Saç Bakım "Arkadaşlarımla kahve içmeye de düğüne de bu saç modeliyle giderim" dediğin saç modeli hangisi? (Sayfa 3) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2041 "Arkadaşlarımla kahve içmeye de düğüne de bu saç modeliyle giderim" dediğin saç modeli hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 61 kişi beğendi
anonimbenimadim Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 69% +1 yıl Maşa yapardım bana çok yakışıyor ve çok abartı değil 0 0 Yorumla
aliesrefogl Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Kısa saç ile her yere giderim :) Bayanlar düşünsün! 0 0 Yorumla
BacanakPanda Takip Et Master Yaş: 110 , eic 34% +1 yıl Klasik takılırım. Saatlerce berberden çıkmayan biri değilim. 0 0 Yorumla
süperbenn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 41% +1 yıl Üç numarayla kesilmiş saç modeli :) her yerde ve koşulda aynı :) 0 0 Yorumla
Perperik62 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Düz saç iyidir. 😊 Evlensem kendi düğünümde bile düz kullanırdım saçımı😊 0 0 Yorumla
TooKaa Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 35% +1 yıl Hemen uzuyor saçlarım belli bir still yok o an hangisi yakisiyorsa:) 0 0 Yorumla
Losify Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 48% +1 yıl Salık saç en iyisi, iki saat uğraşmaktansa şekille😂 0 0 Yorumla
Ben_Mutlu11 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 75% +1 yıl şu an dazlak kafaya çok pis alıştım. Her yere böyle gidebilirim 😆 0 0 Yorumla
libido_bey Takip Et Xper 3 Yaş: 26 , eic 34% +1 yıl Dyson gayet iyi bir markaya benziyor erkek olduğum için kullanmadım fakat denenebilir 😏 0 0 Yorumla
Karamsar_cat Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 61% +1 yıl Uç maşa dalgalı saç. Her yere gider. Hem sportif hem zarif. 0 0 Yorumla
Mavidefter Takip Et Xper 2 Yaş: 25 , eic 46% +1 yıl Saçlarıma en az zararı veren ve bana en çok yakışan saç modeli tabikide düz saçlar 😍😍😍 0 0 Yorumla
Cilekk12 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 , eic 48% +1 yıl Saç tellerim ince oldugu için bukleli saç tercih ediyorum daha hacimli gösteriyor 0 0 Yorumla
LinaLena Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Saçlarım normalde düz olduğu için dalgalı modelleri tercih ediyorum 0 0 Yorumla
DuygusuzCevriye Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 62% +1 yıl Düğün sevmem ve gitmemEvdeyken nasıl doğal ve naturelsem dışarıya çıkınca da öyleyim 0 0 Yorumla
üçgenkafa Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Önler kalkık Yanlardan inceden kalına cıkıyor fazla uzun degil fazla kısada degil. İzsiz aramakaslı normal bir tip 0 0 Yorumla
AykutTinne Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl İnsan kendine yakıştırdıgı her tarzı güzeldir ve kişiye özeldir 0 0 Yorumla
didem159 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl Aslında hiçbiri ama baştan 3 diyorum bir tane söylemek gerekirse 0 0 Yorumla
nigne88 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 41% +1 yıl Ben yeni bıyık bıraktım bir tuhaf hissediyorum kendimi soru olarakta sormayı düşünüyorum 🥞 0 0 Yorumla
Zat-ı_Şahane_ Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 57% +1 yıl Saclarim gür oldugu icin kalin maşa yapinca felaket guzel oluyor ve banada cok yakisiyor 0 0 Yorumla
Mavinin_tanrıçası Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 41% +1 yıl Maşa ya da düzleştirciden sonra yarım toplayarak her yere gidebilirim 0 0 Yorumla
seval001 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 48% +1 yıl Ben bimden ucuz duzlestirici almistim 50 tl ye idare ediyorum. 0 0 Yorumla
Sakincalibiri Takip Et Xper 4 Yaş: 43 , eic 34% +1 yıl Topuz her zaman kurtarıcı ve rahat bir model benim için. 0 0 Yorumla
