Saç Bakım "Arkadaşlarımla kahve içmeye de düğüne de bu saç modeliyle giderim" dediğin saç modeli hangisi? (Sayfa 2) Dyson Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2041 "Arkadaşlarımla kahve içmeye de düğüne de bu saç modeliyle giderim" dediğin saç modeli hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 61 kişi beğendi
korman Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 74% +1 yıl :D Bana degısmıyor cunkı kelım daha dogrusu kazıyorum 0 0 Yorumla
Pelincie Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 41% +1 yıl Her yere hafif dalgalandordoğım saçlarımla giderim. net :) 0 0 Yorumla
SudeKüçüksaraç Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 56% +1 yıl Elbette dalgalı saçlar.. Her zaman kullanışlı olmuştur. 0 0 Yorumla
selinay_grbz Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 36% +1 yıl Bakımlı ve parlak saçlar her zaman iyidir renk olayı ten ile uyumluysa bakımlı olması kafi 0 0 Yorumla
Iowax Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Sahip olduğunuz yüz tipine göre değişir. Bazı kızlarda düz saç iyi duruyor, bazılarına ise dalgalı. 0 0 Yorumla
Mark_Antony Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 64% +1 yıl faydalı ve olumlu bir paylaşım olmuş tebrik ederim. 0 0 Yorumla
Captain_black Takip Et Xper 4 Yaş: 110 , eic 47% +1 yıl Düz saç ya da at kuyruğu olabilir. ya da kıvırcık. 0 0 Yorumla
SahteKabadayi Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Doğallıktan yanayım.Saçlarımı seviyorum, briyantin, wax vs şeyler sürmeden fön çekerim. 0 0 Yorumla
Edaat Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Düz kullanmayı tercij ediyorum. Saçım ombreli o yüzden her türlü güzel duruyor. 0 0 Yorumla
Msra13 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 76% +1 yıl At kuyrugu. Gayet ciddi ve hoş bir durus. Sac ozeliklerinede bağlı biraz aslinda 0 0 Yorumla
Columbia Takip Et Xper 3 Yaş: 45 , eic 34% +1 yıl Abi saçlarınızı güne giden teyzeler gibi kabartmayın da ne yaparsanız yapın. 0 0 Yorumla
ersnkrcn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 39% +1 yıl Düz siyah mavi saçlı hatunlara bayılıyorum sizler harikasınız:) 0 0 Yorumla
Mustafakul80 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Benim saçım döküldüğü için, saçım az olduğu için kazıtarak giderdim. 0 0 Yorumla
Haltun Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 46% +1 yıl Maşalı saçlar ama öyle görümce modeli Değşil daha doğal 0 0 Yorumla
sebepneolaki Takip Et Bilge Yaş: 52 , eic 72% +1 yıl Saçlarım orjinal dalgalı bukle bukle her ikisindede bu şekilde gidebilirim hem güzel hem masrafsiz 0 0 Yorumla
Ömer1908 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 45% +1 yıl Aklıma hangi saç şekli eserse onu tercih ederim, açıklama için teşekkürler 0 0 Yorumla
HayelcInsan Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 44% +1 yıl Birşey soracağım bu reklamı ben görmek zorunda mıyım? 0 0 Yorumla
Alazomer Takip Et Xper 3 Yaş: 27 , eic 57% +1 yıl O anlık düşünceme bağlı ama bana yakışan saç modeli tabi ki 0 0 Yorumla
özgeeskıturk Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl su dalgası böyle buklem nuklem diplerde biyle dümdüzse 0 0 Yorumla
PaCmAnNiGgA Takip Et Xper 2 Yaş: 26 , eic 31% +1 yıl bir adı yok sanırım stilin ama en son david beckham yapmıştı 0 0 Yorumla
ada_069 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 35% +1 yıl Tabiki dalgalı ama herkesinde görüş açısı ve zevki tabiki farklı 🙏 0 0 Yorumla
Çocuk_gibiyim Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Ben düz ve uclari kicircik cok severim heryerde giderler yani 0 0 Yorumla
