Saç Bakım "Arkadaşlarımla kahve içmeye de düğüne de bu saç modeliyle giderim" dediğin saç modeli hangisi? (Sayfa 7) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2041 "Arkadaşlarımla kahve içmeye de düğüne de bu saç modeliyle giderim" dediğin saç modeli hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 61 kişi beğendi
Japon-25 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Saçını kalemle topuz yapıp kızlar. Buna düşmeyende ne biliyim:) 0 0 Yorumla
ilaydakorkmazx Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 58% +1 yıl Salık ve düz ya da at kuyruğu 3 1 Yorumla çayseverrrr +1 yıl Pratik😀 Yorumla
Insafsızhavaaracı Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Eşarp severim ben 😂😂😂 şal rahatsız ediyor :) 2 4 Yorumla çayseverrrr +1 yıl Güzel olurdu 😀 Yorumla Insafsızhavaaracı +1 yıl Ne güzel olurdu Yorumla çayseverrrr +1 yıl Eşarp yani şal basit oluyo gibi Yorumla 1 yorumu gör Insafsızhavaaracı +1 yıl 👍👍👍👍 Yorumla
cikolatalideniiz Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 32% +1 yıl Valla en iyisi topuz 😂😂😅😅 1 1 Yorumla Yunuskandemiirr +1 yıl Sana hepsi yakışir :) Yorumla
Hayat-Güneşi Takip Et Master Yaş: 44 , eic 32% +1 yıl İlgi alanım değil. Kısa saçım olduğu için 1 0 Yorumla
Alevslevdertli Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 38% +1 yıl Dümdüz saçla her zaman iyi görünür 1 0 Yorumla
aslicikk1 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Dalgalı saç ve düz saç yapmadan hiçbiryere gitmem 1 0 Yorumla
masalınsonuu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 54% +1 yıl Kıvırcık yana alınmış saç 1 1 Yorumla oski35 +1 yıl Nasıl pekş Yorumla
gerçekçi-kişi Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 78% +1 yıl Genelde düz saçlarımı tercih ediyorum. 0 0 Yorumla
Monstersela Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 35% +1 yıl Düz saç bence çünkü normalde saçlarım kıvırcık 0 0 Yorumla
tuggcceeee Takip Et Xper 3 Yaş: 28 , eic 31% +1 yıl Dyson ile dalgalı saçlar ❤️ 0 1 Yorumla CannSamett +1 yıl Ne alaka Yorumla
ahshitherewegoagain Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 75% +1 yıl Dağınık topuz ve düz at kuyruğu 👍 0 0 Yorumla
dreagac Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl geralt of rivia default saç modeli favorim 0 0 Yorumla
moonlight1111 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 52% +1 yıl Kesinlikle alttan salaş bir topuz kurtarıcı.. 0 0 Yorumla
Degasin19 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 33% +1 yıl Ne biiiiipten bir soru birde 446 görüş yapılmış 🤮 0 0 Yorumla
AROMATERAPİ Takip Et Guru Yaş: 57 , eic 57% +1 yıl Bukle saçı kadınlarda görmek çok güzel 0 0 Yorumla
Lonelyness Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 59% +1 yıl Bukle uğraşması zor ama hoş durur herzaman 0 0 Yorumla
Gregorius Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 49% +1 yıl Ey @Dyson neden hediye göndermiyorsun ! :) 0 0 Yorumla
Kiminekimono Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 51% +1 yıl düz olacak guzel olur, düğünlerde heryerde 0 0 Yorumla
Bergafor35 Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 37% +1 yıl Arkadaşlar ile buluşucaksam pek önemsemem ama :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
691Cevap
Saçını kalemle topuz yapıp kızlar. Buna düşmeyende ne biliyim:)
Evet dalgalı saçlar daha uygun ve güzel görünüyorlar
Sıkı at kuyruğu her yere gider
Salık ve düz ya da at kuyruğu
Pratik😀
Eşarp severim ben 😂😂😂 şal rahatsız ediyor :)
Güzel olurdu 😀
Ne güzel olurdu
Eşarp yani şal basit oluyo gibi
👍👍👍👍
Dagınık topuz usenirim sekil vermeye
Saçım kıvırcık gerek duymuyorum
Ben düz saç severim sizde sevin bence
Kahverengi kıvırcık bukleli
Valla en iyisi topuz 😂😂😅😅
Sana hepsi yakışir :)
Neysekı oyle dertlerım yok😂
İlgi alanım değil. Kısa saçım olduğu için
Dümdüz saçla her zaman iyi görünür
Dalgalı saç ve düz saç yapmadan hiçbiryere gitmem
kısa saça dönmeyi düşünüyorum
Düz saç ve yarım at kuyruğu
Dalgalı doğal hali ile :)
Kıvırcık yana alınmış saç
Nasıl pekş
Çok beğendim başarılı Bence
Su dalgaları, çok elegan. 😀
Düz fön kurtarıcı oluyor bence
Geniş bukleli saçlara aşığım
Doğal bukleler, düz fön...
Dalgalı saç tercihim olur.
Düz fön. Düz fön. Düz fön.
hafif dalgalı ve düz favorimdir
Kıvırcık saçlar çok güzel
Uzun dogal dalgali model heryere gidilir
Kısa saçlarımdan memnunum
bukleler vazgeçilmez saç modelim çok seviyorum
Düz saç 😍 bayılıyorum yaa
Dalgalı saçlar bence tercihim
Düz saç olsun her yere giderim
Genelde düz saçlarımı tercih ediyorum.
Topuz 😂 hemde ev topuzundan
Bu saçların hepsi aynı değil mi :d
Dümduz ❤ cok güzel oluyor
Düz saç bence çünkü normalde saçlarım kıvırcık
Düz saçla her yere gidilir bence
Fön çekip giderim genelde
Düz saç tercihimdir her zaman
Normal düz saçla giderim yaaaa
Direk 3 numara saç stili 🤣
Dyson ile dalgalı saçlar ❤️
Ne alaka
Dalgalı saç favorim benim
At kuyruğu benim favorim.
Kırık fön tercihim olur bayılıyorum
Dağınık topuz ve düz at kuyruğu 👍
geralt of rivia default saç modeli favorim
Kesinlikle alttan salaş bir topuz kurtarıcı..
Ne biiiiipten bir soru birde 446 görüş yapılmış 🤮
Bukle saçı kadınlarda görmek çok güzel
Bukle uğraşması zor ama hoş durur herzaman
Düz saç ile giderim çok şey yapmam
Her şekil yaparım size ne a hah
Ey @Dyson neden hediye göndermiyorsun ! :)
düz olacak guzel olur, düğünlerde heryerde
Arkadaşlar ile buluşucaksam pek önemsemem ama :)
Kahküllü kadınlara zaafim var
Düz fönden vazgeçmem.. heryere uyar