uzaylimxx Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 55% +1 yıl Maşa yaptıktan sonra saçımın üstünü çok tepeden olmayacak şekilde, salaş topuz yapmak. 0 0 Yorumla
Monnieble Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 33% +1 yıl Yerine göre her şekilde yaparım ama hafif dalgalı, dağınık bir görünüm mükemmel bence 0 0 Yorumla
refleksi07 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 67% +1 yıl Beni ben yapan saçlarımın doğal mıdır Hiç kimse için ayrıcalık yapamam Bırak dağınık kalsın 0 0 Yorumla
らЦþ尺ɪらƐ_ƐƓƓ Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 35% +1 yıl Benim saçlarım bana yetiyor fazla süs püse gerek yok 😁 0 0 Yorumla
Perikizi_masali797 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 , eic 30% +1 yıl Yıkayıp cikiyorum kıvırcık zaten sjjsjsjs hayatımda hiç saç için bişey yapmadım 😀😀😃😄 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Dalgalı fön ya da hareketli fön... kısaca fön çektirmek diyorum 0 0 Yorumla
experienced16 Takip Et Master Yaş: 54 , eic 62% +1 yıl .Kısa saçAsla modası geçmez,Hem zaten uzun saçta bakımda zor oluyor,. 0 0 Yorumla
SonModelUye Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 34% +1 yıl cocukken david backham yap derdik simdi ronaldo diyoruz. d. dd 0 0 Yorumla
Cevapcıgeldihanım Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 41% +1 yıl Doğallık tan yanayım hergün tarıyorum o şekilde devam 🧐 0 0 Yorumla
EemeraldD Takip Et Master Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Duz saçlarım kahve içmeyede düğünde de tercih ederim 0 0 Yorumla
dobra_kadin Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 71% +1 yıl Maşayla prenses dalgasi modeli bu modelle her yere giderim. 0 0 Yorumla
septimius_s Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Kadınlarda uzun kıvırcık saçlar çok hoşuma gidiyor hele kızılsa. 0 0 Yorumla
özkanyy Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 45% +1 yıl erkekte dalgalı saç kızlarda kıvırcık saç çok güzel oluyor 0 0 Yorumla
WearyHumaN Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 44% +1 yıl yani hep aynısını kullanıyorum zaten sola doğru taralı ve kalkık 0 0 Yorumla
Rotasizgemi81 Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Doğal olması güzel. Her zaman onu tercih etmek lazım 0 0 Yorumla
nevertrustahappysong Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 41% +1 yıl Saç modelim şuanda 3... ondan dolayı pek bir şey yapabileceğimi sanmıyorum 😂 0 0 Yorumla
Brnva35 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 33% +1 yıl bence insan kendini beğenmeli başkasına beğendirmek için uğraşmamalı 0 0 Yorumla
_-meftun-_ Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 55% +1 yıl Saçlarıma aşırı önem vermiyorum elimle biraz düzeltip gideceğim yere giderim 0 0 Yorumla
Sahin212121 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 37% +1 yıl Saçımı taramayı bir hatırlayabilsem model yapacağım 0 0 Yorumla
emrederedevil Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl bayanlara yakışıyor her model aslında ama yüz yapısına ve kulak yapısına göre hertürlü gider 0 0 Yorumla
recalar Takip Et Master Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Benim olmaz ama yanımdaki kişilerin zaten devamlı yaptıkları şey. Ben şahsen yakıştırıyorm. 0 0 Yorumla
Ready_Rookie Takip Et Master Yaş: 25 , eic 35% +1 yıl Hiçbiri ben yıkıyorum önden kaldırıyorum biraz tamam 🤣 0 0 Yorumla
keskinsirke Takip Et Xper 6 Yaş: 43 , eic 50% +1 yıl öndeki açıklıkları kapatacak her saç modeli bana uyar :D :D 0 0 Yorumla
MrSakal Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl Kadınlara doğal görünümlü bukleler ayrı bir çekicilik katıyor. 0 0 Yorumla
