Şaka bir yana tabi 😃 Kız kuzenimin düğünü var. Saçımı nasıl yaptırsam karar veremedim. Örgü modeli basit bir şeyler arıyorum. Abartı istemiyorum zaten elbise giymeyeceğim. Bir etek bir gömlek giderim. Gelinin kız kardeşi saç modelleri önerir misiniz? Gelinin kardeşi için saç modelleri ne olmalı?gelinin kız kardeşi saç modelleriTavsiye verir misiniz? 😣😣
Öncelikle hayırlı olsun. Düğünlerin vazgeçilmezi saç modelleri ile çok şık olabilirsin. Kombinine göre birkaç tavsiye vermek istiyorum.
Düğün zamanı! Gelinin kız kardeşi saç modelleri
Dalgalı saçlar
gelinin kız kardeşi saç modelleri
Gelinin kız kardeşi saç modelleri arasında kalın maşalı saçlar var. Saçların uzunsa kesinlikle bu modeli yapmalısın. Eğer örgü modeli istiyorsan üstten iki parça saçlarını ör ve yandan birleştir. Altlarını açık bıraktığın saçlarını kıvır. Hem abartısız hem çok düğünlük bir model.
Gelin kardeşi saç modelleri: Örgülü topuz modeli!
Gelinin kız kardeşi saç modelleri arasında topuz olmazsa olmaz. Bu yüzden küçük küçük ördüğün saçlarını bu şekilde topuzla birleştirebilirsin. Etek kombinine de çok yakışacak bir model olacağından eminim.
Gelinin kız kardeşi saç modelleri olarak Örgülü at kuyruğu!
Bu modeli çok seviyorum. Üstten örüp alttan enseden olacak şekilde topluyorum. Eğer saçların uzunsa, üstten topladığın saçı kuyruğunun etrafına dola. Gelinin kız kardeşi saç modelleri arasında oldukça iyi bir seçim. Gelin kardeşi saç modelleri olarak tercih edilmesi gereken modellerden.
Gelinin kardeşi için saç modelleri: Ör ve topla! Ters örgü modeli
Gelinin kız kardeşi saç modelleri olarak bu modele ne dersin? Hem çok şık, hem çok doğal hem de çok rahat. Düğünde kombinine çok yakışacak bu örgü modelini tavsiye ediyorum. Gelinin kardeşi için saç modellerinden en beğendiğim bu. Tercih edeceğin bu model ile çok güzel görenebilirsin.
Aklımda niye öyle kalmış. Neyse, yüzünü falan görmediğim için tavsiye veremem. Saç dediğini önce yüzü falan göreceksin öyle yakışanı söyleyeceksin. Ben hala şalın var sanıyorum