VforVandetta951 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 59% +1 yıl erkek olduğum için sürekli saç stili değiştirmiyorum o yüzden pek sorunum yok :D 0 0 Yorumla
Sinakaplan Takip Et Master Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Düz saçlarım olduğu için kıvırcık yaptırırdım saçımı ful 0 0 Yorumla
Dudugungoren Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 40% +1 yıl Heryere aynı saçla gidip heryerde en havalı saçlara sahip olmak bunu sadece bonus lar bilir 😅 0 0 Yorumla
kamucuxd Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl erkeklerde hafif yanları kısa üstler uzun bakımlı ve hoş bir diklik kadınlarda ise at kuyruğu ya da salınmış 0 0 Yorumla
DoldiQueen Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Sacimi tarayip cikiyorum, her ana ve her mekana uyuyor 😂 0 0 Yorumla
MistırSe Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl hiç erkek saçları yokkkkk nasıl adalet bu kızlar soruyor? 0 0 Yorumla
rebrusahın Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 45% +1 yıl kivirciiiikkkkkk sac modeliyle her yede giderim ben 0 0 Yorumla
ashmauve Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 34% +1 yıl Bol ve biraz dağınık bir topuz ile her yere giderim. 0 0 Yorumla
Cortexiphan84 Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 45% +1 yıl Saçlarım uzun, açık ve havalı genelde bunu tercih ederim... 0 0 Yorumla
VizyonsuzMisyon Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Saciniz kısaysa pek tercih hakkiniz olmuyor. Bende de bu durum var :D 0 0 Yorumla
esssra00 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 39% +1 yıl kırık fön işte ya mis gibi hem şık hem doğal ve sade 0 0 Yorumla
yagmur0y Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 83% +1 yıl Bu aralar sacimi ustten topuz yapip altini salık birakiyorum nedense 😃🤷♀️ 0 0 Yorumla
BenMerveliza Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl su dalgası yaptırırım heralde saçımaya da sade br topuz 0 0 Yorumla
HOLECARDS Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 39% +1 yıl Saci tasiyan sima bence onemli her sac modeli her yuze gitmez 0 0 Yorumla
Efekann34 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 , eic 54% +1 yıl Dağınık ve natural en iyisi. Yapmacıklık hoş durmuyor 0 0 Yorumla
Bienvenur Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Düz fönlü saç, okula da giderim pazara da giderim öyle bir saç modeli düz fön. 5 dakikaya işim de bitiyor. Miss 0 0 Yorumla
buisimkulanılmakta Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl saçları mısır örgüsü yapıp aralarına küçük çiçekler kondurmak tercihim 0 0 Yorumla
Saççlarımmm Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 46% +1 yıl Yaa ben dalgalı hastasıyım ki bana çok yakışıyor ama yaşımı büyük gösteriyor o yüzden düz tercihim 0 0 Yorumla
Ö_M_2017 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 64% +1 yıl kıvırcık saç ve düz saç her zaman bir bayana yakışır 0 0 Yorumla
CesaretKazandirir Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 51% +1 yıl Kisa onlerden biraz uzun kabarik sac benim ideal sac modelim 😊😊 0 0 Yorumla
Gezginnnnnn Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 31% +1 yıl Benim bir erkek olarak öyle saç modeli takıntım yoktur, kısa saçı severim. 0 0 Yorumla
smurfff Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Düz fön ama saçları böyle yapıştıracak gibi değil fön makinesiyle şekil verilmiş gibi olan düz fön 0 0 Yorumla
Beğendilitavuk Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 47% +1 yıl Doğal saçlarımla heryere giderim 😌 düğünede gitmişliğim var 😌😌 0 0 Yorumla