ibrahimmrs Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl 1 aydır bu reklamı görüyorum bunu görmek zorunda mıyım 0 0 Yorumla
LOVEMACHINE1 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl dalgalı doğal haliyle, kendi düğünüm de olsa abartmam 0 0 Yorumla
ecekarya Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl az yüksek at kuyrugu ve kivirma makinesinlen bukle yapmak:) 0 0 Yorumla
darkleyl96 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Saç Bakım konusunda 375 cevap paylaştı. İstediğim saç modelini, saçlarıma zarar vermeden her gün kullanmanın yolunu öğrenmeme sevindim 0 0 Yorumla
Drummond Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Şekillendiriciye ihtiyaç duymuyorum düzleştirip yana tarıyorum halloluyor 0 0 Yorumla
CakmaSindirellaa Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 32% +1 yıl Teşekkürler Dyson harikasın 1 2 Yorumla Dyson Sponsorlu +1 yıl Yorumun bizim için çok değerli! Çok teşekkür ederiz. :) Yorumla CakmaSindirellaa +1 yıl Rica ederim 😘 Yorumla
İsmailcan1907 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Düz saçlar her zaman her ortama gidecegini düşünüyorum 0 0 Yorumla
Cynesta Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl Yan ve arkalar kısa önler biraz uzun fönlü yumuşak bir saç 0 0 Yorumla
TwilightWalker Takip Et Xper 6 Yaş: 47 +1 yıl Klasik olmak güzeldir. Aşırı marjinal saçlar güvensizlik hissi uyandırır :) 0 0 Yorumla
köpükümm Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Topuz at kuyruğu felan hiç sevmem, uçları dalgalı en güzeli 0 0 Yorumla
Püsküllüm Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Doğal hali bukleli olan saclarimla her an her yere gidebilirim 0 0 Yorumla
BenVeSen__ Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Bence dalgalı saç her zaman önde arada gözlerinin önüne gelir ama o bile güzel 🤗 0 0 Yorumla
thequeenofwhoknows2 Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Belimde olan sacimi gogsumden az yukarida kestirdim cok hafif dalgali kullaniyorum 🥺🥺 0 0 Yorumla
BeşiktAŞK89 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl 3 numara yapar giderim:) bazısına ekstra karizma katar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
691Cevap
Maşa yapardım bana çok yakışıyor ve çok abartı değil
Kısa saç ile her yere giderim :) Bayanlar düşünsün!
Klasik takılırım. Saatlerce berberden çıkmayan biri değilim.
Üç numarayla kesilmiş saç modeli :) her yerde ve koşulda aynı :)
Düz saç iyidir. 😊 Evlensem kendi düğünümde bile düz kullanırdım saçımı😊
Hemen uzuyor saçlarım belli bir still yok o an hangisi yakisiyorsa:)
Salık saç en iyisi, iki saat uğraşmaktansa şekille😂
şu an dazlak kafaya çok pis alıştım. Her yere böyle gidebilirim 😆
Dyson gayet iyi bir markaya benziyor erkek olduğum için kullanmadım fakat denenebilir 😏
Uç maşa dalgalı saç. Her yere gider. Hem sportif hem zarif.
Saçlarıma en az zararı veren ve bana en çok yakışan saç modeli tabikide düz saçlar 😍😍😍
Saç tellerim ince oldugu için bukleli saç tercih ediyorum daha hacimli gösteriyor
Saçlarım normalde düz olduğu için dalgalı modelleri tercih ediyorum
Düğün sevmem ve gitmem
Evdeyken nasıl doğal ve naturelsem dışarıya çıkınca da öyleyim
Önler kalkık
Yanlardan inceden kalına cıkıyor fazla uzun degil fazla kısada degil. İzsiz aramakaslı normal bir tip
İnsan kendine yakıştırdıgı her tarzı güzeldir ve kişiye özeldir
Aslında hiçbiri ama baştan 3 diyorum bir tane söylemek gerekirse
Ben yeni bıyık bıraktım bir tuhaf hissediyorum kendimi soru olarakta sormayı düşünüyorum 🥞
Saclarim gür oldugu icin kalin maşa yapinca felaket guzel oluyor ve banada cok yakisiyor
Maşa ya da düzleştirciden sonra yarım toplayarak her yere gidebilirim
Ben bimden ucuz duzlestirici almistim 50 tl ye idare ediyorum.
