii ki her yere uyuyor 😂
fırça saç besttir her türlü gideri var
Düz saç her şeye gidiyor ki bence 👍👍
At kuyruğı ♥️ ben
Çok mutluyuz kendisiyle
Eşarp veya şal takıyorum ben.
Böyle hafif bukleli dolgun saç ile ☺️
At kuyruğu bana göre güzel duruyor
Olduğu gibi kalsın oğraşamam
Saclarimin dogal dalgali halini kullanirim
Düz saç her zaman favorim :*
Düz saç iyidir her zaman, veya sarı kıvırcık
saçımı yapmıyorum :D :D :D
Saçlarım kendinden yapılı
Herseyin bir zmani mekani var halledilir.