Alminprt Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 52% +1 yıl Düz saç ve hafif dalgalı olunca daha güzel görünüyor 0 0 Yorumla
Севастополь Takip Et Xper 3 Yaş: 28 , eic 39% +1 yıl bırakın kahve içmeyi diplomatik toplantıya gitsem yine buna benzer saçla giderim😄 0 0 Yorumla
HanfendiDiyeceksiniz Takip Et Xper 3 Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Düzleştirilmiş bir saç ya da maşalayıp dağınık bir topuz ile kahve de içerim düğüne de giderim. 0 0 Yorumla
hayalimatmazel Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 41% +1 yıl Topuz veya at kuyruğu bazen değişiyor. Yüzmhatlarına göre 0 0 Yorumla
Morbid_Angel98 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 52% +1 yıl Normalde dalgalı saçlarım ama düz saçı daha çok seviyorum 0 0 Yorumla
deliiff Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 41% +1 yıl Bukle yapıyorum gundelikte de kullanıyorum biraz daha belirgin yapıp düğünde de kullanırım 0 0 Yorumla
Madylady Takip Et Xper 2 Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Islak görünümlü düz saç çok hoş duruyor özellikle saçlar kısaysa 0 0 Yorumla
blisterr Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 66% +1 yıl standart saçımı yıkar kabarık bir şekilde sağa doğru yatırırım bişeyde sürmem 0 0 Yorumla
ayna35 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 74% +1 yıl Dyson ile karışık takılırım ben.. Belirsiz saç şekli tarzım böyle.. 😛 0 0 Yorumla
CherryPap Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 52% +1 yıl Kıvırcık biri olarak düz seviyorum. Genelde düz ve açık kullanıyorum. Onun dışında sıkı bir topuz. 0 0 Yorumla
BAYMİMAR2019 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl Düğünde olsa eğlencede olsa dağınık sacı çok severim. 0 0 Yorumla
Amorcita Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 58% +1 yıl Kırık fön genelde her durumda kullanabildiğim bir saç modeli 0 0 Yorumla
batuhansarp Takip Et Xper 3 Yaş: 25 , eic 43% +1 yıl Yani Benim Kararımca Sıkarsın Eline Limonu Parlat kafayı devam et 😂 0 0 Yorumla
Polisafyon Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 44% +1 yıl Sık sık değişir modeli saçımın. Kısa kestiririm, bazen kazıtırım 0 0 Yorumla
kocagözlükız87 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 53% +1 yıl Buklelerimi birer ikişer düşürüp ense topuzu yapmak ♥ 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
691Cevap
:D Bana degısmıyor cunkı kelım daha dogrusu kazıyorum
Her yere hafif dalgalandordoğım saçlarımla giderim. net :)
Elbette dalgalı saçlar.. Her zaman kullanışlı olmuştur.
Bakımlı ve parlak saçlar her zaman iyidir renk olayı ten ile uyumluysa bakımlı olması kafi
Sahip olduğunuz yüz tipine göre değişir. Bazı kızlarda düz saç iyi duruyor, bazılarına ise dalgalı.
faydalı ve olumlu bir paylaşım olmuş tebrik ederim.
Düz saç ya da at kuyruğu olabilir.
ya da kıvırcık.
Doğallıktan yanayım.
Saçlarımı seviyorum, briyantin, wax vs şeyler sürmeden fön çekerim.
Düz kullanmayı tercij ediyorum. Saçım ombreli o yüzden her türlü güzel duruyor.
At kuyrugu. Gayet ciddi ve hoş bir durus. Sac ozeliklerinede bağlı biraz aslinda
Abi saçlarınızı güne giden teyzeler gibi kabartmayın da ne yaparsanız yapın.
Düz siyah mavi saçlı hatunlara bayılıyorum sizler harikasınız:)
Benim saçım döküldüğü için, saçım az olduğu için kazıtarak giderdim.
Maşalı saçlar ama öyle görümce modeli Değşil daha doğal
Saçlarım orjinal dalgalı bukle bukle her ikisindede bu şekilde gidebilirim hem güzel hem masrafsiz
Aklıma hangi saç şekli eserse onu tercih ederim, açıklama için teşekkürler
Birşey soracağım bu reklamı ben görmek zorunda mıyım?