Topuz her zaman kurtarıcı ve rahat bir model benim için.
Maşa yaptıktan sonra saçımın üstünü çok tepeden olmayacak şekilde, salaş topuz yapmak.
Yerine göre her şekilde yaparım ama hafif dalgalı, dağınık bir görünüm mükemmel bence
Beni ben yapan saçlarımın doğal mıdır Hiç kimse için ayrıcalık yapamam Bırak dağınık kalsın
Benim saçlarım bana yetiyor fazla süs püse gerek yok 😁
Yıkayıp cikiyorum kıvırcık zaten sjjsjsjs hayatımda hiç saç için bişey yapmadım 😀😀😃😄
Dalgalı fön ya da hareketli fön... kısaca fön çektirmek diyorum
.
Kısa saç
Asla modası geçmez,
Hem zaten uzun saçta bakımda zor oluyor,
.
cocukken david backham yap derdik simdi ronaldo diyoruz. d. dd
Doğallık tan yanayım hergün tarıyorum o şekilde devam 🧐
Duz saçlarım kahve içmeyede düğünde de tercih ederim
Maşayla prenses dalgasi modeli bu modelle her yere giderim.
Kadınlarda uzun kıvırcık saçlar çok hoşuma gidiyor hele kızılsa.
erkekte dalgalı saç kızlarda kıvırcık saç çok güzel oluyor
yani hep aynısını kullanıyorum zaten sola doğru taralı ve kalkık
Doğal olması güzel. Her zaman onu tercih etmek lazım
Saç modelim şuanda 3... ondan dolayı pek bir şey yapabileceğimi sanmıyorum 😂
bence insan kendini beğenmeli başkasına beğendirmek için uğraşmamalı
Saçlarıma aşırı önem vermiyorum elimle biraz düzeltip gideceğim yere giderim
Saçımı taramayı bir hatırlayabilsem model yapacağım
bayanlara yakışıyor her model aslında ama yüz yapısına ve kulak yapısına göre hertürlü gider
Benim olmaz ama yanımdaki kişilerin zaten devamlı yaptıkları şey. Ben şahsen yakıştırıyorm.
Hiçbiri ben yıkıyorum önden kaldırıyorum biraz tamam 🤣
öndeki açıklıkları kapatacak her saç modeli bana uyar :D :D
Kadınlara doğal görünümlü bukleler ayrı bir çekicilik katıyor.
1 aydır bu reklamı görüyorum bunu görmek zorunda mıyım
dalgalı doğal haliyle, kendi düğünüm de olsa abartmam
az yüksek at kuyrugu ve kivirma makinesinlen bukle yapmak:)
İstediğim saç modelini, saçlarıma zarar vermeden her gün kullanmanın yolunu öğrenmeme sevindim
Şekillendiriciye ihtiyaç duymuyorum düzleştirip yana tarıyorum halloluyor
Teşekkürler Dyson harikasın
Yorumun bizim için çok değerli! Çok teşekkür ederiz. :)
Rica ederim 😘
Düz saçlar her zaman her ortama gidecegini düşünüyorum
Yan ve arkalar kısa önler biraz uzun fönlü yumuşak bir saç
Klasik olmak güzeldir. Aşırı marjinal saçlar güvensizlik hissi uyandırır :)
Topuz at kuyruğu felan hiç sevmem, uçları dalgalı en güzeli
Doğal hali bukleli olan saclarimla her an her yere gidebilirim
Bence dalgalı saç her zaman önde arada gözlerinin önüne gelir ama o bile güzel 🤗
Belimde olan sacimi gogsumden az yukarida kestirdim cok hafif dalgali kullaniyorum 🥺🥺
3 numara yapar giderim:) bazısına ekstra karizma katar