O anlık düşünceme bağlı ama bana yakışan saç modeli tabi ki
su dalgası böyle buklem nuklem diplerde biyle dümdüzse
bir adı yok sanırım stilin ama en son david beckham yapmıştı
Tabiki dalgalı ama herkesinde görüş açısı ve zevki tabiki farklı 🙏
Ben düz ve uclari kicircik cok severim heryerde giderler yani
erkek olduğum için sürekli saç stili değiştirmiyorum o yüzden pek sorunum yok :D
Düz saçlarım olduğu için kıvırcık yaptırırdım saçımı ful
Heryere aynı saçla gidip heryerde en havalı saçlara sahip olmak bunu sadece bonus lar bilir 😅
erkeklerde hafif yanları kısa üstler uzun bakımlı ve hoş bir diklik kadınlarda ise at kuyruğu ya da salınmış
Sacimi tarayip cikiyorum, her ana ve her mekana uyuyor 😂
hiç erkek saçları yokkkkk nasıl adalet bu kızlar soruyor?
kivirciiiikkkkkk sac modeliyle her yede giderim ben
Bol ve biraz dağınık bir topuz ile her yere giderim.
Saçlarım uzun, açık ve havalı genelde bunu tercih ederim...
Saciniz kısaysa pek tercih hakkiniz olmuyor. Bende de bu durum var :D
kırık fön işte ya mis gibi hem şık hem doğal ve sade
Bu aralar sacimi ustten topuz yapip altini salık birakiyorum nedense 😃🤷♀️
su dalgası yaptırırım heralde saçıma
ya da sade br topuz
Saci tasiyan sima bence onemli her sac modeli her yuze gitmez
Dağınık ve natural en iyisi. Yapmacıklık hoş durmuyor
Düz fönlü saç, okula da giderim pazara da giderim öyle bir saç modeli düz fön. 5 dakikaya işim de bitiyor. Miss
saçları mısır örgüsü yapıp aralarına küçük çiçekler kondurmak tercihim
Yaa ben dalgalı hastasıyım ki bana çok yakışıyor ama yaşımı büyük gösteriyor o yüzden düz tercihim
kıvırcık saç ve düz saç her zaman bir bayana yakışır
Kisa onlerden biraz uzun kabarik sac benim ideal sac modelim 😊😊
Benim bir erkek olarak öyle saç modeli takıntım yoktur, kısa saçı severim.
Düz fön ama saçları böyle yapıştıracak gibi değil fön makinesiyle şekil verilmiş gibi olan düz fön
Doğal saçlarımla heryere giderim 😌 düğünede gitmişliğim var 😌😌
Düz saç ve hafif dalgalı olunca daha güzel görünüyor
bırakın kahve içmeyi diplomatik toplantıya gitsem yine buna benzer saçla giderim😄
Düzleştirilmiş bir saç ya da maşalayıp dağınık bir topuz ile kahve de içerim düğüne de giderim.
Topuz veya at kuyruğu bazen değişiyor. Yüzmhatlarına göre
Normalde dalgalı saçlarım ama düz saçı daha çok seviyorum
Bukle yapıyorum gundelikte de kullanıyorum biraz daha belirgin yapıp düğünde de kullanırım
Islak görünümlü düz saç çok hoş duruyor özellikle saçlar kısaysa
standart saçımı yıkar kabarık bir şekilde sağa doğru yatırırım bişeyde sürmem
Dyson ile karışık takılırım ben.. Belirsiz saç şekli tarzım böyle.. 😛
Kıvırcık biri olarak düz seviyorum. Genelde düz ve açık kullanıyorum. Onun dışında sıkı bir topuz.
Düğünde olsa eğlencede olsa dağınık sacı çok severim.
Kırık fön genelde her durumda kullanabildiğim bir saç modeli
Yani Benim Kararımca Sıkarsın Eline Limonu Parlat kafayı devam et 😂
Sık sık değişir modeli saçımın. Kısa kestiririm, bazen kazıtırım
Buklelerimi birer ikişer düşürüp ense topuzu yapmak ♥